May 13May 13 Pojma nemam za tu Gulitovu svađu sa trenerom (Advokat?). A uzeo je verovatno i titulu sa Fejnordom. Tu sam ga otpisao.
May 13May 13 Advokat je bio selektor 94, daJa mislio da nije igro jer je propo, zamenio ga legendarni 5x ovde postavljani Taument, a igro je i Brajan Roj Edited May 13May 13 by Ratamahatta
May 13May 13 Svađa je bila jer mu Advokat menjao poziciju u timu ali pred Svecko u Ameriku se pomirili, počeo pripreme i samo jedan dan otišao iz trening kampa i više se nije vratio. Edited May 13May 13 by vorda
May 13May 13 U poslednjie 4 SFRJ sezone igro sam za 3 razlicita kluba i uzo sam 3 ukupno titule i 1 superkup. U sve 4 sezone po 1 trofejU prvoj tituli sam bio u rotaciji, u drugoj jedan od vaznijih igraca, u trecoj igrao samo domacu ligu, za evrokupove nisam ni bio licenciran Edited May 13May 13 by Ratamahatta
May 14May 14 Igrao sam za 2 kluba u karijeri, oba sa razlicitih kontinenata. Sa jednim imam 6 titula prvaka, sa drugim jednu. Neverovatno je da nemam titulu kontinentalnog prvaka s repstacijom. Igrao sam skoro 100 puta za nacionalni tim, gol ratio mi je oko 0.8 po utakmici. Jednom sam na nekom mundijalu imao po mnogima najlepsi promasaj ikad
May 14May 14 Evo i ja jednog laganog:U prvom klubu u domovini imam samo jedan kup od trofeja; prelazim u prvi inostrani klub i tu osvajam dve titule nacionalnog prvaka, dva nacionalna kupa i jedan evro trofej; onda šokiram fudbalsku javnost prelaskom kod najljućeg rivala gde isto uzimam dve titule domaćeg šampiona i još jedan evro trofej da bi otišao u drugu zemlju u klub gde uzimam 4 titule domaćeg prvaka i jedan kup ali bez evro trofeja i tu završavam karijeru.Što se reprezentacije tiče, ionako je moja generacija mnogo obećavala i svi su nas gledali kao buduće svetske i kontinetalne šampione, stigao sam samo do jednog finala i dva polufinala na velikim takmičenjima.Igrao sam i na Mari i na JNA, oba puta sa različitim klubovima.