Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ajde opet lagano:

Prvi transfer u inostranstvo osujetila mi je jedna prirodna nepogoda koja se desila hiljadama km od Engleske. Trebalo je da pređem u klub koji je osvajao Premijer ligu, ali zbog odloženog leta završio sam malo bliže domovini i u toj ligi slovim za najboljeg stranca u istoriji. Pored toga, najbolji sam igrač i strelac u istoriji repke svoje zemlje. Poslednju utakmicu za prvi inostrani klub igrao sam u finalu Kupa protiv tima u koji sam prelazio i zviznuo im het trik za prvu duplu krunu u istoriji kluba. Posle ogromnog uspeha u tom sledećem klubu, Igrao sam samo za još jedan veliki klub iz velike fudbalske zemlje, a po dolasku dočekao me je pun stadion na predstavljanju. Dobio sam broj 9, nasledivši najgoru devetku u istoriji kluba.

Diplomirao sam kao najgori šaban na DIFu u domovini. Master teza mi je bila vlastita karijera.

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Broj 9 je takođe bitan i što se tiče jednog rekorda koji držim, verovatno i najteže oborivom koji sam postavio.

1 hour ago, kralj said:

Broj 9 je takođe bitan i što se tiče jednog rekorda koji držim, verovatno i najteže oborivom koji sam postavio.

Da nije Leva, 5 golova za 9 minuta? Jutros gledao neki reels gdje kaže da nije bio svjestan da je to uradio i da je saznao tek kasnije

Odrastao sam u državi u kojoj je fudbal religija. Prvo su me otpisali u jednom od najvećih klubova moje zemlje (možda i najveći), pa sam morao da se dokazujem kroz niže lige, da bi se na kraju dokazao i uzeo titulu sa drugim velikim klubom moje zemlje, postavši idol navijača koji vole crveno-plave boje. Kasnije odlazim na "čizmu" i pojačavam ekipu koja je ušla iz druge lige, te postajem legenda grada. Sa jednim Urugvajcem činim jedan od najluđih napadačkih tandema na planeti. Ponovno se srećemo u drugom klubu koji je za nas obojicu izdvojio ogromne pare.

Laveci?

images?q=tbn:ANd9GcRiaI2lzJ03Y_2ivj4S454

contentpush.tmp?quality=60&auto=webp&for

Edited by Ratamahatta

Švaba Florian Kringe, mada bi mogao i kao Rumun da prođe

Zvezda-Barsa 1996.

Tim Barse, precrtao 3 igrača i trenera i pomoćnika, ko su?

Screenshot_20260514_133419_edit_73629481

Screenshot_20260514_132845_edit_73273751

Trener Bobi Robson, segrt Murinjo, fale od igraca mislim Kouto, Ferer i De La Penja?

Just now, Ratamahatta said:

Trener Bobi Robson, segrt Murinjo, fale od igraca mislim Kouto, Ferer i De La Penja?

Treneri da, igrače si omanuo

Mislim da je bio loran blan

Od ovih što su ostali prvi je stranac, legenda te zemlje i osvajač jednog evropskog trofeja u nezapadnom klubu.

Drugi je postao uspešan trener

Prosinecki? Popesku?

Edited by Ratamahatta

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Prosinecki? Popesku?

Popesku da. Još jedan, vrlo uspešan postao trener, došao te godine u Barsu.

Španac je.

Ako napišem odakle je došao biće prelako

Edited by sasha

Luis Enrike jebo ga tata, pogodio sam ga neki dan

Hintovao sam De La Penju isto neki dan pa mi se pomesalo je l' igro ili nije igro