Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Milan je izbačen 1980. u drugu ligu zbog nameštanja pa se odmah vratio sledeće godine

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

9 hours ago, Zico said:

Da, ali napisao je da su oba kluba sa kojima je osvajao evrokupove (CL Marsej 93 i CL Milan 94) izbačeni u drugu ligu. Desaji je osvojio i CWC 98 sa Čelsijem, no možda i nije Desaji

U svojoj istoriji, ne u momentu kad je on bio u Milanu, to i pise. Naglasio sam Marsej ispod jer je tad i on bio tamo, dakle to je bilo u njegovoj istoriji

Milan izbacen pre Berluskonija negde pocetkom osamdesetih, isto bila neka afera. A i nije osvojio CWC s Celzijem, doso je posle SP 98

93 94 i 95 igro s Boksicem i Bobanom. 95 protiv Rajkarda izgubio finale, 93 ga tuko i doveden je da ga zameni. 94 dao cetvrti, lep zgoditak u dalji ugao i tuko Kumana

Dobio crveni u finalu SP, u polufinalu dobio crveni Blan, pa finale igro u tandemu s Lebefom, s kojim je posle igro u tandemu i u Celziju

Obisli su ga posle Anri i Tiram (saigraci) po broju nastupa, a u medjuvremenu jos trojica. Loris, Grizman i zaboravio sam ko jos

Nasledio je Desama kao kapiten trikolora, bio je s njim na terenu 93 protiv Milana

Igro s Jokanom kratko u Celziju i s Piksetom u Marseju

2 puta uzo kup konfederacija kao kapiten, ima kadar kad se drzi za glavu u neverici kad je pocasni precednik ovog topika Kostadinov uradio ono

Poco kao DM/MC, zavrsio kao buzdovan

Rodjen u Gani za koju je igro Abedi Pele koji mu je bio saigrac u finalu 93, jedino Nant nema evrokup osvojen. Marsej jedino onomad s njim

Strasna karijera

1645872609-slagalica-voditeljka-750x425.

Ajmo cijepajte dalje

Edited by Ratamahatta

Igrao sam u 3 kluba u zemlji i u 3 u inostranstvu. Nemam nijednu titulu prvaka, imam po dva kupa u zemlji i inostranstvu. U inostranstvu imam i dva velika evropska trofeja, imam i dva manje bitna. Ta tri kluba u inostranstvu su svaki iz razlicite zemlje. 10 godina sam proveo u srednjem od ta tri strana kluba. Imam 100+ nastupa za repstaciju, nijedan na velikom takmicenju.

Pomislio sam da je mozda Rise, ali se ne secam da je osvojio jos nesto osim Istanbula, a nisam siguran da li je bio u Monaku s Trezegeom kad su bili prvaci

U Romi i Liverpulu se slabo ko leba najo

Edited by Ratamahatta

Ova tri strana kluba zajedno imaju 6 titula prvaka evrope i 24 titule prvaka drzave. U 2 od ta 3 sam bio kapiten. Sto se tice dva velika evropska trofeja, oba finala su bila prave goleade, i nisu zavrsena nakon 90 min. U prvom finalu, partner mi je bio svajcarski repstativac, a u drugom igrac iz zemlje iz koje je i klub. Prvo finale smo igrali na kultnom stadionu bez atletske staze, a drugo na novom, modernom stadionu sa atletskom stazom

Sami Hipija, kapirao sam da je skandinavac neki s toliko repstacije a 0 velikih turnira. Nemam pojma di je igro pre i posle Liverpula

Alaves 5-4, Milan 3-3, Vestfalen i Istanbul

Anso (Hensoc) i Karager

Mrzi me da smisljam pricu sad, ajde neka bude task da se nabroji 10 pari blizanaca koji su bili profesionalni fubaleri. Ja se setio 13, sto igraca svetske klase sto makar kakvih

Edited by Ratamahatta

Frank i Ronald De Bur

Vasilij i Aleksej Berezucki

Damijano i Kristijano Zenoni

Hamit i Halil Altintop

Shota i Akil Arveladze

Milan i Ivan Dudic

Goran i Zoran Djorovic

Slavoljub i Dragoljub Srnic

Berezucki

Benderi

Rafael i Fabio

Davidovac i Savanovic

• Author

Antonio i Emanuele Filippini

Mislim i da su braća Degeni blizanci, mada treba proveriti.

To je to, ima dosta. Ja se secam jos Van der Kerhofovih i Vujovica. Ladno sam zaboravio Dudice i Srnice

Edited by Ratamahatta

30 minutes ago, Delija67 said:

Shota i Akil Arveladze

Neki dan hteo da postavim Archila da vas trolujem i onda skontam da imaju jos jednog Revaza, ovaj... buraza

braca.jpg

Edited by Ratamahatta

Sećam se ovih Rusa iz Spartaka, ali imena nikako. Zakačio mi se Kolivanov i ne pušta.

Just now, kralj said:

Sećam se ovih Rusa iz Spartaka, ali imena nikako. Zakačio mi se Kolivanov i ne pušta.

gettyimages-156031477-1024x1024.jpg

Slicno prezime, jedan igro desno drugi levo. Ne mogu da se setim koji je bio bolji, igro je taj bolji redovno za repstaciju, a drugi povremeno

Ko pogodi ciji su nastavlja dalje

Edited by Ratamahatta

• Author
28 minutes ago, kralj said:

Zakačio mi se Kolivanov i ne pušta.

Ovo zvuči kao da imaš neku polno prenosivu infekciju.