Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otimanje Grenlanda

Featured Replies

Da li je srecom?

Posle mene potop. Kad idem ja idu svi.

Mislim, to sam razmisljao kad je Putin napao UA, isto ovih dana kad je Tramp Venecuelu, sutra Grenland, prekosutra....

• Replies 1.1k
  • Views 66.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mogu Danci da im podmetnu sitne lego kocke svuda po Grenlandu..pa da se Ameri nabadaju kad hodaju bosi..i tako ih odvrate. Mom klincu uspeva savrseno protiv mene.

• Tribun_Populi
    Tribun_Populi

E, da se razumemo, SAD preti invazijom na deo teritorije suverene zemlje, jer joj se može i treba trenutnom državnom vrhu da bi MAGAo. Nemojte da vam briga za prava 60.000 eskima, ili koja god smrdlj

• ovo je jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi danskoj. danci su vezani pupcanom vrpcom za ameriku i ne samo u poslovnom smislu, vec i kulturnom. imaju dugu istoriju kolonizacije amerike i

Posted Images

14 minutes ago, Peter Fan said:

Pariz se brani u Nuuku :-)

Zvuci glupo, ali da, zaista se brani, i Pariz i Berlin i Rim i Madrid, pa cak i London...

Mozda i shvate to....

5 minutes ago, bios said:

Za razliku od Hitlera krajem 30-tih ovaj ludak ima 80 godina. Srećom.

Al su Rubio I Vens zato duplo mladji

1 minute ago, radisa said:

Zvuci glupo, ali da, zaista se brani, i Pariz i Berlin i Rim i Madrid, pa cak i London...

Mozda i shvate to....

Naravno da se ne brane kao sto se nisu branili ni u Delhiju ni Alziru

Just now, dillinger said:

Naravno da se ne brane kao sto se nisu branili ni u Delhiju ni Alziru

Brane se... Jer ce sledecr biti sto neko napisa Azori i Francuska Gvajana, pa Folkland, pa sto ne da se ide dalje? Škotska, pa Irska, pa Norveska ostrva, pa redom.. Gde je kraj siledziji?

Kako sad da se Lisabon brani u Mariopolju, a Berlin se ne brani u Nuuku? Cak ovo sa Nuukom ima i malo vise smisla, realno gledajuci snege USA i Rusije...

Edited by radisa

1 minute ago, dillinger said:

Cekaj bre, ubise se godinama resavajuci zagonetku zvanu Rusija

Ubiše se, 4 godine ne mogu da odluče da li će poslati neke rakete ili ne, i ako hoće, gde i za šta može da se koristi. I dalje nisu odlučili. I da li će da ratuju sami ili ne. Ni to nisu odlučili. I da li će da uvedu sve moguće sankcije ili ne. To i dalje traje. Da su odmah dali i uradili sve što mogu, ili bi rat bio gotov ili sveta ne bi bilo (rat bi bio gotov).

Jedino ne znam da li im je onaj Galileo dovoljno spreman da zameni GPS ako zagusti. I što ne znam da li je bolje da saznamo ili ne.

1 minute ago, radisa said:

Brane se... Jer ce sledecr biti sto neko napisa Azori i Francuska Gvajana, pa Folkland, pa sto ne da se ide dalje? Škotska, pa Irska, pa Norveska ostrva, pa redom.. Gde je kraj siledziji?

Kako sad da se Lisabon brani u Mariopolju, a Berlin se ne brani u Nuuku? Cak ovo sa Nuukom ima i malo vise smisla, realno gledajuci snege USA i Rusije...

Jeste, supersila koja bude kontrolisala svetske rezerve nafte I pola Arktika, treba joj bilo sta posle iz stare Evrope. Da nece I nas litijium?fantom

Pa sad. Imamo i imali smo mi i litijum i bakar i zlato i ugalj i šta smo od toga napravili? Ćacilend i Falus na vodi. Nije bitno šta imaš, već ko upravlja državom ;)

Zar nije Kanada trebala da bude 51. drzava? Nego cim Kanadjani pokazose zube ovaj se okrenuo na drugu stranu. Covek jednostavno pritiska slabice a EU se pokazala do sada dovoljno puta koliko lako popusta pred siledzijama.

2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Situacija je toliko nenormalna da je teško predvideti gde će sve ovo da ode...ako ovi stvarno napadnu, Danci krenu da se brane i padnu žrtve, ne znam, verujem da ni sami akteri nemaju pojma kako i kada se se sve zaustavlja (što je takođe neverovatno). Moguće je da će doći do nekog dogovornog preuzimanja, to bi bilo za nijansu bolje, ako ta reč uopšte može da se upotrebi u ovom kontekstu.

Ja i dalje mislim da je to standardno dizanje buke i uloga za članice EU, ali ne bih smeo da stavim ruku u vatru da sam u pravu.

Da se ne zajebavamo, pogibija jednog danskog ili americkog vojnika u njihovom medjusobnom vojnom sukobu bi imala toliko implikacija da se one tesko mogu i zamisliti, mogla bi znaciti cak i totalni raspad NATO pakta i potpunu preorijentaciju bezbednosne politike zapada.

A na šta da se preorijentišu? Oni bi sa Amerikom, ali Amerika neće njih. Rusija ih hoće, ali oni neće sa Rusijom. Kina bi da njihovu industriju zameni svojom, a oni to ne žele. U Africi bi bili najsrećniji da sutra nestanu, a verovatno i na Bliskom Istoku. I šta im ostaje? Jedino da vide sa pingvinima na Antarktiku da sklope neki savez.

2 minutes ago, Engineer said:

A na šta da se preorijentišu?

48 minutes ago, Peter Fan said:

Zajebanciju na stranu, ali moram si priznati i konacno izaci iz denial faze: parelele sa Hitlerom mi vise ne djeluju previse preterano.

+1

EU = deer in the headlights

brzo podgrejte hitlera da brani Evropu, pojavio se veci ludak i to sa bombom

The EU needs nuclear weapons.

France has them, but we also need nukes that are there solely for the protection of all EU citizens.

A šta, postoje nuklearke koje su samo za zaštitu svog naroda i a postoje i neke druge? Svaki dan čovek nauči nešto novo. Da neće možda Nemci da prave takve? A Francuzima da ostanu ove standardne što imaju? Kad je glasanje?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.