Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

1 hour ago, Ratamahatta said:

Odigro sam 3 finala evrokupova u karijeri, i sva 3 su bila jedno za drugim

U prvom finalu sam tuko buduceg poslodavca, u drugom sam bio strelac, a trece sam ispusio

Sorry, mislio sam da je ovo prvi hint

Sva 3 finala su bila u istom natjecanju, i u sva 3 sam imo saigraca iz Rvacke i protivnika iz Nizozemske

U poslednjem evropskom klupskom finalu koje sam igrao sam izgubio od coveka umesto kog sam doveden

U trenutku odlaska u repstativnu mirovinu bio sam rekorder po broju nastupa

U medjuvremenu su me po broju nastupa pretekla dvojica saigraca, od kojih ni sa jednim nikada nisam igrao zajedno ni u jednom klubu

Igrao sam u 3 lige petice za 4 razlicita kluba, od kojih samo moj maticni nema evropski trofej

Drugi klub za koji sam igrao ima samo 1 evrotitulu ikada, i to bas onu kada sam ja igrao

U poslednjem od ta 4 kluba mi je saigrac bio covek s kojim sam u tandemu osvojio 1 veliko repstativno takmicenje

Osim 2 velika repstativna takmicenja, osvojio sam i 2 manja, i to kao kapiten

Edited by Ratamahatta

Od 4 evropska kluba za koje sam igrao - samo je poslednji iz prestonice

Sva 3 finala evrokupova sam odigrao u razlicitim drzavama. Sva 3 protivnika su iz razlicitih drzava, a ja sam igrao za 2 razlicita kluba iz 2 razlicite drzave u tim finalima

Sva 3 finala su bila na stadionima sa atletskom stazom, a jedno od tih finala nije odigrano u prestonici

Prva 2 sam osvojio

Rodjen sam u zemlji za ciju je repstaciju igrao moj saigrac iz prvog od 3 finala evrokupova

Edited by Ratamahatta

Igro sam 3 EP i 2 SP, a prvo od tih natjecanja tek s 28 godina

Jedno SP koje bi mi bilo prvo u karijeri mi je uskratila jedna legenda, i to sam vrlo tesko podneo sto se na snimku i vidi

U repstaciji sam kapitensku traku nasledio od klupskog saigraca iz prvog evrofinala koje sam igrao

Iskljucen sam u jednom od dva velika repstativna finala, a u polufinalu je iskljucen moj kolega iz tandema

Edited by Ratamahatta

Oba kluba u kojima sam osvajao evrokupove su tokom svoje istorije izbacivani u drugu ligu zbog namestaljki

Igrao sam namestenu utakmicu zbog koje je moj klub izbacen iz evrokupova i iz prve lige

U namestanju te utakmice je ucestvovao strelac odlucujuceg gola u jednom finalu SP

Desai?

Edited by MocaVukotic

• Author

Marsej je namestio protiv Valensijena, odnosno da ovi ne zapinju jer Marsej treba da igra finale Lige šampiona protiv Milana. Olimpik dobio utakmicu 1-0, a kasnije i CL. Buručaga tada igrao za Valensijen, strelac odlučujućeg gola u finalu SP (Meksiko 86). Milan nije izbačen u drugu ligu kad je bio Kalčopoli, igrali protiv Zvezde treće kolo kvalifikacija, a kasnije i osvojili Ligu šampiona, sezona 2006/2007. Možda su ranije izbacivani.

Nisu izbaceni, poceli su sledecu sezonu sa recimo minus 9 ili mozda minus 6.

• Author

Da, ali napisao je da su oba kluba sa kojima je osvajao evrokupove (CL Marsej 93 i CL Milan 94) izbačeni u drugu ligu. Desaji je osvojio i CWC 98 sa Čelsijem, no možda i nije Desaji

Ja koliko se sećam, 90ih je smao Juve izbacivan u Italiji... Premotavo sam igrače Juvea, i odustao....

Bio je milan izbacen pocetkom 80ih, tu je i paolo rossi bio pod nekom kaznom, kao igrac vicenze

Just now, MocaVukotic said:

Bio je milan izbacen pocetkom 80ih, tu je i paolo rossi bio pod nekom kaznom, kao igrac vicenze

Mislim da je to previše davno, ne verujem da je rata mislio na taj period... Mada, kaže tokom istorije, da...

Edited by radisa