December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, nautilus said: Ali ne ono Dragan Jove Torbica i Boškić karikatura, nego realni likovi.U čemu je razlika?
December 15, 2025Dec 15 4 minutes ago, nautilus said:Voleo bih, na primer, da vidim komediju krajišnik i drugosrbijanka. Ili obrnuto, drugosrbijanac koji se zaljubi u curu iz podinarja. Ono, susret porodica na slavama, upoznavanje drugara, izbor muzike na svadbama i slično. Ali ne ono Dragan Jove Torbica i Boškić karikatura, nego realni likovi.Moglo bi biti zanimljivo, ali to je onda neka druga serija.Da ovde prave drugu sezonu, mogu da se kladim da bi išlo u pravcu da se jedinica vrača da od Luke traži da im vrati usluge, da je Igorov biznis paravan za neki kriminal i slično; to stvarno nikome ne treba,
December 15, 2025Dec 15 Možda je 2001. ubačena kao dokaz da je, eto, i posle 5. 10. morao da kosi travu Ili omaž Kjubriku. Edited December 15, 2025Dec 15 by Milošica
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, Milošica said:Možda je 2001. prva ubačena kao dokaz da je, eto, i posle 5. 10. morao da kosi travu Ili omaž Kjubriku.A možada i omaž Brettu Leonardu? https://www.imdb.com/title/tt0104692/
December 15, 2025Dec 15 15 hours ago, Milošica said:Da je danas tu, dogurao bi do prvih 11 Sin Gavrilo je vođa navijača PartizanaZato se i zovu Principi
December 15, 2025Dec 15 2 hours ago, Halvard said:Da ovde prave drugu sezonu, mogu da se kladim da bi išlo u pravcu da se jedinica vrača da od Luke traži da im vrati usluge, da je Igorov biznis paravan za neki kriminal i slično; to stvarno nikome ne treba,Mislim da bi takav nastavak isao kontra svega onoga za sta autori kazu da je tema serije. A i Luka i jedinica su negde i kvit. Jesu mu spasili zivot, ali bez njega ne bi provalili Dilparu.
December 15, 2025Dec 15 Poslednja epizoda je, po gledanosti, odmah iza slagalice, a ispred Selo gori, potere i dnevnika. Verovatno niko ne vraca pomenute programe da bi ih pogledao, pa je sigurno najgledanija emisija na svim televizijama u decembru.Iscezla su srpsko-hrvatska prepucavanja na mrezama (bar ona koja sam ja pratio). Krajisnici su heroji! Eto, nije prosla ni tries jedna godina...
December 15, 2025Dec 15 7 hours ago, nautilus said:Voleo bih, na primer, da vidim komediju krajišnik i drugosrbijanka. Ili obrnuto, drugosrbijanac koji se zaljubi u curu iz podinarja. Ono, susret porodica na slavama, upoznavanje drugara, izbor muzike na svadbama i slično. Ali ne ono Dragan Jove Torbica i Boškić karikatura, nego realni likovi.Povedi nekog mladjeg iz ZLF centrale kod rodjaka/poznanika u Busije/Bataju/Banovce i to ti je zavrseno u RL Zamisljam konverzaciju Dobrice i nekog majkana o underground punk bendovima i tehnikama pripremanja suvomesnatih proizvoda :D
December 15, 2025Dec 15 Tja. Ja sam kod tasta na slavi sa njihovim komšijama (jedan posle zaglavio ozbiljnu robiju) opušteno pričao o Zvezdi.
December 15, 2025Dec 15 Author 1 hour ago, Arthur Kirkland said:Povedi nekog mladjeg iz ZLF centrale kod rodjaka/poznanika u Busije/Bataju/Banovce i to ti je zavrseno u RL Zamisljam konverzaciju Dobrice i nekog majkana o underground punk bendovima i tehnikama pripremanja suvomesnatih proizvoda :DDobrica je, u stvari, duhovit čovek i dobro društvo u kafani jer voli zajebanciju. Nije ti dobar primer. Pre bi bila zezancija na svinokolju sa nekom zlf gej vegankom
December 15, 2025Dec 15 Srɗja prvi dop djanki koji se u teškom momentu sam trenutno skinuo sa dopa...valjda dejstvo opojnog mirisa kolektivne klonje bese u rangu ruske injekciju za blokadu zavisnosti...bizzare
December 15, 2025Dec 15 Cvaretov lik potpuno urnisan do nečoveštva...pretrerano do apsurda. U suštini ne živi mu se kao Srbinu,slično kao i Momčilu bez noge.