May 14May 14 Ima logo kalča na rukavu. I nije stranac, znam sve strane golmane u Seriji A. Nije ih ni bilo mnogo.
May 14May 14 Treniro ga je Vujadin, nije proso u Interu, bio saigrac s Materacijem, Rapaicem, Tedeskom i Jung Hvan AnomNosio minic k'o Zekle Dej Edited May 14May 14 by Ratamahatta
May 14May 14 Jel Mazzantini?Bio u Peruđi sa gore nabrojanima, i Boškov kratko bio pa preuzeo repku, onako temperamentniji goša
May 14May 14 Nisu igrači ali recimo slično:Euro 96, prvi sa 16 ekipa, 4 grupe, iz svake sam precrtao 2 tima, malo test memorije šta je bilo pre 30 godina. Ko gde fali?Grupa AGrupa BGrupa CGrupa D
May 14May 14 Engleska je bila sa Holandijom i Švajcarskom.Španija sa Francuskom.Nemačka Češka Rusija ItalijaU ovoj zadnjoj grupi je bio Portugal
May 14May 14 Ako @Mindaugas Žukauskas ne zamera, imam jednog spremnog:Celu karijeru proveo sam u domovini; počeo sam u malom klubu da bi slavu stekao u sledećem klubu kog sam doveo do finala evro takmičenja u poslednjoj sezoni ali smo izgubili od kluba u koji ću preći sledeće sezone. Taj prelazak je obeležen neredima u gradu iz kog sam otišao. U novom klubu stičem svetsku slavu i tom klubu donosim jedan evro trofej, još jedno evro finale i duplu krunu u poslednjoj sezoni. Potom prelazim kod velikom rivala jer me zamenila druga fudbalska legenda moje zemlje; u novom klubu od trofeja imam titulu šampiona države. U preostala tri kluba, nemam nijedan trofej.Reprezentativno, jedini sam fudbaler moje zemlje koji je bio strelac na tri Mondijala; na prvom svetskom na kojem sam igrao, postigao sam zgoditak koji i danas ulazi u top 10 najboljih golova na SP-ima; na sledećem Mondijalu sam od heroja stigao do tragičara da bi na poslednjem završio u četvrtfinalu. Što se tiče kontinentalnih prvenstava, nemam ih nijedno.
May 14May 14 43 minutes ago, vorda said:Ako @Mindaugas Žukauskas ne zamera, imam jednog spremnog:Celu karijeru proveo sam u domovini; počeo sam u malom klubu da bi slavu stekao u sledećem klubu kog sam doveo do finala evro takmičenja u poslednjoj sezoni ali smo izgubili od kluba u koji ću preći sledeće sezone. Taj prelazak je obeležen neredima u gradu iz kog sam otišao. U novom klubu stičem svetsku slavu i tom klubu donosim jedan evro trofej, još jedno evro finale i duplu krunu u poslednjoj sezoni. Potom prelazim kod velikom rivala jer me zamenila druga fudbalska legenda moje zemlje; u novom klubu od trofeja imam titulu šampiona države. U preostala tri kluba, nemam nijedan trofej.Reprezentativno, jedini sam fudbaler moje zemlje koji je bio strelac na tri Mondijala; na prvom svetskom na kojem sam igrao, postigao sam zgoditak koji i danas ulazi u top 10 najboljih golova na SP-ima; na sledećem Mondijalu sam od heroja stigao do tragičara da bi na poslednjem završio u četvrtfinalu. Što se tiče kontinentalnih prvenstava, nemam ih nijedno.Roberto Baggio?
May 14May 14 evo jedna lagan...U karijeri sma igrao samo u 2 kluba, oba u zemlji odakle sam...Bio sam u sastavu WC tima na 4 prvenstva, ali sam nastupao na samao 2... Imam jedno finale i jedno treće mesto...Na EC sam bio tri puta u satavu, imam jednu titulu...U klupskom fudbalu, imam kup Uefa, i jednu CL i jendo finale CL... 8 domaćih prvennstava i 6 kupva...Ko sam ja...