Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pao mi na pamet jedan oz Valjadolida. Posle igrao te silne evrokupove sa Valensijom.

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

To je taj

Saopsti ko je kao decak bio saigrac sa Najdoskim, a istog leta kad je upao u tim - Kaminero ode u Atletiko, pa ovaj 3 godine kasnije zanjim

Edited by Ratamahatta

Zajebavaš. Baraha?

Jeste.

Sve to uzo s Rafom, puco penale kad je Mendieta bio sprecen/otiso. Dao gol Koreji koji je ponisten niko ne zna zasto, to bi ih odvelo u polufinale. Dao penale i Bajernu i njima.

A onda su otkriveni Cavinijesta

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, Ratamahatta said:

Dao gol Koreji koji je ponisten niko ne zna zasto,

Nemoj mi traume na to SP... Gurali Koreju protiv Španije i Italije, Poništili reglaran gol Belgiji protiv Brazila, Oliver Kan otprilike jedinu grešku u karijeri našao u finalu tog turnira da napravi... :(

Edited by radisa

Uf, ja sam toliko prso zbog Vilmoca da sam navijao za jebene Turke u polufinalu

Just now, Ratamahatta said:

Uf, ja sam toliko prso zbog Vilmoca da sam navijao za jebene Turke u polufinalu

Brate moj rođeni... D

I dan danas mi je to prvesntvo i ove tri nabrojane utakmice etalon nameštanja... Jebala ih Koreja u dupe, sve zajedno...

11 minutes ago, radisa said:

Jesu timovi sa prugama Milano i Juve ili inter i Juve?

I ja sam prvo pomislio na Juventus i Jugovića, ali računam ne bi stavio ono njihovo kao ispadanje iz lige. Pored toga, prugasti koji ispadaju sa osvajačem sa ovih prostora - jedino Atletiko i Juga.

Secam se kad je bio snimak iz Moskve kako ruje pale lade rive po ulicama kad su ispali iz grupe, Nipon ih naguzio u zadnjem kolu a otisli tamo ispred nas u grupi i napaljeni da idu daleko

Bio sam polovina next big thing tandema kluba koji je iznedrio gomilu fenomenalnih igrača, ali kao i drugi igrač tog tandema nisam u potpunosti opravdao hajp. Pa ipak, prvi transfer bio je u fudbalskog giganta u tim u kome je igrao nedavni osvajač zlatne lopte i brdo kasnijih reprezentativnih svetskih i evropskih prvaka. Taj transfer mi je omogućio da pored derbija iz zemlje odakle sam, ponovo igram jedan od najvećih derbija sveta. U jednom od tih derbija provukao sam suknjicu jednome od najboljih igrača ikada i njegovom saigraču koji je već pomerao granice fudbala u nekom drugom smislu. Kasnije ću zaigrati sa manje uspeha i za tog velikog rivala. Za reprezentaciju sam osvojio 1 trofej na takmičenju u kome sam pobedio i tim našeg stručnjaka u utakmici koja će ga dugo pratiti.

Imao sam nadimak po jednoj životinji, delom zbog načina igre, a delom i zbog karakterističnog detalja na licu.

Edited by kralj

Pada mi na pamet Saviola? Drugi deo tandema se ne secam ko je, on je iz Rivera doso u Barsu, pa je posle igrao nesto malo i za Real. Osvajac zlatne lopte neposredno pre njega je Rivaldo?

Ne znam koga je nutmegovao, ako je uopste on. Mislim da je igro Olimpijadu 2004 kad su nas (Pizon) urnisali 6-0, onaj Rosales iz Ajaxa nam je decu pravio

Edited by Ratamahatta

Bravo Ratko, češljaj.

Daj da vidim nutmeg i ko je ortak iz tandema? D'Alesandro je igro za San Lorenco, Kavenagi u to doba za Boku... Je l' Rozales?

Suknjica Bekamu i Zidanu, nadimak Zec, tandem sa Aimarom i Šestko.

Edited by kralj

A da da, Aimar. On je pre njega doso u Valensiju, u paketu 100 kila njih dvojica. Kako Sestko? On je trenirao seniore, a Saviola nije uzo SP. Piki je dobio po tamburi u Atini

Mislim da je i to bilo 6-0, ne secam se vise... Znam da smo igrali i protiv Tunisa tad i da je sudac jedno 5-6x ponovio onaj penal