Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otimanje Grenlanda

Featured Replies

52 minutes ago, pbg12345 said:

jos da porucimo kosovarima "dabogda ziveli ko danci, kad vam mi nismo dobri"

još da objasniš ko su ti "kosovari"?

• Replies 1.1k
  • Views 66.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mogu Danci da im podmetnu sitne lego kocke svuda po Grenlandu..pa da se Ameri nabadaju kad hodaju bosi..i tako ih odvrate. Mom klincu uspeva savrseno protiv mene.

• Tribun_Populi
    Tribun_Populi

E, da se razumemo, SAD preti invazijom na deo teritorije suverene zemlje, jer joj se može i treba trenutnom državnom vrhu da bi MAGAo. Nemojte da vam briga za prava 60.000 eskima, ili koja god smrdlj

• ovo je jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi danskoj. danci su vezani pupcanom vrpcom za ameriku i ne samo u poslovnom smislu, vec i kulturnom. imaju dugu istoriju kolonizacije amerike i

Posted Images

17 minutes ago, Tribun_Populi said:

Albanci formirali paralelnu državu i institucije ne priznajući da su deo Srbije i SRJ, a 1997. gandijevskog Rugovu zamenile mlade ratoborne snage i počele da ubijaju pandure u sačekušama, i "poštene Albance" lojalne Srbiji. Imaš ovo suđenje Tačiju pa isprati.

I da ne trolujemo...

Nije trol, jer se stav većine Srba kad se radi o bilo čemu u svetskoj politici uvek svede na to šta su oni nama (u)radili na Kosovu.

Ne znam zašto misliš da je to što pišeš bilo kome nepoznato? Što ne menja činjenicu da se Srbija prema tom delu teritorije i njenom stanovništvu ponela katastrofalno.

I sad se iz te Srbije čuju žalopojke nad jadnim grenlandskim ženama pre 50 godina, sirotom ugnjetavanom ruskom/rusofonom stanovništvu u Ukrajini i čemu sve ne. Meni se od toga baca pegla, jer se to nimalo ne razlikuje od random Danca koji '99 sedi pred TV-om i smatra kako tu Srbiju treba bombardovati još više jer vidi šta radi tim jadnim ljudima.

Edited by Halvard

50 minutes ago, Tribun_Populi said:

Albanci formirali paralelnu državu i institucije ne priznajući da su deo Srbije i SRJ, a 1997. gandijevskog Rugovu zamenile mlade ratoborne snage i počele da ubijaju pandure u sačekušama, i "poštene Albance" lojalne Srbiji. Imaš ovo suđenje Tačiju pa isprati.

I da ne trolujemo...

pisemo o dve razlicite stvari

29 minutes ago, theanswer said:

još da objasniš ko su ti "kosovari"?

stanovnici kosova?

pa ne bi se svi stanovnici kosova složili

drugo je da su albanci ko što si napisao u prvom pasusu

47 minutes ago, Halvard said:

I sad se iz te Srbije čuju žalopojke nad jadnim grenlandskim ženama pre 50 godina, sirotom ugnjetavanom ruskom/rusofonom stanovništvu u Ukrajini i čemu sve ne. Meni se od toga baca pegla, jer se to nimalo ne razlikuje od random Danca koji '99 sedi pred TV-om i smatra kako tu Srbiju treba bombardovati još više jer vidi šta radi tim jadnim ljudima.

P' naravno. I šta sad, da osudimo random Srbina jer seiri? Važi, čim se random Danac (dopiši po želji) pokaje što je jeo govna i bio slep pored očiju, što se neće desiti.

i nije baš ta sterilizacija okončana pre 60 godina, a dančenje dece (oduzimanje od roditelja koji ne polože roditeljski test, kulturološki prilagođen dancima) trajalo je do prošle godine, kad je ukinut za grenlađane uz izvinjenje premijerke. (bbc je pisao proške godine o ne znam koliko beba oduzetih roditeljima u poslednjih par godina, ako se setim sutra pronaći ću link. jeziva priča sve u svemu)

Pisano je dosta po svetskim medijima prošle godine da je dete oduzeto ženi sat vremena po rođenju uprkos tome što je taj zakon navodno prestao da važi godinu dana pre toga. Taj slučaj je isplivao na površinu i privukao veću medijsku pažnju jer je žena bila sportista tj. bivša reprezentativka.

Aha pa ce rednekovi kojima smetaju njihovi tamnoputi i hteli bi da svoje zene vrate u ulogu priplodne stoke i da im umiru od sepse po bolnicama u 21. veku da donesu istorijsku pravdu.

Ziva nisam da vidim (by Lancia) da vidim kako ce oni doneti bolji zivot Grenlandjanima.

Edited by Moonwalker

15 hours ago, Gandalf said:

U slučaju da Danci i ko drugi odluče da se biju... Američka vojska bi brzo završila posao, kao u Iraku. Ali bi rat bio ektremno nepopularan i svaka američka žrtva bi predstavljala katastrofu. Druga je stvar što sumnjam da su Danci i društvo spremni za bilo kakav fajt.

Ali kako bi ta bitka izgledala, Amerikanci vrse desant na americku vojnu bazu i americki aerodrom na Grenlandu...

2 hours ago, Pixisis said:

Pisano je dosta po svetskim medijima prošle godine da je dete oduzeto ženi sat vremena po rođenju uprkos tome što je taj zakon navodno prestao da važi godinu dana pre toga. Taj slučaj je isplivao na površinu i privukao veću medijsku pažnju jer je žena bila sportista tj. bivša reprezentativka.

Mozda i jer je krenulo ovo kuvanje oko Grenlanda pa je rkenula propaganda protiv DK uprave. Da toga nema, mozda bismo i dalje stavljali ruku u vatru da nikakvih grubih sistematskih krsenja osnovnih ljudskih prava u Danskoj ne moze biti...

2 minutes ago, Mel said:

Ali kako bi ta bitka izgledala, Amerikanci vrse desant na americku vojnu bazu i americki aerodrom na Grenlandu...

Verovatno slično ovom događaju juče u Mineapolisu.

7 hours ago, Halvard said:

Nije trol, jer se stav većine Srba kad se radi o bilo čemu u svetskoj politici uvek svede na to šta su oni nama (u)radili na Kosovu.

Ne znam zašto misliš da je to što pišeš bilo kome nepoznato? Što ne menja činjenicu da se Srbija prema tom delu teritorije i njenom stanovništvu ponela katastrofalno.

Odlicno, posto si i ti iz neke zemlje, kapiram da ces da zacutis na bilo koju temu sem umetnickog klizanja.

Da ne kazem sere mi se od nadnacionalnih moralizatora liberalno uzvisenog tipa.

5 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Verovatno slično ovom događaju juče u Mineapolisu.

Sad sam pogledala, ne moze ovo vise ni da se isprati. Tuga kako god okrenes, nije trebalo onoliko da autsorsuju u Kinu ako im je to uopste triger za sve sranje...

Instagram
No image preview

PLUG TV KENYA on Instagram: "Austria has sent a clear mes...

Austria's stern warning to the United States over plans to acquire Greenland by force sends shockwaves through NATO, raising questions about global power and alliances.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.