July 8, 20241 yr Miloše, jel te uzbuđuje rimska mitologija? Ima dosta zanimljivih simbola po tim gradovima, kad malo zagledaš. Edited July 8, 20241 yr by Milošica
July 9, 20241 yr Ovaj Milosica ima cudne neke fetishe i mene je pitao da li me uzbudjuje grcka mitologija
July 9, 20241 yr Just now, Shan Jan said: Ovaj Milosica ima cudne neke fetishe i mene je pitao da li me uzbudjuje grcka mitologija Juce je otvorio nove dimenzije horoskopisanja, totalno je bio ushicen
January 28, 20251 yr 7 minutes ago, Milosh76 said: @Sandradjer nije bas Campo di fiori... A nema ni zgodnih Italijana 😂 Mogu u spanske stepenice, za zgodne italijane se potrudi jos malo
January 30, 20251 yr 14 minutes ago, Milosh76 said: P.S. zena kupila neke stvari u Motivima, sad moram opet u Italiju do sredine marta, da joj ne propadne popust 😁 Posalji meni da se ne cimate na toliki put zbog jednog bona
February 16, 20251 yr On 30. 1. 2025. at 15:05, Milosh76 said: P.S. zena kupila neke stvari u Motivima, sad moram opet u Italiju do sredine marta, da joj ne propadne popust Samo cu reci da je uspesno iskoristila popust 😁 I dobila je jos 40e popusta do 19.marta
May 4, 20251 yr Zna neko kako se na srpskom zovu ovi odroni od gline na slici desno? Prevodilac kaze jaruge.Na slici se ne vide bas jasno ali u prirodi su bas interesantni.
May 4, 20251 yr Ceo apeninski venac je pun tih “calanchi” od severa do juga. Ne znam ni ja pravi srpski prevod.
May 6, 20251 yr On 4.5.2025. at 11:56, Serena said:Zna neko kako se na srpskom zovu ovi odroni od gline na slici desno? Prevodilac kaze jaruge.Na slici se ne vide bas jasno ali u prirodi su bas interesantni.Da probam....vododerina, ili vodojaža
May 6, 20251 yr 15 minutes ago, Filozof manijak said:Da probam....vododerina, ili vodojažaA ovo kako se zove Lovac iz Scavi di Ercolano.