Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Olmeta, Kasoni ovaj ili onaj kosati dole desno poslednji, Germain tako nekako, Mozer, Vodl, Boli,

?, Papen, Abedi Pele, Amoros, Kasoni?

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Gore - Olmeta, Kazoni, Zermen, Mozer, Vodl, Boli

Dole - Furnije, Papen, Pele, Amoros i kosijaner levi bek je Di Meko, njega je menjo Pikse. Verkrujs je usao isto ali se ne secam umesto koga. Vodl i Pele su bili tu do kraja

Pele i Verkrujs su unistili Spartak u Moskvi u polufinalu

3-6-1/3-4-3/5-4-1/5-2-3 kako se uzme

Amoros desno, Di Meko levo (uing)bekovi, Vodl i Pele uingeri, Mozer Boli i Kazoni centarhalfovi, Zermen i Furnije centralni/zadnji vezni, Papen spic

Jednom sam naterao sebe da koncentrisano odgledam 120 minuta, to je bilo Atletiko - Arsenal tog vremena

To nije bio kvalitetniji sastav ni od Zvezde, ni od Bajerna, ni od Reala ni od Napolija ni od Milana. Istina je da su odlicno trcali i bili jaci u duelu

Svim vedetama napred osim Papena se stisla jajca kad su dosli penali, pucali desni bek i 2 buzdovana. Vodl istraumiran posle SP nije smeo kontam, Pikse je Pikse

Onaj Marsej koji je uzo 2 godine kasnije je bio bitno drugaciji i kvalitetniji od ovog. Protiv Milana su igrali odavde samo Pele, Boli i Di Meko

Edited by Ratamahatta

Tokom karijere sam uvek bio potcenjen igrac od strane javnosti, ali mnogi moji saigraci su u intervjuima nakon karijere izjavili da sam im bio jedan od omiljenih saigraca i izuzetno su postovali moje kvalitete

Slican nivo postovanja mi je ukazao i 1 legendarni protivnicki trener

Bio sam klupski prvak Evrope, a u inostranstvu sam igrao za 2 tima koji su kroz istoriju dovodili dosta mojih (bivsih) sunarodnika. Nakon kraja karijere sam obavljao funkciju u jednom od tih klubova, a valja istaci da sam nekoliko puta tokom karijere igrao i drugoligaski fudbal

Edited by Ratamahatta

Da li je igrao za 2 tima ukupno u inostranstvu ili su među svim klubovima u inostranstvu 2 kluba gde je igralo dosta sunarodnika?

Edited by Milošica

Igrao je za vise timova, ali su od tih timova 2 karakteristicna po tome sto su i u njegovo vreme a i kasnije imali dosta njegovih (ex)sunarodnika u pijevcu

Edited by Ratamahatta

Jedan sam od dvojice likova na koje se prvo fudbalsko pomisli kada se pomene moj rodni grad. Ja sam igrao klupski fudbal u Meksiku, a moj sugradjanin u Brazilu.

Obojica smo igrali i Segundu, ali je samo sugradjanin igrao za klub iz naseg rodnog grada.

Edited by Ratamahatta

Aj da probam: Vlada Stošić?

Jasta

Ovaj drugi je Osmanovic, igro za Ekstremaduru i negde u Brazilu, Stoske igro u Segundi za Majorku i negde u Mehiku na kraju karijere

Vujadin Boskov navodno nije znao da je ovaj posle Tokia na polusezoni otisao iz Zvezde, pred revans u Sofiji rekao da se njega najvise plasi

U Majorki i Betisu ako se dobro covek napne moze da izbroji jedno 20 jugovica sto su bili tamo od raspada SFRJ naovamo

Celu karijeru proveo sam u klubu iz rodnog grada i sa njim sam osvojio tri titule prvaka države, jednu evropsku titulu i još jedno evropsko finale, plus dugo sam bio najmlađi debitant u istoriji kluba.

Međutim, sa reprezentacijom se nisam usrećio; što zbog povreda, što zbog drugih igrača na mojo poziciji, bio sam na samo jednom velikom takmičenju gde je moja reprezentacija stigla do finala ali nisam odigrao ni minut na tom turniru.

Edited by vorda

Pao mi na pamet Marko Bode, ali nije

Nisu ni Steva ni Toti

Je l' svabo ili zabar?

Edited by Ratamahatta

Švabo; u finalu gde je moj tim uzeo evro titulu, ušao sam u drugom poluvremenu i u prvom kontaktu sa loptom sam postigao jedan od najlepših golova u istoriji evro takmičenja.

Edited by vorda

Lars Riken

3x sam bio viceprvak evropskih takmicenja, sva 3 finala su moji timovi izgubili od protivnika iz iste zemlje (dakle, ne iz zemlje u kojima sam igrao, nego su sve 3 evrotitule otisle u istu zemlju). Drugo i trece finale je bilo protiv istog protivnika

U 2 od ta 3 finala sam usao s klupe. U prvom svom evrofinalu sam se ispromasivao, a u trecem nisam bio ni u 18, na cudjenje svih

Iz maticnog kluba sam se otisnuo u lige petice s 20 godina i narednih 14 proveo tamo u 3 razlicite drzave

U repstativnu mirovinu sam otiso s 29 godina, a odigro sam samo jedno EP i nisam bio strelac.

Cak i cinjenica da sam pre tridesete otisao u repstativnu mirovinu me nije sprecila da podelim prvo mesto na listi strelaca u istoriji svoje repstacije

Igrao sam nekoliko sezona u timu s jednim Srbininom

Edited by Ratamahatta

Da nije Tore Andre Flo?

Nije, ali jeste spic

Ono kako je igrao je potpuno nespojivo s njegovim telom, bio je veoma cudan i divan za gledati