May 10May 10 1 hour ago, Ratamahatta said:Odigro sam 3 finala evrokupova u karijeri, i sva 3 su bila jedno za drugimU prvom finalu sam tuko buduceg poslodavca, u drugom sam bio strelac, a trece sam ispusio
May 10May 10 Sva 3 finala su bila u istom natjecanju, i u sva 3 sam imo saigraca iz Rvacke i protivnika iz Nizozemske
May 10May 10 U poslednjem evropskom klupskom finalu koje sam igrao sam izgubio od coveka umesto kog sam dovedenU trenutku odlaska u repstativnu mirovinu bio sam rekorder po broju nastupaU medjuvremenu su me po broju nastupa pretekla dvojica saigraca, od kojih ni sa jednim nikada nisam igrao zajedno ni u jednom klubuIgrao sam u 3 lige petice za 4 razlicita kluba, od kojih samo moj maticni nema evropski trofejDrugi klub za koji sam igrao ima samo 1 evrotitulu ikada, i to bas onu kada sam ja igraoU poslednjem od ta 4 kluba mi je saigrac bio covek s kojim sam u tandemu osvojio 1 veliko repstativno takmicenjeOsim 2 velika repstativna takmicenja, osvojio sam i 2 manja, i to kao kapiten Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Od 4 evropska kluba za koje sam igrao - samo je poslednji iz prestoniceSva 3 finala evrokupova sam odigrao u razlicitim drzavama. Sva 3 protivnika su iz razlicitih drzava, a ja sam igrao za 2 razlicita kluba iz 2 razlicite drzave u tim finalimaSva 3 finala su bila na stadionima sa atletskom stazom, a jedno od tih finala nije odigrano u prestoniciPrva 2 sam osvojioRodjen sam u zemlji za ciju je repstaciju igrao moj saigrac iz prvog od 3 finala evrokupova Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Igro sam 3 EP i 2 SP, a prvo od tih natjecanja tek s 28 godinaJedno SP koje bi mi bilo prvo u karijeri mi je uskratila jedna legenda, i to sam vrlo tesko podneo sto se na snimku i vidiU repstaciji sam kapitensku traku nasledio od klupskog saigraca iz prvog evrofinala koje sam igraoIskljucen sam u jednom od dva velika repstativna finala, a u polufinalu je iskljucen moj kolega iz tandema Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Oba kluba u kojima sam osvajao evrokupove su tokom svoje istorije izbacivani u drugu ligu zbog namestaljkiIgrao sam namestenu utakmicu zbog koje je moj klub izbacen iz evrokupova i iz prve ligeU namestanju te utakmice je ucestvovao strelac odlucujuceg gola u jednom finalu SP
May 10May 10 Author Marsej je namestio protiv Valensijena, odnosno da ovi ne zapinju jer Marsej treba da igra finale Lige šampiona protiv Milana. Olimpik dobio utakmicu 1-0, a kasnije i CL. Buručaga tada igrao za Valensijen, strelac odlučujućeg gola u finalu SP (Meksiko 86). Milan nije izbačen u drugu ligu kad je bio Kalčopoli, igrali protiv Zvezde treće kolo kvalifikacija, a kasnije i osvojili Ligu šampiona, sezona 2006/2007. Možda su ranije izbacivani.
May 10May 10 Author Da, ali napisao je da su oba kluba sa kojima je osvajao evrokupove (CL Marsej 93 i CL Milan 94) izbačeni u drugu ligu. Desaji je osvojio i CWC 98 sa Čelsijem, no možda i nije Desaji
May 10May 10 Ja koliko se sećam, 90ih je smao Juve izbacivan u Italiji... Premotavo sam igrače Juvea, i odustao....
May 10May 10 Bio je milan izbacen pocetkom 80ih, tu je i paolo rossi bio pod nekom kaznom, kao igrac vicenze
May 10May 10 Just now, MocaVukotic said:Bio je milan izbacen pocetkom 80ih, tu je i paolo rossi bio pod nekom kaznom, kao igrac vicenzeMislim da je to previše davno, ne verujem da je rata mislio na taj period... Mada, kaže tokom istorije, da... Edited May 10May 10 by radisa