May 12May 12 To je tajSaopsti ko je kao decak bio saigrac sa Najdoskim, a istog leta kad je upao u tim - Kaminero ode u Atletiko, pa ovaj 3 godine kasnije zanjim Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Jeste. Sve to uzo s Rafom, puco penale kad je Mendieta bio sprecen/otiso. Dao gol Koreji koji je ponisten niko ne zna zasto, to bi ih odvelo u polufinale. Dao penale i Bajernu i njima.A onda su otkriveni Cavinijesta Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 1 minute ago, Ratamahatta said:Dao gol Koreji koji je ponisten niko ne zna zasto,Nemoj mi traume na to SP... Gurali Koreju protiv Španije i Italije, Poništili reglaran gol Belgiji protiv Brazila, Oliver Kan otprilike jedinu grešku u karijeri našao u finalu tog turnira da napravi... :( Edited May 12May 12 by radisa
May 12May 12 Just now, Ratamahatta said:Uf, ja sam toliko prso zbog Vilmoca da sam navijao za jebene Turke u polufinaluBrate moj rođeni... I dan danas mi je to prvesntvo i ove tri nabrojane utakmice etalon nameštanja... Jebala ih Koreja u dupe, sve zajedno...
May 12May 12 11 minutes ago, radisa said:Jesu timovi sa prugama Milano i Juve ili inter i Juve?I ja sam prvo pomislio na Juventus i Jugovića, ali računam ne bi stavio ono njihovo kao ispadanje iz lige. Pored toga, prugasti koji ispadaju sa osvajačem sa ovih prostora - jedino Atletiko i Juga.
May 12May 12 Secam se kad je bio snimak iz Moskve kako ruje pale lade rive po ulicama kad su ispali iz grupe, Nipon ih naguzio u zadnjem kolu a otisli tamo ispred nas u grupi i napaljeni da idu daleko
May 12May 12 Bio sam polovina next big thing tandema kluba koji je iznedrio gomilu fenomenalnih igrača, ali kao i drugi igrač tog tandema nisam u potpunosti opravdao hajp. Pa ipak, prvi transfer bio je u fudbalskog giganta u tim u kome je igrao nedavni osvajač zlatne lopte i brdo kasnijih reprezentativnih svetskih i evropskih prvaka. Taj transfer mi je omogućio da pored derbija iz zemlje odakle sam, ponovo igram jedan od najvećih derbija sveta. U jednom od tih derbija provukao sam suknjicu jednome od najboljih igrača ikada i njegovom saigraču koji je već pomerao granice fudbala u nekom drugom smislu. Kasnije ću zaigrati sa manje uspeha i za tog velikog rivala. Za reprezentaciju sam osvojio 1 trofej na takmičenju u kome sam pobedio i tim našeg stručnjaka u utakmici koja će ga dugo pratiti.Imao sam nadimak po jednoj životinji, delom zbog načina igre, a delom i zbog karakterističnog detalja na licu. Edited May 12May 12 by kralj
May 12May 12 Pada mi na pamet Saviola? Drugi deo tandema se ne secam ko je, on je iz Rivera doso u Barsu, pa je posle igrao nesto malo i za Real. Osvajac zlatne lopte neposredno pre njega je Rivaldo? Ne znam koga je nutmegovao, ako je uopste on. Mislim da je igro Olimpijadu 2004 kad su nas (Pizon) urnisali 6-0, onaj Rosales iz Ajaxa nam je decu pravio Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Daj da vidim nutmeg i ko je ortak iz tandema? D'Alesandro je igro za San Lorenco, Kavenagi u to doba za Boku... Je l' Rozales?
May 12May 12 Suknjica Bekamu i Zidanu, nadimak Zec, tandem sa Aimarom i Šestko. Edited May 12May 12 by kralj
May 12May 12 A da da, Aimar. On je pre njega doso u Valensiju, u paketu 100 kila njih dvojica. Kako Sestko? On je trenirao seniore, a Saviola nije uzo SP. Piki je dobio po tamburi u AtiniMislim da je i to bilo 6-0, ne secam se vise... Znam da smo igrali i protiv Tunisa tad i da je sudac jedno 5-6x ponovio onaj penal