May 12May 12 4 hours ago, Ratamahatta said:Nikad nisam igrao za klub koji u svojim vitrinama nema kontinentalni trofej, to je za pickiceJa sam ih licno osvojio 4, s 3 razlicita kluba. Svi ti klubovi su vec imali trofeje u evrokupovima pre nego sto sam ja bio tamoU repstaciji sam osvojio kurac da izbijem ociIgrao sam tokom karijere u 7 razlicitih gradskih derbija, ne zna im se tacan broj. Bio sam strelac protiv 4 razlicita gradska rivala svojih klubovaIgrao sam 5 finala evrokupova, a bilo bi mozda i 6 da nisam jednom na polusezoni napustio klub koji je na kraju sezone igrao finaleOvo ti je zicer, nije mnogo njih uzelo CL sa 3 različita kluba.
May 12May 12 Ma nije to, to je jedan derbi kako god okrenes, nego sam zaboravio botafogo, tu ima 17 derbija po kvadratnom santimetru
May 12May 12 Pa da, ni sa Ajaksom nije igrao gradski, a ni sa Sampom verovatno. U Evropi ispada da je igrao 2.Ali jeste Sedorf, nema ko drugi. Postavljaj.
May 12May 12 AjdeIgrao sam u 4 kluba u zemlji i 4 u inostranstvu. Sva 4 strana kluba bili su prvaci evrope, ukupno 10 puta. U domacim klubovima imam samo 1 kup. Od 4 strana, sa tri sam bio sampion, ukupno 7 puta. Sa cetvrtim imam 2 kupa. Za repstaciju sam igrao 16 godina, preko 100 utakmica i preko 30 golova. Ucestvovao sam na 3 mundijala i 3 evropska prvenstva
May 12May 12 57 minutes ago, MocaVukotic said:Kojih su to 7 grdskih derbija za seedorfaAtletiko, Rajo, Inter, Milan, Fla, Flu, Vasko. Nisam dobro formulisao - igro je protiv 7 razlicitih klubova u gradskim derbijima Edited May 12May 12 by Ratamahatta
May 12May 12 Proslavio sam se vec u prvom stranom klubu, mada sam najduze ostao u drugom, gde za 7 godina imam preko 200 utakmica, a goal ratio mi je 0.8 po utakmici. Treci i cetvrti klub spadaju u najcuvenije na svetu, tamo sam vise bio epizodista. Sa repstacijom sam izgubio jedno polufinale velikog takmicenja.
May 12May 12 Uh, bio sam ubeđen na keca da je Hadži, Rumuni su igrali sve tih godina, golovi i nastupi se verovatno slažu, ali Breša i Galata me zajebali.
May 12May 12 Ovaj igrac je mladji, 5-10 godina, mada su igtali obojica nekim istim velikim takmicenjima
May 12May 12 Poslednji strani klub u kom sam igrao doveo me je na pozajmicu od nekoliko meseci, vec sam bio rad da zavrsavam karijeru
May 12May 12 Jeste, sledeci hint bi bila frizura. Fejenord celtik barsa manutd, polufinale mundijala. Ne znam jel igrao protiv hagija u cetvrtfinalu
May 12May 12 Gica Popesku, i na slobodi sad nosi pruge Hintovao sam i ja Larsona pre jedno mesec, dva s onim dvema asistencijama u finalu LS 2006.Odigro sam 95 utakmica za repstaciju i nikad nisam bio na mundijalu13 godina karijere sam proveo u Engleskoj i nisam osvojio nijedan trofejU dresu kluba sam postigao zgoditak u Beogradu Edited May 12May 12 by Ratamahatta