May 10May 10 2 saigraca iz Srbije su zamenili jedan drugog u timu, odigrali su na terenu zajedno samo 20 minuta u dresu mog kluba. Jedan odlazi, drugi dolazi na maltene istu poziciju u timu. Godinu-dve kasnije ista rokada™ se desava i u repstaciji njihove zemljeA jos dvojica su igrala zajedno u svojoj domovini, zajedno za mladu repstaciju svoje zemlje i onda ponovo zajedno u klubu u kom sam ja citavu karijeruI dalje sam aktivan Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Počeo sam seniorsku karijeru u jednom manjem klubu pa sam posle par godina prešao u najveći iz tog grada gde sam bio 5 godina. Tamo sam bio vrlo uspešan ali nisam osvojio trofej. Zatim odlazim u inostranstvo gde u prvom klubu osvajam jedan evropski trofej. Na tom putu smo igrali i protiv srpskog kluba. Posle idem u još dve različite zemlje gde ne osvajam trofeje da bih se vratio u matičnu zemlju i u drugom klubu osvajam jednu nacionalni titulu i jedan evropski trofej. Posle odlazim opet u inostranstvo, u prvom klubu ne ostajem celu sezonu već idem u klub na kratku pozajmicu gde sam već igrao uspešno.Karijeru sam završio na drugom kontinentu. U reprezentaciji sam igrao na 6 velikih takmičenja, osvojio dve titule i jedno izgubljeno finale a imam i jednu medalju sa olimpijskih igara.
May 10May 10 Ovo je Klinsman, hintovao sam ga i ja samo drukcijeStutgarter Kikers pocetak, pa onda Stutgart bez trofeja, pa u Interu uzo kup UEFA a usput omlatio PartizanaPa onda idu Totnem i Monako, pa Bajern gde uzima kup UEFA i onda opet Totnem i na kraju negde 'murica gde mislim nije ni igrao, vec je samo potpisoMislim da su ga Jarni, Suker i Vlaovic oterali u mirovinu to vece90 92 i 96 - titula, finale, titula ga je odalo Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Kad smo kod Kikersa, tamo je Robi poco da trenira fucu. U jednom intervjuu je Pancev prico kako je Robi mnogo trco, verovatno jer ga je tata Djuro pravio u NjemackojDelim deseto mesto na vecnoj listi strelaca u ligi svoje domovine. U 2 sezone zaredom sam stavio po 23 komada, ali ni to nije bilo dovoljno za zlatnu kopacku, bilo je i boljih strelacaIgrao sam za 3 razlicita kluba osvajaca evrokupova, ali sam ja u svojoj karijeri osvojio samo 1Tokom karijere sam igrao za dosta klubova, ali nikad u evropskom inozemstvu. Imam samo 1 sezonu na drugom kontinentuOsvojio sam mundijal s repstacijom, a ni na jedan EURO nisam putovao. Imam broncu s Olimpijade Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Rekorder sam po broju golova za svoju mladu repstacijuIgrao sam u Beogradu u sezoni kada sam osvojio evrotitulu s klubomNisam igrao finale SP, ali sam zato usavsi s klupe napravio cirkus u polufinalu gde sam pogodio stativu u 90' a onda u produzetku fantasticnom asistencijom saigracu resio sve dileme
May 10May 10 Dao i nama gol u finalu decijeg evropskog. Sviro violinu kad da gol bi bili sledeci hintoviIgro za Milan kad su u papucama i s peskirima resili Zvezdu. U finalu u Atini uso par minuta pre kraja. Cuda pravio u Parmi kad se otarasio Mucua i AdrijanaOnaj no look pass za Del Piera Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Proveo sam celu karijeru u tri kluba, prva dva zajedno imaju 7 titula prvaka evrope, a treci, u kome sam najduze bio, treci ima samo 2 finala. Ali je osvajao neke druge trofeje. Za repstaciju sam igrao 10 godina, na svih 5 velikih takmicenja koja upadaju u 10 godina. Na svakom, osim na poslednjem, sam davao golove. Na jednom mundijalu sam dao jedan od najlepsih golova, ako ne i najlepsi.
May 10May 10 Odigro sam 3 finala evrokupova u karijeri, i sva 3 su bila jedno za drugimU prvom finalu sam tuko buduceg poslodavca, u drugom sam bio strelac, a trece sam ispusio Edited May 10May 10 by Ratamahatta
May 10May 10 Sa repstacijom sam osvojio 2 velika turnira, a nisam igrao za repstaciju drzave u kojoj sam rodjenTokom karijere sam menjao pozicije u timu, a bio sam saigrac sa 2 repstativna Srbinina, od kojih nijedan nije igrao u ta 3 finala u kojima sam bio Edited May 10May 10 by Ratamahatta