Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

2 saigraca iz Srbije su zamenili jedan drugog u timu, odigrali su na terenu zajedno samo 20 minuta u dresu mog kluba. Jedan odlazi, drugi dolazi na maltene istu poziciju u timu. Godinu-dve kasnije ista rokada se desava i u repstaciji njihove zemlje

A jos dvojica su igrala zajedno u svojoj domovini, zajedno za mladu repstaciju svoje zemlje i onda ponovo zajedno u klubu u kom sam ja citavu karijeru

I dalje sam aktivan

Edited by Ratamahatta

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Da nije Akinfejev?

Jeste

Nasi iz hintova su Krasa, Bandbi, Gajic i Zdjelar

Počeo sam seniorsku karijeru u jednom manjem klubu pa sam posle par godina prešao u najveći iz tog grada gde sam bio 5 godina. Tamo sam bio vrlo uspešan ali nisam osvojio trofej. Zatim odlazim u inostranstvo gde u prvom klubu osvajam jedan evropski trofej. Na tom putu smo igrali i protiv srpskog kluba. Posle idem u još dve različite zemlje gde ne osvajam trofeje da bih se vratio u matičnu zemlju i u drugom klubu osvajam jednu nacionalni titulu i jedan evropski trofej.

Posle odlazim opet u inostranstvo, u prvom klubu ne ostajem celu sezonu već idem u klub na kratku pozajmicu gde sam već igrao uspešno.

Karijeru sam završio na drugom kontinentu.

U reprezentaciji sam igrao na 6 velikih takmičenja, osvojio dve titule i jedno izgubljeno finale a imam i jednu medalju sa olimpijskih igara.

Ovo je Klinsman, hintovao sam ga i ja samo drukcije

Stutgarter Kikers pocetak, pa onda Stutgart bez trofeja, pa u Interu uzo kup UEFA a usput omlatio Partizana

Pa onda idu Totnem i Monako, pa Bajern gde uzima kup UEFA i onda opet Totnem i na kraju negde 'murica gde mislim nije ni igrao, vec je samo potpiso

Mislim da su ga Jarni, Suker i Vlaovic oterali u mirovinu to vece

90 92 i 96 - titula, finale, titula ga je odalo

Edited by Ratamahatta

Jepse, toliko sam pisaololol

Kad smo kod Kikersa, tamo je Robi poco da trenira fucu. U jednom intervjuu je Pancev prico kako je Robi mnogo trco, verovatno jer ga je tata Djuro pravio u Njemackoj

Delim deseto mesto na vecnoj listi strelaca u ligi svoje domovine. U 2 sezone zaredom sam stavio po 23 komada, ali ni to nije bilo dovoljno za zlatnu kopacku, bilo je i boljih strelaca

Igrao sam za 3 razlicita kluba osvajaca evrokupova, ali sam ja u svojoj karijeri osvojio samo 1

Tokom karijere sam igrao za dosta klubova, ali nikad u evropskom inozemstvu. Imam samo 1 sezonu na drugom kontinentu

Osvojio sam mundijal s repstacijom, a ni na jedan EURO nisam putovao. Imam broncu s Olimpijade

Edited by Ratamahatta

Rekorder sam po broju golova za svoju mladu repstaciju

Igrao sam u Beogradu u sezoni kada sam osvojio evrotitulu s klubom

Nisam igrao finale SP, ali sam zato usavsi s klupe napravio cirkus u polufinalu gde sam pogodio stativu u 90' a onda u produzetku fantasticnom asistencijom saigracu resio sve dileme

Gilardino, bronza s olimpijade?

Dao i nama gol u finalu decijeg evropskog. Sviro violinu kad da gol bi bili sledeci hintovi

Igro za Milan kad su u papucama i s peskirima resili Zvezdu. U finalu u Atini uso par minuta pre kraja. Cuda pravio u Parmi kad se otarasio Mucua i Adrijana

Onaj no look pass za Del Piera hail

Edited by Ratamahatta

Proveo sam celu karijeru u tri kluba, prva dva zajedno imaju 7 titula prvaka evrope, a treci, u kome sam najduze bio, treci ima samo 2 finala. Ali je osvajao neke druge trofeje. Za repstaciju sam igrao 10 godina, na svih 5 velikih takmicenja koja upadaju u 10 godina. Na svakom, osim na poslednjem, sam davao golove. Na jednom mundijalu sam dao jedan od najlepsih golova, ako ne i najlepsi.

Je l' ovo Berkamp? I njega sam hintovao neko vece

Edited by Ratamahatta

Jeste, promaklo mi da je bio

Odigro sam 3 finala evrokupova u karijeri, i sva 3 su bila jedno za drugim

U prvom finalu sam tuko buduceg poslodavca, u drugom sam bio strelac, a trece sam ispusio

Edited by Ratamahatta

Sa repstacijom sam osvojio 2 velika turnira, a nisam igrao za repstaciju drzave u kojoj sam rodjen

Tokom karijere sam menjao pozicije u timu, a bio sam saigrac sa 2 repstativna Srbinina, od kojih nijedan nije igrao u ta 3 finala u kojima sam bio

Edited by Ratamahatta