May 12May 12 Ajd, imam spremnoRodjen sam u jednom gradu sa ovih prostora, u gradu iz kog je i jedan od najvecih muzicara sa istih tih prostora. Medjutim, nisam nikad igrao u klubu sa ovih prostora. Igrao sam za 3 kluba u karijeri, a bio clan 4 kluba, za jedan nisam nikad zaigrao, a taj bi mi bio najveci u si viju. Sva 3 kluba su sa 3 razlicita kontinenta.
May 12May 12 Sa sva 3 kluba sam bio sampion, ukupno imam 6 titula, 1 + 4 + 1. Ova poslednja titula je prva u istoriji tog kluba, sto je pravo cudo, obzirom da u toj ligi ima par klubova koji decenijama nikom ne daju titulu. Igrao sam za mladu repstaciju jedne zemlje, a za seniore druge zemlje, sa ovih nasih prostora. Putovao sam i na mundijal
May 12May 12 Sad je lako. U istom gradu je rođen i jedan od najvećih košarkaša sa ovih prostora. Koska je treći kontinent.
May 12May 12 Ako je OK, ja bi jednog laganog postavio:U domovini sam igrao za tri kluba i jednim imam jednu titulu a sa drugim imam dve uzastopne titule. Odlazim u pečalbu i u prvom klubu uzimam tri domaće i dve evro titule. Prelazim u drugi klub i tu uzimam kup da bi karijeru završio u drugoj zemlji i tu doneo svom timu kup posle više od 20 godina bez trofeja.Što se reprezentacije tiče, na prvom velikom takmičenju uzimam titulu, sa sve golom u finalu, da bi na sledećem velikom takmičenju ispali od najvećih rivala na startu eliminacione faze. Poslednje veliko takmičenje dolazim do polufinala a reprezentativnu karijeru završavam zbog svađe sa selektorom, taman pred početak novog takmilčenja- Edited May 12May 12 by vorda
May 13May 13 To finale, koje je donelo jedinu titulu na velikim takmičenjima mojoj zemlji, upamćeno je po golu mog saigrača sa kojim sam igrao u prvom inostranom klubu.
May 13May 13 Gulit?Samp posle Milana, pa posle bio igrac-trener u Celziju. Ispadanje od svabova 90 kad su se pljuvali Rajkard i Feler, 92 ispali na penale u polufinalu protiv SmajhelaPosle bio trener u Ceceniji Edited May 13May 13 by Ratamahatta