May 14May 14 Ajde opet lagano:Prvi transfer u inostranstvo osujetila mi je jedna prirodna nepogoda koja se desila hiljadama km od Engleske. Trebalo je da pređem u klub koji je osvajao Premijer ligu, ali zbog odloženog leta završio sam malo bliže domovini i u toj ligi slovim za najboljeg stranca u istoriji. Pored toga, najbolji sam igrač i strelac u istoriji repke svoje zemlje. Poslednju utakmicu za prvi inostrani klub igrao sam u finalu Kupa protiv tima u koji sam prelazio i zviznuo im het trik za prvu duplu krunu u istoriji kluba. Posle ogromnog uspeha u tom sledećem klubu, Igrao sam samo za još jedan veliki klub iz velike fudbalske zemlje, a po dolasku dočekao me je pun stadion na predstavljanju. Dobio sam broj 9, nasledivši najgoru devetku u istoriji kluba.Diplomirao sam kao najgori šaban na DIFu u domovini. Master teza mi je bila vlastita karijera.
May 14May 14 Broj 9 je takođe bitan i što se tiče jednog rekorda koji držim, verovatno i najteže oborivom koji sam postavio.
May 14May 14 1 hour ago, kralj said:Broj 9 je takođe bitan i što se tiče jednog rekorda koji držim, verovatno i najteže oborivom koji sam postavio.Da nije Leva, 5 golova za 9 minuta? Jutros gledao neki reels gdje kaže da nije bio svjestan da je to uradio i da je saznao tek kasnije
May 14May 14 Odrastao sam u državi u kojoj je fudbal religija. Prvo su me otpisali u jednom od najvećih klubova moje zemlje (možda i najveći), pa sam morao da se dokazujem kroz niže lige, da bi se na kraju dokazao i uzeo titulu sa drugim velikim klubom moje zemlje, postavši idol navijača koji vole crveno-plave boje. Kasnije odlazim na "čizmu" i pojačavam ekipu koja je ušla iz druge lige, te postajem legenda grada. Sa jednim Urugvajcem činim jedan od najluđih napadačkih tandema na planeti. Ponovno se srećemo u drugom klubu koji je za nas obojicu izdvojio ogromne pare.
May 14May 14 Just now, Ratamahatta said:Trener Bobi Robson, segrt Murinjo, fale od igraca mislim Kouto, Ferer i De La Penja?Treneri da, igrače si omanuo
May 14May 14 Od ovih što su ostali prvi je stranac, legenda te zemlje i osvajač jednog evropskog trofeja u nezapadnom klubu.Drugi je postao uspešan trener
May 14May 14 3 minutes ago, Ratamahatta said:Prosinecki? Popesku?Popesku da. Još jedan, vrlo uspešan postao trener, došao te godine u Barsu.Španac je.Ako napišem odakle je došao biće prelako Edited May 14May 14 by sasha
May 14May 14 Luis Enrike jebo ga tata, pogodio sam ga neki danHintovao sam De La Penju isto neki dan pa mi se pomesalo je l' igro ili nije igro