May 11May 11 Za debitantski klub sam debitovao jako mlad. Samo je jedan igrač mlađi od mene debitovao za taj klub. Obojica smo jako mladi otišli u klubove koji su igrali gradski derbi.U mom klubu sam debitovao sa jednim brojem i posle ga zamenio za broj u kome ću da postignem najveće uspehe. Ta promena broja je pratila i moju igračku evoluciju. Edited May 11May 11 by kralj
May 11May 11 2 minutes ago, Ratamahatta said:Nije mi jasna zadnja recenica iz posta, pls elaborate Ovo sa zastavom? Ako ti ne zvone zvona, moguće da ne znaš, mada sumnjam.
May 11May 11 2 minutes ago, kralj said:Za debitantski klub sam debitovao jako mlad. Samo je jedan igrač mlađi od mene. Obojica smo jako mladi otišli u klubove koji su igrali gradski derbi.U mom klubu sam debitovao sa jednim brojem i posle ga zamenio za broj u kome ću da postignem najveće uspehe. Ta promena broja je pratila i moju igračku evoluciju.Ovo me podseca na Penalda i Kvarezmu, ali se opet ne poklapa... Jedan otisao u Man Utd, drugi u Barsu, obojica su imali ispod 20 godina kad su otisli iz Sportinga Edited May 11May 11 by Ratamahatta
May 11May 11 Nije, ali i ovde su obojica napravili karijere. Obojica su i bili poznati po tom kvalitetu koji ovaj crpi iz tog dečačkog sporta.
May 11May 11 Obojica su debitovali za reprezentacije sa manje od 17 i obojica su najmlađi debitanti u istoriji svojih zemalja. Ovaj traženi je posle prelaska u glavni grad iz pomenutog gradskog derbija, prešao u drugi glavni grad koji se pominje na zastavi.
May 11May 11 Jebeni Sautempton. Volkot kog Erikson zove na WC 2006 bez da ga je gledo. Arsenal i TotnemA mi trazimo onog pravolinijskog igraca, hitrog brzog sto se crta na fudbalskoj karti svijeta, ja sam evo zapisao Bejbl...Treniro ragbi i baco sve okolo sivonjaSecam se jos kad je levi bek bio i nije mi bila jasna fascinacija njime dok onda nije ugazio Inter na MeaciKoja je pesma i koji gol? Makazice Karijusu? Edited May 11May 11 by Ratamahatta
May 11May 11 Da da. Kacio sam gif kad je Robson Kanu izjebo najbolju repstaciju Belgije koja ako tad nije uzela pehar nikad neceGledo sam Pricerse na Exitu pre Korna, dozvali su kisu, bilo odlicno Edited May 11May 11 by Ratamahatta
May 11May 11 Odigrao sam 479 minuta u finalima LS, a slast pobede osetio samo jednomZa repstaciju svoje zemlje, u cijem dresu sam bio viceprvak kontinenta sam odigrao 92 utakmice u svim kategorijama i postigao tacno 0 zgoditaka
May 11May 11 11 minutes ago, Ratamahatta said:Da da. Kacio sam gif kad je Robson Kanu izjebo najbolju repstaciju Belgije koja ako tad nije uzela pehar nikad neceGledo sam Pricerse na Exitu pre Korna, dozvali su kisu, bilo odlicnoManicse.
May 11May 11 4x sam ispusio u finalu, a 3x od istog protivnikaNijedno od tih finala nije igrano u mojoj zemlji, a bio sam starter u svih 5