Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

gettyimages-651262514-612x612.jpg

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Ima logo kalča na rukavu.

I nije stranac, znam sve strane golmane u Seriji A. Nije ih ni bilo mnogo.

To bi bio najbolji engleski golman tog doba da je bio englez

Čuš.

I svi golmani Serije B bi branili za englesku repku.

Treniro ga je Vujadin, nije proso u Interu, bio saigrac s Materacijem, Rapaicem, Tedeskom i Jung Hvan Anom

italian-soccer-serie-a-bari-v-perugia-G9BHKP.jpg

Nosio minic k'o Zekle Dej

Edited by Ratamahatta

Jel Mazzantini?

Bio u Peruđi sa gore nabrojanima, i Boškov kratko bio pa preuzeo repku, onako temperamentniji goša

Nisu igrači ali recimo slično:

Euro 96, prvi sa 16 ekipa, 4 grupe, iz svake sam precrtao 2 tima, malo test memorije šta je bilo pre 30 godina.

Ko gde fali?

Grupa A

Screenshot_20260514_181554_edit_85359465

Grupa B

Screenshot_20260514_181742_edit_85270356

Grupa C

Screenshot_20260514_182111.jpg

Grupa D

Screenshot_20260514_182254_edit_85410353

Engleska je bila sa Holandijom i Švajcarskom.

Španija sa Francuskom.

Nemačka Češka Rusija Italija

U ovoj zadnjoj grupi je bio Portugal

Bravo, još dve fale

Bugarska kao 3. i grupi B i Turska kao 4. u grupi D

Ako @Mindaugas Žukauskas ne zamera, imam jednog spremnog:

Celu karijeru proveo sam u domovini; počeo sam u malom klubu da bi slavu stekao u sledećem klubu kog sam doveo do finala evro takmičenja u poslednjoj sezoni ali smo izgubili od kluba u koji ću preći sledeće sezone. Taj prelazak je obeležen neredima u gradu iz kog sam otišao. U novom klubu stičem svetsku slavu i tom klubu donosim jedan evro trofej, još jedno evro finale i duplu krunu u poslednjoj sezoni. Potom prelazim kod velikom rivala jer me zamenila druga fudbalska legenda moje zemlje; u novom klubu od trofeja imam titulu šampiona države. U preostala tri kluba, nemam nijedan trofej.

Reprezentativno, jedini sam fudbaler moje zemlje koji je bio strelac na tri Mondijala; na prvom svetskom na kojem sam igrao, postigao sam zgoditak koji i danas ulazi u top 10 najboljih golova na SP-ima; na sledećem Mondijalu sam od heroja stigao do tragičara da bi na poslednjem završio u četvrtfinalu. Što se tiče kontinentalnih prvenstava, nemam ih nijedno.

43 minutes ago, vorda said:

Ako @Mindaugas Žukauskas ne zamera, imam jednog spremnog:

Celu karijeru proveo sam u domovini; počeo sam u malom klubu da bi slavu stekao u sledećem klubu kog sam doveo do finala evro takmičenja u poslednjoj sezoni ali smo izgubili od kluba u koji ću preći sledeće sezone. Taj prelazak je obeležen neredima u gradu iz kog sam otišao. U novom klubu stičem svetsku slavu i tom klubu donosim jedan evro trofej, još jedno evro finale i duplu krunu u poslednjoj sezoni. Potom prelazim kod velikom rivala jer me zamenila druga fudbalska legenda moje zemlje; u novom klubu od trofeja imam titulu šampiona države. U preostala tri kluba, nemam nijedan trofej.

Reprezentativno, jedini sam fudbaler moje zemlje koji je bio strelac na tri Mondijala; na prvom svetskom na kojem sam igrao, postigao sam zgoditak koji i danas ulazi u top 10 najboljih golova na SP-ima; na sledećem Mondijalu sam od heroja stigao do tragičara da bi na poslednjem završio u četvrtfinalu. Što se tiče kontinentalnih prvenstava, nemam ih nijedno.

Roberto Baggio?

evo jedna lagan...

U karijeri sma igrao samo u 2 kluba, oba u zemlji odakle sam...

Bio sam u sastavu WC tima na 4 prvenstva, ali sam nastupao na samao 2... Imam jedno finale i jedno treće mesto...

Na EC sam bio tri puta u satavu, imam jednu titulu...

U klupskom fudbalu, imam kup Uefa, i jednu CL i jendo finale CL... 8 domaćih prvennstava i 6 kupva...

Ko sam ja...

Oliver Kan?

Šta ga je odalo da bude tako lako? Mislio sma da će biti teže....