December 15, 2025Dec 15 10 minutes ago, Kampokei said:Kad smo kod nebitnih likova…srđa, nije baš nebitan ko pevačica al uzalud protraćen potencijal za neku ozbiljniju roluveći potencijal za neki dramski zaplet od brata, na kraju ona glupa sekvenca sa bacanjem heroina u wctaj što je napisao tu scenu prošao nije pored heroinskog ovisnika
December 15, 2025Dec 15 Popular Post 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:srđa, nije baš nebitan ko pevačica al uzalud protraćen potencijal za neku ozbiljniju roluveći potencijal za neki dramski zaplet od brata, na kraju ona glupa sekvenca sa bacanjem heroina u wctaj što je napisao tu scenu prošao nije pored heroinskog ovisnikani tu vajde od Kolje.
December 15, 2025Dec 15 Pevacica je uspela na kraju. Plakati njeni su na onom stovaristu gde Luka ne uspeva da nabavi posao. Ja bih seriju prekinuo u Banja Luci i ostavio za drugu sezonu sudbinu u Srbiji.
December 15, 2025Dec 15 Druga sezona se možda i snima dok ovo pišemo u Ćacistanu samo neće RTS da nam kaže pre sledećeg mandata.Ima mnogo materijala kako žutaći otimaju od izbeglica i žele da ih pretvore u prave robove dok stasava njihov zaštitinik snajperista i šahista.....PSSvi doktoriraše marketing pored ove vladavine nepismenih.
December 15, 2025Dec 15 Pevačica je tu zato što:1) Arkan je imao Cecu2) Pokazuje se kontrast kako dok u Krajini stradaju, u Beogradu se zajebavaju3) Dilpara je preko nje pokušao da opere sebi savest zbog izdaje Krajine; nakon što saznaje da je Oluja neminovna, ulaže u njenu karijeruRealno, ovo 1) je najbitnije. Edited December 15, 2025Dec 15 by Halvard
December 15, 2025Dec 15 16 hours ago, Frank Galvin said:Evo ga Kolja Pejaković u prilogu na Dnevniku o tome kako je Srbe skupo koštala ta zabluda o Jugosla, i tako dalje...Dobar poznanik radio na tom filmu. Samo mi je rekao:" Specifičan je film, videćeš. E da Sergej se samo glasom pojavljuje..."
December 15, 2025Dec 15 Ceca je imala i pare i karijeru, kompozitora, tekstopisca, pesme. Ova je pocetnica.
December 15, 2025Dec 15 Niko od njih nije 1/1 stvarni lik, samo su inspirisani njima, tako da ni ona nije prava Ceca, služi kao simbol povezanosti kriminala i estrade 90-ih.
December 15, 2025Dec 15 Jel gotova serija?Da "skinem" sve epizode i da odvojim vreme da pogledam....Mada možda bolje za NG praznike. Ionako tad krene depra...
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Jel gotova serija?Jeste.Iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da pravi 2. sezonu.
December 15, 2025Dec 15 Just now, Halvard said:Iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da pravi 2. sezonu.Moze to odlicno ispasti u rukama hrabrog mladog rezisera/scenariste vrlo brzo nakon nekog novog 5.10. 😉
December 15, 2025Dec 15 Od uzaludno potrošenih likova izdvojio bih i Janu Bjelicu, toliko je bila bitna da nisam ni upamtio kako se zove u seriji - Jasna? Ono, pojavi se na 30 sekundi po epizodi sa nadrkanom facom i to je to. Kapiram da je trebalo da predstavlja arhetip snažne krajiške žene koja na leđima nosi kuću i porodicu dok muž zevzeči, ali prosto joj nije dat materijal.
December 15, 2025Dec 15 Jedna stvar koja me je uvek zanimala - koliko je zapravo bilo slanja izbeglica na Kosovo? Znam da se o tome oduvek priča, ali od mase izbeglih koje poznajem, niko nije ni u prolazu završio na Kosovu.
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, Frank Pembleton said:Dobar poznanik radio na tom filmu. Samo mi je rekao:" Specifičan je film, videćeš. E da Sergej se samo glasom pojavljuje..."Imenjače, nemam pojma o čemu se radi, uključio sam RTS pri kraju dnevnika i uhvatio ga dok priča ovo.
December 15, 2025Dec 15 Author 1 hour ago, Halvard said:Jeste.Iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da pravi 2. sezonu.Voleo bih, na primer, da vidim komediju krajišnik i drugosrbijanka. Ili obrnuto, drugosrbijanac koji se zaljubi u curu iz podinarja. Ono, susret porodica na slavama, upoznavanje drugara, izbor muzike na svadbama i slično. Ali ne ono Dragan Jove Torbica i Boškić karikatura, nego realni likovi.