May 9May 9 U pitanju je veliki Dimitar Berbatov, izgubio finala LŠ kao član Leverkuzena 2002. i dvaput kao član Junajteda 2009. i 2011.
May 9May 9 ApsolutnoBog fudbalaU finalu 2002. s klupe usli i on i Kasiljas, kakva je to bitka bila i kako srcepaajuce za premladog Ratamahatu Edited May 9May 9 by Ratamahatta
May 9May 9 Bio sam najbolji strelac lige u dve različite zemlje petice, a opet, klupski mi je najuspešniji boravak u trećoj zemlji petice, gde imam 2 osvojena prvenstva. Imam jedno finale LŠ koje sam izgubio upravo od tima sa kojim imam 2 domaća prvenstva. Ko sam ja?
May 9May 9 Dao sam gol na debiju za reprezentaciju, gde sam danas apsolutni lider po broju golova. Takođe sam se upisao u strelce na jedinom učešću moje repke na SP.
May 9May 9 Tako je, Džeko je bio najbolji strelac Bundeslige i SerieA, a sa Interom je izgubio finale LŠ od Man.Sitija
May 9May 9 Igrao sam u 4 zemlje liga 5-ce; u prvom velikom klubu iz matične zemlje, imam titulu prvaka države i evro titulu; iako sam posle u karijeri još 4 puta stizao do finala evro takmičenja, nisam uspeo drugi put da dođem do evro trofeja. U prvom klubu u inostranstvu imam 3 domaće titule i jedan kup, a u sledećem inostranom klubu imam samo jedan kup od trofeja.Više uspeha sam imao sa repkom, gde sam kao kapiten, uzeo i svetsku i kontinentalnu titulu.