Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Italija - Centar - Lacio i Rim, Toskana i Firenca, Umbrija, Marke

Featured Replies

• Replies 656
  • Views 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Mi smo se vratili sa našeg puta u Rim i Fermo sinoć. Bilo je vrlo intenzivno, a opet se nismo mnogo umorili. U Rimu smo videli sve što smo hteli da vidimo osim Vile Borgeze za koju sam zakasnio za k

• Italija, divna jedna zemlja. Prvi put smo išli kolima, obišli dosta gradova. A onda sam prošle godine otišao u Rim, i malo da švrćnem, dok sam bio sam i trebalo mi je nešto lepo. I bilo je lepo. Prole

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Vratih se iz "večnog grada". Slike, neću kačiti, jer ih nema. Poodavno sam odlučio da bi mi to oduzelo previše vremena u užuvanju i "upijanju" utisaka. Slike mi ne bi služile ničemu. Dok su mi "u mozg

Posted Images

23 minutes ago, Ros said:

to nam je onda vecera u nedelju :)

Samo vidi da rezervišete, može i online jer ume da se napuni, posebno u bašti.

poslao sam email za rezervaciju ali su zatvorenu u nedelju i ponedeljak

Smarači, nemoj ni da ideš tamo. Danas otišli, 20 praznih stolova a konobarica kaže "sve je rezervisano". Od ostalih stolova pola blejalo uz aperol, pola jelo.

Bonci Pizz(d)arium :ziga:

nama nisu gledali plf ni u minhenu ni u rimu, CovPass smo tek danas pokazali na ulasku u vatikanski muzej. gužve su strava, ali se sve stiže. voda sa česmi u gradu leci sve bolesti. 

skechers ultrafoam :ziga:

policija ne da da se sedi na španskim stepenicama. može kod fontane

policija ne da da se sedi na španskim stepenicama. može kod fontane
Ja sam sedeo s detetom jedno 15 minuta, nisam ni provalio sa su španske stepenice [emoji1787] Al dole drugi treći red, dok nisam video sa policija rasteruje ljude oko mene

i mi smo seli nekih 5 minuta. jos mi žena kaže da se ne sedi jer je sve prazno. :D

Od srednjeg veka su Španske stepenice bile centar pokvarenosti Rima. Dižu se od Španskog Trga ka parku Vila Borgeze u širokom i dugom potezu, i bile su, jesu i biće leglo razvrata. Po njima se vucaraju makroi, kurve, perverznjaci, lezbijke, katamiti. Drski i uobraženi, pokazuju svoja tela i rugaju se poštenom svetu koji tuda ponekad prođe.

:D:fantom:

On 29.3.2022. at 7:04, Poludziber said:

Grosseto, Maremma i Argentario su deo Toskane  i Italije za koje mi je trebalo dugo vremena da se odlucim za posetu. Razlog je taj sto se nalaze na takvom mestu da ti nikad nije usput ma gde isao. Tako je barem za nas severnjake. S druge strane, deo obale koji vodi od Rima do Argentaria je.

Uzeli smo karte da se vratimo kuci iz Rima, pa planiramo Cinque T. i Firencu. Kontam da napravimo krug autom iz Rima uz obalu, a onda se iz Firence vratimo preko Perudje. Da li bi jos nesto preporucio uz obalu?

Ili je mozda bolje vratiti se kroz Sienu?

Siena obavezno, meni lepsa od Firence.

2 hours ago, Peter Fan said:

Uzeli smo karte da se vratimo kuci iz Rima, pa planiramo Cinque T. i Firencu. Kontam da napravimo krug autom iz Rima uz obalu, a onda se iz Firence vratimo preko Perudje. Da li bi jos nesto preporucio uz obalu?

Nije mi jasno, vracate se odakle? I koliko dana?

7 hours ago, Poludziber said:

Nije mi jasno, vracate se odakle? I koliko dana?

Iz Srbije. Posto nema direktnih letova Beograd - Chicago, onda moramo presjedati negdje, pa smo ovo godine izabrali (opet) RIm. Prvo smo mislili da obidjemo Pugliu, ali smo odustali posto ostatak familje hoce 5 Terre da vidi.

Imamo 5 dana.

Iz Srbije. Posto nema direktnih letova Beograd - Chicago, onda moramo presjedati negdje, pa smo ovo godine izabrali (opet) RIm. Prvo smo mislili da obidjemo Pugliu, ali smo odustali posto ostatak familje hoce 5 Terre da vidi.

Imamo 5 dana.

Bolonja, 5 terre, San Gimiano, Volterra, Siena, Montepulciano, Pienza, Val d'Orcia (cempresi) ... To ti je must see, ostalo nek dopuni neko drugi.