Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne znam sta je sikson, al pretpostavljam da si pogodio.

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Super Šilja D

Neka zadaje ko naleti. Ispucao sam se danas.

Ajd, imam spremno

Rodjen sam u jednom gradu sa ovih prostora, u gradu iz kog je i jedan od najvecih muzicara sa istih tih prostora. Medjutim, nisam nikad igrao u klubu sa ovih prostora. Igrao sam za 3 kluba u karijeri, a bio clan 4 kluba, za jedan nisam nikad zaigrao, a taj bi mi bio najveci u si viju. Sva 3 kluba su sa 3 razlicita kontinenta.

...

Edited by radisa

Sa sva 3 kluba sam bio sampion, ukupno imam 6 titula, 1 + 4 + 1. Ova poslednja titula je prva u istoriji tog kluba, sto je pravo cudo, obzirom da u toj ligi ima par klubova koji decenijama nikom ne daju titulu. Igrao sam za mladu repstaciju jedne zemlje, a za seniore druge zemlje, sa ovih nasih prostora. Putovao sam i na mundijal

Sad je lako. U istom gradu je rođen i jedan od najvećih košarkaša sa ovih prostora. Koska je treći kontinent.

Bursa je u azijskom delu. Ajde vozi

Ništa ne razumem ovu dvojicu

Ivan Ergic je u pitanju @Mindaugas Žukauskas

Edited by vorda

A Šikson = Šilja

Super Šilja je na italijanskom:

17786188907154551644905837739046.jpg

Ako je OK, ja bi jednog laganog postavio:

U domovini sam igrao za tri kluba i jednim imam jednu titulu a sa drugim imam dve uzastopne titule. Odlazim u pečalbu i u prvom klubu uzimam tri domaće i dve evro titule. Prelazim u drugi klub i tu uzimam kup da bi karijeru završio u drugoj zemlji i tu doneo svom timu kup posle više od 20 godina bez trofeja.

Što se reprezentacije tiče, na prvom velikom takmičenju uzimam titulu, sa sve golom u finalu, da bi na sledećem velikom takmičenju ispali od najvećih rivala na startu eliminacione faze. Poslednje veliko takmičenje dolazim do polufinala a reprezentativnu karijeru završavam zbog svađe sa selektorom, taman pred početak novog takmilčenja-

Edited by vorda

To finale, koje je donelo jedinu titulu na velikim takmičenjima mojoj zemlji, upamćeno je po golu mog saigrača sa kojim sam igrao u prvom inostranom klubu.

Ovo deluje kao Van Bastenov gol, ali ne znam igrača.

Gulit?

Samp posle Milana, pa posle bio igrac-trener u Celziju. Ispadanje od svabova 90 kad su se pljuvali Rajkard i Feler, 92 ispali na penale u polufinalu protiv Smajhela

Posle bio trener u Ceceniji

Edited by Ratamahatta

images?q=tbn:ANd9GcSP3aIvj5JXqYsFgxu9-fN