May 11May 11 Imam ja jednog spremnogIgrao sam za dva legendarna evropska sampiona. Igrao sam i u seriji a. To je sve inostranstvo, igrao sam kotkuce za tri kluba, imam preko 100 utakmica za repstaciju. Dao sam legendaran gol na evropskom prvenstvu.
May 11May 11 Ne, stariji igrac4 puta sam bio prvak drzave sa 2 kluba, nemam evropskih trofeja. Bio sam na jednom mundijalu i na tri evropska prvenstva, imam jedno izgubljeno finale. U seriji a sam jednom u poslednjem kolu zabio 2 komata koja su protivniku direktno otela titulu, na srecu velikog rivala.
May 11May 11 To ona tekma Lacio 4-2 Inter i glupavi Gresko? Ronaldova zadnja tekma tamoSimeone je stavio jedan od golova, ako je ta tekma... Ne secam se ko je jos dao golove
May 11May 11 Ajde da probamo ovo...Jedan sam od retkih igraca koji je igrao u sve 4 engleske lige... Igrao sam malo i u Škotskoj...Postigao sam u svim ligama skoro 200 golova na vise od 600 utakmica u 22 godine dugoj karijeri... Legenda sam u 2 kluba koja sam uveo u PL, ali sam u PL malo igrao... Ko sam ja...
May 11May 11 Da sam "gol od 60 Miliona funti"... Na kraju karijere su hteli da mi u izliju statu pored stadiona u klubu u kom sma počeo i realno završio karijeru (posle sam odigrao sam par utakmica), kao legendi kluba, ali sam odbio jer se nisam smatrao nekom naročitom legendom...
May 11May 11 Ja sam izguglao, znao sam ko je, ali nisam mogao da se setim imena. Neka pogodi ko zna. Super zadaci danas.
May 11May 11 Mislim i ja da znam, ali nema sanse da se setim imena. Iz lestera igrac, dugogodisnji kapiten
May 11May 11 Just now, MocaVukotic said:Mislim i ja da znam, ali nema sanse da se setim imena. Iz lestera igrac, dugogodisnji kapitenNop, igrao je svugde, ali u Lesteru nije...Jedan je od najsatrijih strelaca u istoriji PL, iako je, kao što sam reako, igrao ne previše u PL...
May 11May 11 Bio sam jako prljav igrač i kakvagadžija... Najpoznatiiji incidenti su mi kada sam uhvatio protivničkog igrača za jaja (u prvom klubu u kom sam legenda), dobio na jendoj utakmici 3 crvena kartona (ovo je bilo u Škotskoj):D, te kad sam se u kazinu potukao, na zalasku karijere, sa saigračem (ovo je bilo dok sma bio u drugom klubu kao legenda i bio frustran što mi ne daju da igram u PL)...
May 11May 11 Au, jbo vas, pa nije bašt oliko teško...Sin mi igra trenutno u Championshipu, za jednu ludu ekipu, dao je 15 golova ove sezone.... Za malo im je izmakao play off...Poslednji gol u karijeri sam dao sa 39+ godina, za tim za koji sma i postigao "gol od 60 miliona funti"...