December 14, 2025Dec 14 23 minutes ago, Halvard said:Luka nije nikako mogao da nađe posao, otišao u upravu Zvezde i pokazao direktoru karte sa svih utakmica na kojima je bio, ovog je to ganulo i dao mu posao, i svi su živeli dugo i srećno.A direktor aluzija na Cveleta
December 14, 2025Dec 14 3 minutes ago, Arthur Kirkland said:Meni se svidelo na kraju sto ih prikazuju sa kako-tako skucenim i boljim zivotom. Narocito kuma koji vozi dobra kola za taj period i ima svoj biznis. Ono Krajisnika sto poznajem su neverovatno vredni i snalazljivi ljudi. Koliko god to bio ruralni kraj sa malo obrazovanih ljudi, radna etika i zivotna borbenost su im zaista na vrhunskom nivou.Znam za bar 50 različitih priča mojih Slavonaca i različitih sudbina, gde god da su se skućili niko nije propao i svi su nešto napravili od života. Zapravo najviše je izgubila Hrvatska njihovim odlaskom.
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, Nikodije said:Zapravo najviše je izgubila Hrvatska njihovim odlaskom.Apsolutno.
December 14, 2025Dec 14 17 minutes ago, Arthur Kirkland said:Meni se svidelo na kraju sto ih prikazuju sa kako-tako skucenim i boljim zivotom.Mene malo cudi da Luka, prilicno bistar i prodoran decko u najboljim godinama (makar i laksi invalid) i posle 5 godina u Yveydi jos uvek kosi travu.
December 14, 2025Dec 14 3 minutes ago, Kampokei said:Mene malo cudi da Luka, prilicno bistar i prodoran decko u najboljim godinama (makar i laksi invalid) i posle 5 godina u Yveydi jos uvek kosi travu.Verovatno je u međuvremenu avanzovao, ali i dalje održava teren iz čiste ljubavi prema klubu Zbunjuje me dosta ova serija, opet ima više stvari koje mi se nisu svidele (Luka u crkvi part 145, magično zapošljenje u Zvezdi, obračun u Dilparinom stanu, frizura Jane Bjelice ) od onih koje su mi se zaista dojmile, ali ipak mi nije krivo što sam gledao.I meni je drago što su na kraju prikazani sa stabilnim i sređenim životom, mada sam to i očekivao.
December 14, 2025Dec 14 8 minutes ago, Kampokei said:Mene malo cudi da Luka, prilicno bistar i prodoran decko u najboljim godinama (makar i laksi invalid) i posle 5 godina u Yveydi jos uvek kosi travu.Da je danas tu, dogurao bi do prvih 11
December 15, 2025Dec 15 antiklimaktičnatm epizoda od prvog do poslednjeg kadra, šteta jer tako boji ceo serijal u jeftinood brata đankija koji baca dop u wc, preko ljutih krajišnika koji svete stradale u oluji ubijajući db operativce, preko yveyda srbija nikad jugoslavijabar da su na kraju proslavili slavu u busijama, sa ostalima što su odjebali vlast, a oni u pazovičudi me da su propustili zicer sa sendvičima koje su im prodavali na auto-putunategnutih 7/10 za ceo serijalšteta
December 15, 2025Dec 15 6 hours ago, nautilus said:Ма да, играо се са нама кад му је ћаћа прије рата долазио у Книн. Човек ради неки нормалан посао. Од Мирка је наследио један стан и то је то.ni euro sa racuna u svici?jadnicak
December 15, 2025Dec 15 Koliko su mocni likovi obicnih ljudi, koliko su nebitni Dilpare, ustase, dbovci... Sjajna antiratna propaganda, ja sam se dva puta zaplakao. Odlagao sam skoro do ponoci epizodu. Steta sto ovo nije snimljeno u zlatni doba televizije, da ima vecu gledanost.
December 15, 2025Dec 15 9 hours ago, nautilus said:Ма да, играо се са нама кад му је ћаћа прије рата долазио у Книн. Човек ради неки нормалан посао. Од Мирка је наследио један стан и то је то.Mirko je bio poslednja generacija komunista koja je mislila da je sve što je državno njegovo . Malo čega na svoje ime.Što se tiče autentičnosti sa Zvezdom sve je pogođeno.Luka dolazi negde u rano proleće 1996. kada kreće Kappa oprema. Zadnja scena uskrs 2001. Poslednja polusezona sa Kappom.Trivija- Luka dolazi u Zvezdu u isto vreme kad se i Vladan Milojević vratio iz Grčke.
December 15, 2025Dec 15 16 minutes ago, hefaca said:Koliko su mocni likovi obicnih ljudi, koliko su nebitni Dilpare, ustase, dbovci... Sjajna antiratna propaganda, ja sam se dva puta zaplakao. Odlagao sam skoro do ponoci epizodu. Steta sto ovo nije snimljeno u zlatni doba televizije, da ima vecu gledanost.Kad smo kod nebitnih likova, sta je poenta one pevacice? Za mali dizelasicu jos i moze da se kaze da kao lik ima neku funkciju, ali sta je ovo? Ja sam mislio da ce ona da smesti Dilpari, ili cak da ga rokne. Ili da ga spasi, ili zajedno sa njim da zagine. A ona samo ghostovana u seriji, a pojavila se verovatno jer eto Beograd 90tih fuck yeah.
December 15, 2025Dec 15 Ona je drugarica iz škole dilparinog sina. Potcrtava dilparinu moralnu izopacenost
December 15, 2025Dec 15 Inače ćerka Neše Galije.U "Deci Zla" ima odličnu ulogu. Edited December 15, 2025Dec 15 by Milošica