Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

licensed-image?q=tbn:ANd9GcQnfJUWyUBEOZW

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Nolberto Solano?

Igrao sam za 8 klubova, dva u domovini i ostalo u inostranstvu; u prvoj inostranoj zemlji gde sam nastupao ima titulu prvaka države sa jednim klubom a potom odlazim u drugu zemlju (obe zemlje iz lige 5-ce) i sa sledećim klubom osvajam 4 titule prvaka države i evro titulu. Onda prelazim kod naljućeg rivala prethodnog kluba i sa njim osvajam titulu prvaka države. Posle izleta u jednu egzotičnu zemlju, vraćam se u Evropu i u poslednjem klubu osvajam titulu prvaka države.

U reprezentaciji imam preko 100 nastupa i dva svetska prvenstva i jedno kontinentalno; na prvom svetskom sam stigao do osmine finala a na drugom do četvrfinala u jednoj od najboljih utakmica u istoriji Sp-a gde sam bio i strelac na toj tekmi; međutim, nisam bio u reprezentaciji kada je ona osvojila titula na velikom takmičenju zbog nesuglasica sa selektorom.

Edited by vorda
Valjda nisam zajebao nešto k'o prošli put

Argentinac?

Ne, Jevropa je u pitanju.

Aha, laudrup?

Poceo sam karijeru u klubu iz rodne zemlje, ne verujem da biste znali da procitate to ime. Onda bezim u inostranstvo, 5 klubova iz 3 zemlje, zadnja 3 u istoj zemlji. Sa prvim klubom imam 3 titule prvaka i jedan evropski trofej, sa drugim samo evropski trofej. Sa trecim imam 2 titule i 2 kupa i sa poslednjim jedan kup. Igrao sam za repku 17 godina, blizu 100 utakmica.

Kod Moce je cheat code to što je svaki igrao za Inter D

Da znas, nesvesno

Treci i cetvrti strani klub su imali cuvene utakmice sa zvezdom ili partizanom, i to u istoj sezoni. U drugom stranom klubu sam bio 3 godine, ali sam malo igrao, zbog teskih zdravstvenih problema. Bio sam na 3 mundijala

Imam i olimpijsko zlato.

Legendarni Nwankwo Kanu

Kakvu golcinu je dao iz mrtvog ugla skoro iz auta Celziju. I kako je uspeo da prebaci prazan gol s 2 metra u Uest Bromuicu

Edited by Ratamahatta

Hteo sam da postavim Troboka, ali ne postoji slika na kojoj postoji sumnja da li je on, isto i sa statstima, a nema se sta ni ispricati

schillaci-col-messina.jpg

Atlanta 1996 je bio najbolji fudbalski olimpijski turnir by far, a polufinale sa Ronaldom, Bebetom, Roberto Karlosom jedna od najpotcenjenijih tekmi ikad. Mada je i finale bilo spektakularno, Kanu je izbacio Brazilce poravnanjem u 90. i onda golom za 4:3 u produžetku.

Ubio je Čelsi u toj sa mrtvim uglom.

Spasao je silna dečija srca po Africi.

Legenda.

Veza Arsenala i QPR sa večitima je strava task. Šteta što sam provukao sve afrikance u Interu pre toga, pa sam već bio skoro siguran.

Arsenal i west brom, u istoj sezoni majnd ju