Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Vidi Topalko

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Ben haim?

Igrao sam ukupno za tri kluba u karijeri, poceo u malom klubu, a onda igrao za dva kluba iz dva najveca grada u zemlji. Sa jednim sam jednom bio sampion, sa drugim dvaput. Od bitnih evro trofeja, imam samo jedan, ne i najvredniji. Igrao sam za repstaciju na tri mundijala i jednom ep, preko 50 utakmica ukupno. Olimpijski sam sampion.

Ovo je Spanac verovatno, 92 u Barseloni? Posle toga ni ne znam da li je neko iz Evrope uzo, bila Nigerija, Kamerun, 2 Argentine, nesto je i Meksiko uzo, a ostalo se i ne secam

Luis Enrike je igro za Real i Barsu (2 najveca grada) i osvojio CWC '97 s Barsom, otisao je iz Reala 2 ili 3 sezone pre Mijatovog gola. U mislim prvoj sezoni u Barsi je i dao gol Realu pa je slavio ko konj

Barsa je tih Van Gal godina bila manje-vise kanta, igrali su mislim samo jedno polufinale LS pa ih Valensija ugazila

Ne znam koji je taj prvi klub

94 ga Tasoti nabo, 98 dao gol Bugarima, 2002 se ne secam da li je igro, 90 mislim da nije. Ne secam se ni da li je igro EURO protiv nas

Je l' on?

Edited by Ratamahatta

Jeste enrike. Sporting hihon

Trebalo je olimpijadu da cuvam za kraj, kakav danak neiskustvu

Edited by MocaVukotic

Igrao sam za 2 razlicite repstacije i putovao sam na 4 velika turnira, medjutim tamo nikad nisam dao zgoditak.

Drugi od tri turnira sam osvojio, ali nisam proveo ni minut na terenu. Ukupno sam na ova druga 2 turnira odigrao 6 utakmica, od cega 2 protiv ex-yu selekcija

3x sam bio najbolji strelac lige, a 2x najbolji strelac u evrokupovima

Igrao sam samo jedno klupsko evrofinale, a tokom dvadesetogodisnje karijere sam igrao samo za 2 kluba

Edited by Ratamahatta

14 minutes ago, MocaVukotic said:

Trebalo je olimpijadu da cuvam za kraj, kakav danak neiskustvu

Da, nema sanse da bi mi pao na pamet bez tog hinta, ne bih znao u kom pravcu da mislim. Bez tog hinta to moze da bude jedno 500 igraca

Ukupno imam 100 nastupa za 2 repstacije, a 20 zgoditaka za drugu

Devedesetih je otkriveno da sam bio Stazi drukara

Edited by Ratamahatta

Kirsten...

Ako jeste, furajte dalje, ne mogu sad da smisljam...

Edited by radisa

Dao gol Zvezdi u onoj sezoni kad su izduvali finale od Reala. Zdepasti deda od 36 godina protiv visprenog Lalata i drugara

Edited by Ratamahatta

Just now, Ratamahatta said:

Dao gol Zvezdi u onoj sezoni kad su izduvali finale od Reala. Zdepasti deda od 36 godina protiv visprenog Lalata i drugara

Ma kad si rekao da je bio drukara, bilo lako...

Inace dve repke, samo dva kluba, mi mirisalo na Puskasa, ali se ostslo nije slagalo...

Poceo sam karijeru u malom primorskom klubu, zatim sam presao u jedan od najvecih klubova u zemlji, da bih onda otisao u inostranstvo i igrao u jos 2 kluba iz 2 razlicite zemlje. Titule prvaka drzave osvajao sam u inostranstvu, 3 ukupno (2 +1). Sa drugim klubom u zemlji imam izgubljeno jedno tada vazno finale. Sa prvim klubom u inostranstvu sam bio prvak sveta, mada nisam s njima bio prvak kontinenta. Sa ovim drugim sam bio sampion kontinenta. U jednom od tih finala bio sam strelac.

Sto se tice repstacije, igrao sam preko 100 puta i dao vise od 30 golova. Igrao sam na 6 velikih takmicenja, od kojih sam 2 osvojio. Poznat sam po davanju golova kad je najbitnije. Daleko od toga da sam bio prljav igrac, ali moze se reci da sam imao odredjenih disciplinskih problema.

Ovo je Zidan

Primorski klub je Kan, finale je Bordo - Bajern, 96 ide u Juve i tamo osvaja interkontinental nakon sto je Juve tuko Ajaksa i uzo LS

2002 volejcina Leverkuzenu, i SP i EP s Francuskom

Edited by Ratamahatta

Citava moja karijera vezuje se za 1 klub, s kojim sam osvojio jednu evrotitulu

Imam preko 130 nastupa u evrokupovima i preko 600 u domacem prvenstvu

Osvojio sam 6 titula i 8 kupova s klubom, a s repstacijom nemam mejdunarodnih trofeja. Ucesnik sam 6 velikih takmicenja, a nisam upisao nastup samo na prvom

U karijeri sam imao nekoliko saigraca iz Srbije, od kojih su neki s manje ili vise uspeha igrali finala mladjih repstativnih kategorija