May 12May 12 Na WBA je mislio, stoji Zvezde ILI Partizana. Arsenal i WBA bili 78/79 mislim jedni za drugim
May 12May 12 1995-2005 ne postoji fudbaler za kog Morati nije bio zainteresovanOd Georgatosa do Ronalda, aaa sveee
May 12May 12 Igrao sam za 4 kluba, 2 kuci, 2 u inostranstvu. U 2 od ta 4 sam legenda. Imam 7 titula prvaka, sve kod kuce. Prvi strani klub je onaj u kome je jedan moj sunarodnik ostavio ostavio jos dublji trag od mene, a drugi strqni je klub u kome je jedan moj sunarodnik ostavio mega giga trag. Obojici sam kasnije bio selektor. Da, igrao sam u interu.
May 12May 12 Dva puta sam bio prvak sveta, mada drugi put nisam igrao ni minut. Dao sam puno golova za poziciju na kojoj sam igrao.
May 12May 12 Jedno vreme sam bio najefikasniji odbrambeni igrac svih vremena, pretekao me jedan holandjanin. Iako ne previse visok, dao sam puno golova glavom. Penali i slobodnjaci takodje.
May 12May 12 Preteko ga je Kuman, ali ne znam ko je on. Posle se i Ramos natrpo zgoditaka Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Vuklo je na Kumana, ali onda si reako da ga je u stvari Kuman pretekao... Ne može biti ni Heiro, ni Ramos...Možda Pasarela?
May 12May 12 Verovatno jeste pasarela, ajdemo dalje...Igrao sam za tri velika kluba van moje domovine, jedan od njih ima CL, ali kad sma ja bio tamo, kurca nije osvojijio...U jednom od njih sam uzeo 5 titula za redom... Igrao sam dva velika gradska derbija, a u prvom koji sma igrao sam dao gol...Karijeru sam završio u timu koji sam preuzeo u 4 rangu takmičenja kao player manager (dobro, odigraosam posle još neke dve rekretaiven utakmice za još jednog nižaligaša)...Igrao sam i za reprezentaciju, učestvovao sam na SP,a li pošto sma u prve dve utakmice odigrao katatrofalno, posle nisam do kraja ulazio... Dao sam 9 golova na 30-ak utakmica koje sem odigrao...Imao sam pred kraj karijere jako čudnu frizuru... :D
May 12May 12 Krojfova Barsa mislim ima 5 vezanih titula ali se ne uklapa u pricu, jer je u sred tog niza i osvojila CLTih 5 titula, da nisu mozda Rendzersi devedesetih? Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Just now, Ratamahatta said:Krojfova Barsa mislim ima 5 vezanih titula ali se ne uklapa u pricu, jer je u sred tog niza i osvojila CLTih 5 titula, da nisu mozda Rendzersi devedesetih?Aha...Sad je već lakše Igrao je na Marakani jednom :D