May 11May 11 Igrao sam samo za tri tima u životu, poslednji može i da se ne računa. U oba sam istinska legenda i vlasnik mnogih priznanja i rekorda. Dao sam za reprezentaciju het-trikove između dva svetska - i aktuelnom prvaku i pobedniku sledećeg WCa. Bio sam omiljen lik generalno. Jedan saigrač je komentarišući moj karakter rekao (parafraziram): "Bio je skroman i nekako tih, ali svi znamo da su velike reke uvek tihe, a da su potoci ti koji prave galamu"
May 11May 11 Igrao sam dva SP, na prvom nisam prošao grupu i uzevši sve u obzir razočarali smo s obzirom da smo u kvalifikacijama bili prvi u grupi ispred 3 evropska prvaka. Drugo sam odigrao kao veteran, ali sa vrlo zapaženom ulogom. 32 godine kasnije odveo sam na SP kao selektor reprezentaciju jedne druge zemlje.
May 11May 11 Pape? Davao golove argentini i italiji, legenda sarajeva i pariza, vodio bosnu, nije prosao u spaniji, jeste u italiji?
May 11May 11 Ok... Rodjen sam u zemlji koja je bila svetski sampion, igrao sam u 3 domaca kluba i onda otisao u inostranstvo. Tamo sam igrao u 5 klubova iz 5 zemalja, imao sam u medjuvremenu jednogodisnji povratak u domovinu. Svi klubovi u kojima sam igrao imaju zajedno 95 titula prvaka drzave i 23 titule kontinentalnog sampiona. Ja imam 6 titula prvaka drzave i 3 titule kontinentalnog prvaka. Igrao sam 15 godina za reprezentaciju, osvojio jednu svetsku titulu i 2 kontinentalne.
May 11May 11 Rođen sam u zemlji koja nikada nije bila svetski prvak. Kao tinejdžer sam ozbiljno trenirao jedan drugi sport. To što sam trenirao mi je u dobroj meri oblikovalo i fudbalski imidž. U domaćem šampionatu sam igrao za dva tima, u inostranstvu isto za dva - jedan veliki i jedan sa drugog kontinenta. Za reprezentaciju sam igrao više od decenije i postao simbol najveće generacije svoje zemlje u modernom fudbalu, iako nikada nisam stigao ni do finala velikog takmičenja. Osvojio sam jednak broj titula nacionalnog i evropskog prvaka. Napustio sam fudbal sa 33 posle reprezentativne eliminacije. Moj gol se prepričava u najboljoj reprezentativnoj navijačkoj pesmi koja prati repku na završni turnir (nije Riblje pušenje, ali angazman tog tipa). Grad tog evropskog kluba u kome sam postizao najveće uspehe, nosio sam na zastavi svoje zemlje.
May 11May 11 Pardon, nisam dobro video statse iz ovog kluba sa drugog kontinenta. Imam više evropskih titula nego titula nacionalnog prvaka.
May 11May 11 Nije mi jasna zadnja recenica iz posta, pls elaborate Edited May 11May 11 by Ratamahatta