Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Italija - Centar - Lacio i Rim, Toskana i Firenca, Umbrija, Marke

Featured Replies

9 minutes ago, Serena said:

A ovo kako se zove lolol

Fimoza!

• 2 weeks later...
  • Replies 656
  • Views 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mi smo se vratili sa našeg puta u Rim i Fermo sinoć. Bilo je vrlo intenzivno, a opet se nismo mnogo umorili. U Rimu smo videli sve što smo hteli da vidimo osim Vile Borgeze za koju sam zakasnio za k

• Italija, divna jedna zemlja. Prvi put smo išli kolima, obišli dosta gradova. A onda sam prošle godine otišao u Rim, i malo da švrćnem, dok sam bio sam i trebalo mi je nešto lepo. I bilo je lepo. Prole

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Vratih se iz "večnog grada". Slike, neću kačiti, jer ih nema. Poodavno sam odlučio da bi mi to oduzelo previše vremena u užuvanju i "upijanju" utisaka. Slike mi ne bi služile ničemu. Dok su mi "u mozg

Posted Images

Da li neko moze da preporuci City pass za Rim?

2 hours ago, vracharac said:

Da li neko moze da preporuci City pass za Rim?

Za kad? Koliko dana i koji su prioriteti? Možda ima smisla ako se uzima za last minute Koloseum u sezoni ali ništa drugo jer karta za prevoz ne vredi, a ni open busovi nisu neki +

U Rimu je najbolje sve ici peske. Otpadnu noge i stopala, ali vredi svakog sekunda setnje i naknadnog bola.

Dobro, zavisi gde se jede i spava yawn2 Istina je da treba bar 2 dana prepešačiti gradom a da razni pass-evi pune uglavnom agencijske račune

9 hours ago, mlatko said:

Za kad? Koliko dana i koji su prioriteti? Možda ima smisla ako se uzima za last minute Koloseum u sezoni ali ništa drugo jer karta za prevoz ne vredi, a ni open busovi nisu neki +

Pocetak juna. Zellimo da udjemo u Koloseum, Vatikanski muzej i jos nekoliko znamenitosti

Pesacenje nije problem.

10 hours ago, vracharac said:

Pocetak juna. Zellimo da udjemo u Koloseum, Vatikanski muzej i jos nekoliko znamenitosti

Pesacenje nije problem.

Koloseum svakako treba rezervisati, sa ili bez roma pass, Vatikan isto je rezervacija sa imenom i prezimenom tako da najbolje uraditi to na officijelnim sajtovima posebno a karte za transport su najmanji problem. Možeš uzeti 10ak jednokratnih ili 24-48-36h na skoro svakom kiosku/tabadžnici koja vredi za metro/bus/tramvaje i neke vozove (npr do Rimske plaže Ostia). Galleria Borghese je isto vredna videti ako preferiraš likovnu umetnost a obavezna je rezervacija. Glavni rimski muzej Capitolini (na brdu iznad rimskog foruma) nije obavezna, radi se o najstarijem javnom muzeju na svetu (555 godina puni) gde je i rimska vučica sa legendarnim osnivačima Rima. 01.06 je besplatno, koloseum isto ali su gužve. Za pomoć javi bilo kad

1 hour ago, mlatko said:

Koloseum svakako treba rezervisati, sa ili bez roma pass, Vatikan isto je rezervacija sa imenom i prezimenom tako da najbolje uraditi to na officijelnim sajtovima posebno a karte za transport su najmanji problem. Možeš uzeti 10ak jednokratnih ili 24-48-36h na skoro svakom kiosku/tabadžnici koja vredi za metro/bus/tramvaje i neke vozove (npr do Rimske plaže Ostia). Galleria Borghese je isto vredna videti ako preferiraš likovnu umetnost a obavezna je rezervacija. Glavni rimski muzej Capitolini (na brdu iznad rimskog foruma) nije obavezna, radi se o najstarijem javnom muzeju na svetu (555 godina puni) gde je i rimska vučica sa legendarnim osnivačima Rima. 01.06 je besplatno, koloseum isto ali su gužve. Za pomoć javi bilo kad

Hvala puno!

• 2 months later...

Zena mi rekla da nece opet (peti put) u Rim 😢💔😡

Screenshot_20250808_173319_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2.jpg

Edited by Milosh76

6 minutes ago, Milosh76 said:

Zena mi rekla da nece opet (peti put) u Rim 😢💔😡

Screenshot_20250808_173319_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2.jpg

Za ove pare povedi drugu covid19

16 minutes ago, Mel said:

Za ove pare povedi drugu covid19

Moze tri da povede i ostavi ih tamo. Koja ce da ustaje u 3am da se vraca u BG D

Plan je cca 30. avgusta autom do Rima.

Usput naravno Bologna, Firenza i još ponešto.

Ukupno nekih 7-8 dana.

Pa ako ima neki dobar prijedlog, sve je više nego dobrodošlo.

Edited by Babu Bhatt

• 3 months later...

Od velikih gradova meni je Rim na prvom mestu ali su mi draza mala mestasca od kojih nisam ocekivala mnogo pa se onda prijatno iznenadila kao recimo Vipiteno, Bassano del Grappa, Marostica.

Ima i onih koja su prevazisla velika ocekivanja: Civita di Bagnoregio, Spello, Pienza, Pitigliano, Malcesine. Prolece ili rana jesen sa nezaboravnim pogledima Novacella.

Edited by Serena

Rim, pa mnogo praznih mesta, pa Siena, Firenca, Bolonja, Napulj, Torino, Djenova, pola Toskane... Mogu do sutra da nabrajam 😁

Od pomenutih "prevazisla ocekivanja" bio u 3 od 5 😁

Dodao bih Padovu, Vicencu, Modena, Ferara, Bari, a od manjih Voltera, Camogli, Todi, Orvieto, Anghiari...

Edited by Milosh76

25 minutes ago, Milosh76 said:

Od pomenutih "prevazisla ocekivanja" bio u 3 od 5 😁

Da pogodim, fali ti Civita i Pitigliano?

Edited by Serena