Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

4 hours ago, Ratamahatta said:

Nikad nisam igrao za klub koji u svojim vitrinama nema kontinentalni trofej, to je za pickice

Ja sam ih licno osvojio 4, s 3 razlicita kluba. Svi ti klubovi su vec imali trofeje u evrokupovima pre nego sto sam ja bio tamo

U repstaciji sam osvojio kurac da izbijem oci

Igrao sam tokom karijere u 7 razlicitih gradskih derbija, ne zna im se tacan broj. Bio sam strelac protiv 4 razlicita gradska rivala svojih klubova

Igrao sam 5 finala evrokupova, a bilo bi mozda i 6 da nisam jednom na polusezoni napustio klub koji je na kraju sezone igrao finale

Ovo ti je zicer, nije mnogo njih uzelo CL sa 3 različita kluba. sleep

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Kojih su to 7 grdskih derbija za seedorfa

Verovatno je računao Milan i Inter kao dva nastupa.

Ma nije to, to je jedan derbi kako god okrenes, nego sam zaboravio botafogo, tu ima 17 derbija po kvadratnom santimetru

Pa da, ni sa Ajaksom nije igrao gradski, a ni sa Sampom verovatno. U Evropi ispada da je igrao 2.

Ali jeste Sedorf, nema ko drugi. Postavljaj.

Ajde

Igrao sam u 4 kluba u zemlji i 4 u inostranstvu. Sva 4 strana kluba bili su prvaci evrope, ukupno 10 puta. U domacim klubovima imam samo 1 kup. Od 4 strana, sa tri sam bio sampion, ukupno 7 puta. Sa cetvrtim imam 2 kupa. Za repstaciju sam igrao 16 godina, preko 100 utakmica i preko 30 golova. Ucestvovao sam na 3 mundijala i 3 evropska prvenstva

57 minutes ago, MocaVukotic said:

Kojih su to 7 grdskih derbija za seedorfa

Atletiko, Rajo, Inter, Milan, Fla, Flu, Vasko. Nisam dobro formulisao - igro je protiv 7 razlicitih klubova u gradskim derbijima

Edited by Ratamahatta

Proslavio sam se vec u prvom stranom klubu, mada sam najduze ostao u drugom, gde za 7 godina imam preko 200 utakmica, a goal ratio mi je 0.8 po utakmici. Treci i cetvrti klub spadaju u najcuvenije na svetu, tamo sam vise bio epizodista. Sa repstacijom sam izgubio jedno polufinale velikog takmicenja.

Uh, bio sam ubeđen na keca da je Hadži, Rumuni su igrali sve tih godina, golovi i nastupi se verovatno slažu, ali Breša i Galata me zajebali.

Ovaj igrac je mladji, 5-10 godina, mada su igtali obojica nekim istim velikim takmicenjima

Poslednji strani klub u kom sam igrao doveo me je na pozajmicu od nekoliko meseci, vec sam bio rad da zavrsavam karijeru

Da nije Larson?

Jeste, sledeci hint bi bila frizura. Fejenord celtik barsa manutd, polufinale mundijala. Ne znam jel igrao protiv hagija u cetvrtfinalu

Super je zadatak. Hintovi presudili.

Mora da se radi. Ne mogu da sklapam biografiju.

Decizia luată de Gică Popescu în privinţa afacerii uriaşe, de 70 de  milioane de euro! - Antena Sport

Gica Popesku, i na slobodi sad nosi pruge lolol Hintovao sam i ja Larsona pre jedno mesec, dva s onim dvema asistencijama u finalu LS 2006.

Odigro sam 95 utakmica za repstaciju i nikad nisam bio na mundijalu

13 godina karijere sam proveo u Engleskoj i nisam osvojio nijedan trofej

U dresu kluba sam postigao zgoditak u Beogradu

Edited by Ratamahatta