May 12May 12 Tek sad nemam pojma ko je toliko dugo bio tamo. Jako puno igraca je tamo islo kad su vec bili isluzeniGazza nije bio tamo 5 godina kontam, Kanidja isto
May 12May 12 Just now, Ratamahatta said:Tek sad nemam pojma ko je toliko dugo bio tamo. Jako puno igraca je tamo islo kad su vec bili isluzeniGazza nije bio tamo 5 godina kontam, Kanidja istoPrvi od dva velika gradska derbija koja sam igrao je bio u Italiji...Nisma bio jako islužen, ali nije baš ni cvet karijere, kada sam otišao u Redžerse... I nisam otišao iz italijenskog kluba, imao sam jedan između, u ligama petice...
May 12May 12 Mozda je neko od onih Engleza sto uvek Zvezdini preteruju da je cela repstacija bila tamo? Kako bi dali na znacaju toj pobedi, a Savicevic lepo prico pre tekme da su tu negde k'o Zemun
May 12May 12 1 minute ago, Ratamahatta said:Mozda je neko od onih Engleza sto uvek Zvezdini preteruju da je cela repstacija bila tamo? Kako bi dali na znacaju toj pobedi, a Savicevic lepo prico pre tekme da su tu negde k'o ZemunPa englez je... Ko je igrao u Italiji i za Rangerse? I imao smešnu frizuru (bar meni smešnu :D ) Edited May 12May 12 by radisa
May 12May 12 Svaka čast...Karijeru je završio u Hull-u kao player manager, u 4 ligi, a Monako je klub između Rangersa i Milana... Dok je bio u MIlanu, Milano kurca nije vredeo... 1986 u Mexiku ga je Berdsli zamenio i igrao do kraja jer je Hatley bio očajan u prve dve tekme...
May 12May 12 2 minutes ago, Ratamahatta said:Hateley? Imo je onu konjsku glavu i dugu kosuI kad je oćelavio je i dalje furao dugu kosu, pa je na sredini bio ćelava, a kosa lepršala sa strane... tako sma ga zapamtio :D
May 12May 12 Nikad nisam igro van domovinePromenio sam samo 3 kluba tokom karijere2x sam bio prvak, odigrao sam 2 evrofinala i jednom sam ispo iz lige. Prvo od ta 2 finala sam izduvoIgro sam jedno EP i jedno SP Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 U maticnom klubu sam imao saigraca iz bivse Jugoslavije koji je bio klupski prvak EvropeA i u naredna 2 kluba sam imao saigrace s tog podnebljaObe titule u prvenstvu i evropsko takmicenje sam osvojio pod istim treneromPrva 2 kluba u karijeri su imali dresove na pruge, a jos jedan veliki igrac je presao iz mog maticnog kluba u taj drugi klub nekoliko godina pre mene Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Bio sam dobar izvodjac penala ali je u klubu bio 1 koji je u tome bio neprikosnoven, pa sam uglavnom sutirao kad on nije bio na terenu ili kada je vec napustio klubU 12 uzastopnih sezona sam igrao evrokupoveBio sam vezni igrac i na SP sam odigrao 4 utakmice, petu sam kao kljucni igrac odmarao u poslednjem kolu grupne fazeNa EP 3 utakmice i ispadanje u grupi Edited May 12May 12 by Ratamahatta