May 12May 12 Igrao sam za 8 klubova, dva u domovini i ostalo u inostranstvu; u prvoj inostranoj zemlji gde sam nastupao ima titulu prvaka države sa jednim klubom a potom odlazim u drugu zemlju (obe zemlje iz lige 5-ce) i sa sledećim klubom osvajam 4 titule prvaka države i evro titulu. Onda prelazim kod naljućeg rivala prethodnog kluba i sa njim osvajam titulu prvaka države. Posle izleta u jednu egzotičnu zemlju, vraćam se u Evropu i u poslednjem klubu osvajam titulu prvaka države.U reprezentaciji imam preko 100 nastupa i dva svetska prvenstva i jedno kontinentalno; na prvom svetskom sam stigao do osmine finala a na drugom do četvrfinala u jednoj od najboljih utakmica u istoriji Sp-a gde sam bio i strelac na toj tekmi; međutim, nisam bio u reprezentaciji kada je ona osvojila titula na velikom takmičenju zbog nesuglasica sa selektorom. Edited May 12May 12 by vorda Valjda nisam zajebao nešto k'o prošli put
May 12May 12 Poceo sam karijeru u klubu iz rodne zemlje, ne verujem da biste znali da procitate to ime. Onda bezim u inostranstvo, 5 klubova iz 3 zemlje, zadnja 3 u istoj zemlji. Sa prvim klubom imam 3 titule prvaka i jedan evropski trofej, sa drugim samo evropski trofej. Sa trecim imam 2 titule i 2 kupa i sa poslednjim jedan kup. Igrao sam za repku 17 godina, blizu 100 utakmica.
May 12May 12 Da znas, nesvesnoTreci i cetvrti strani klub su imali cuvene utakmice sa zvezdom ili partizanom, i to u istoj sezoni. U drugom stranom klubu sam bio 3 godine, ali sam malo igrao, zbog teskih zdravstvenih problema. Bio sam na 3 mundijala
May 12May 12 Legendarni Nwankwo KanuKakvu golcinu je dao iz mrtvog ugla skoro iz auta Celziju. I kako je uspeo da prebaci prazan gol s 2 metra u Uest Bromuicu Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Hteo sam da postavim Troboka, ali ne postoji slika na kojoj postoji sumnja da li je on, isto i sa statstima, a nema se sta ni ispricati
May 12May 12 Atlanta 1996 je bio najbolji fudbalski olimpijski turnir by far, a polufinale sa Ronaldom, Bebetom, Roberto Karlosom jedna od najpotcenjenijih tekmi ikad. Mada je i finale bilo spektakularno, Kanu je izbacio Brazilce poravnanjem u 90. i onda golom za 4:3 u produžetku. Ubio je Čelsi u toj sa mrtvim uglom. Spasao je silna dečija srca po Africi. Legenda.Veza Arsenala i QPR sa večitima je strava task. Šteta što sam provukao sve afrikance u Interu pre toga, pa sam već bio skoro siguran.