April 14, 20224 yr 23 minutes ago, Ros said: to nam je onda vecera u nedelju Samo vidi da rezervišete, može i online jer ume da se napuni, posebno u bašti.
April 14, 20224 yr Smarači, nemoj ni da ideš tamo. Danas otišli, 20 praznih stolova a konobarica kaže "sve je rezervisano". Od ostalih stolova pola blejalo uz aperol, pola jelo.
April 19, 20224 yr Bonci Pizz(d)arium nama nisu gledali plf ni u minhenu ni u rimu, CovPass smo tek danas pokazali na ulasku u vatikanski muzej. gužve su strava, ali se sve stiže. voda sa česmi u gradu leci sve bolesti. skechers ultrafoam
April 19, 20224 yr policija ne da da se sedi na španskim stepenicama. može kod fontaneJa sam sedeo s detetom jedno 15 minuta, nisam ni provalio sa su španske stepenice [emoji1787] Al dole drugi treći red, dok nisam video sa policija rasteruje ljude oko mene
April 19, 20224 yr Quote Od srednjeg veka su Španske stepenice bile centar pokvarenosti Rima. Dižu se od Španskog Trga ka parku Vila Borgeze u širokom i dugom potezu, i bile su, jesu i biće leglo razvrata. Po njima se vucaraju makroi, kurve, perverznjaci, lezbijke, katamiti. Drski i uobraženi, pokazuju svoja tela i rugaju se poštenom svetu koji tuda ponekad prođe.
April 23, 20224 yr On 29.3.2022. at 7:04, Poludziber said: Grosseto, Maremma i Argentario su deo Toskane i Italije za koje mi je trebalo dugo vremena da se odlucim za posetu. Razlog je taj sto se nalaze na takvom mestu da ti nikad nije usput ma gde isao. Tako je barem za nas severnjake. S druge strane, deo obale koji vodi od Rima do Argentaria je. Uzeli smo karte da se vratimo kuci iz Rima, pa planiramo Cinque T. i Firencu. Kontam da napravimo krug autom iz Rima uz obalu, a onda se iz Firence vratimo preko Perudje. Da li bi jos nesto preporucio uz obalu?
April 23, 20224 yr 2 hours ago, Peter Fan said: Uzeli smo karte da se vratimo kuci iz Rima, pa planiramo Cinque T. i Firencu. Kontam da napravimo krug autom iz Rima uz obalu, a onda se iz Firence vratimo preko Perudje. Da li bi jos nesto preporucio uz obalu? Nije mi jasno, vracate se odakle? I koliko dana?
April 23, 20224 yr 7 hours ago, Poludziber said: Nije mi jasno, vracate se odakle? I koliko dana? Iz Srbije. Posto nema direktnih letova Beograd - Chicago, onda moramo presjedati negdje, pa smo ovo godine izabrali (opet) RIm. Prvo smo mislili da obidjemo Pugliu, ali smo odustali posto ostatak familje hoce 5 Terre da vidi. Imamo 5 dana.
April 23, 20224 yr Iz Srbije. Posto nema direktnih letova Beograd - Chicago, onda moramo presjedati negdje, pa smo ovo godine izabrali (opet) RIm. Prvo smo mislili da obidjemo Pugliu, ali smo odustali posto ostatak familje hoce 5 Terre da vidi. Imamo 5 dana.Bolonja, 5 terre, San Gimiano, Volterra, Siena, Montepulciano, Pienza, Val d'Orcia (cempresi) ... To ti je must see, ostalo nek dopuni neko drugi.