May 11May 11 Rodjen sam u glavnom gradu visestrukog svetskog sampiona. Igrao sam u dva kluba u zemlji, onda otisao u inostranstvo. Tamo igrao za 2 kluba, mada me je ovaj prvi slao na jos 2 pozajmice. Zavrsio sam karijeru u ista dva kluba sa pocetka. U domovini sam osvojio dve titule sa istim klubom, isto i u inostranstvu. Imam jedan evropski trofej, igrao sam na mundijalu, dao i 1 gol.
May 11May 11 Nisam davao puno golova, ali su uglavnom bili za pamcenje. U inostranstvu, debitovao sam za novi klub zajedno sa legendarnim brazilcem, postigao 2 gola za pobedu i pomalo zasenio cuvenog igraca. na prvoj pozajmici, igrao sam sa jednom legendom brazilskog fudbala. Odigrao sam sjajnu polusezonu, pa me klub vratio nazad. Drugu pozajmicu sam odradio kod istog trenera kod koga i prvu
May 11May 11 Nasional, danubio, inter, panionios, pozajmice venecija i torino. Debitovao u interu sa ronaldom, pobeda 2 1,igrao u veneciji sa rambom, trener walter novelinoImao sam spreman hint i za panionios i milinka
May 11May 11 Dolazim iz zemlje svetskog šampiona. Karijeru sam počeo u klubu koji nosi ime po celoj državi, a iz domovine sam otišao na jedno ostrvo.Tamo sam srušio snove o tituli klubu koji će kasnije postati moj dom i u kome ću zadobiti nadimak koji je više od mene proslavio jedan drugi legendarni igrač. U tom drugom klubu sam osvojio dve Lige šampiona. Ako bih izdvojio jedan potez po kom me pamte je jedna asistencija na legendarnom engleskom stadionu.Karijeru sam završio u još jednom gigantu, gde su me povrede urnisale i gde sam odbio da primam platu dok se ne oporavim. Za reprezentaciju sam igrao na jednom Mundijalu i asistirao za jedan strašan gol, čija važnost u takmičarskom smislu nije bila velika, ali je sve vezano za tog strelca i taj trenutak deo istorije. Sledeći Mundijal propustio zbog jedne poznate bizarnosti.
May 11May 11 U tom prvom inostranom klubu sa ostrva već su krenule povrede. Ubio je boga u meni jedan Srbin igrajući za srpskog trenera, Srbin koji će me naslediti i u timu i na mestu na kome smo obojica igrali. Njemu je taj klub bio kruna ino karijere.
May 12May 12 Bravo. Dve asistencije su dribling petom na Old Trafordu i pas na prazan gol Raulu i nakoksana bomba Maradone na SP u Americi.
May 12May 12 Pasarela (?) nije teo da ga vodi na WC 98 mislim jer nije hteo da se osisa, tako nesto je bilo. Batistuta je mogo s kosomU Milanu je bilo ovo s platom... Upalila se sijalica prico je Jokan u top 11 kod Nese ovo za Redonda da je uso u njega kad je bio u Oviedu Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Nikad nisam igrao za klub koji u svojim vitrinama nema kontinentalni trofej, to je za pickiceJa sam ih licno osvojio 4, s 3 razlicita kluba. Svi ti klubovi su vec imali trofeje u evrokupovima pre nego sto sam ja bio tamoU repstaciji sam osvojio kurac da izbijem ociIgrao sam tokom karijere u 7 razlicitih gradskih derbija, ne zna im se tacan broj. Bio sam strelac protiv 4 razlicita gradska rivala svojih klubovaIgrao sam 5 finala evrokupova, a bilo bi mozda i 6 da nisam jednom na polusezoni napustio klub koji je na kraju sezone igrao finale Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 4 hours ago, Ratamahatta said:Pasarela (?) nije teo da ga vodi na WC 98 mislim jer nije hteo da se osisa, tako nesto je bilo. Batistuta je mogo s kosomU Milanu je bilo ovo s platom... Upalila se sijalica prico je Jokan u top 11 kod Nese ovo za Redonda da je uso u njega kad je bio u OvieduI Batistuta je nešto šišnuo, Kaniđa i Redondo nisu hteli. Da kod Pasarele.