December 14, 2025Dec 14 6 minutes ago, Kampokei said:Potpuno sam zbunjen od ove Zvezde u ovoj epizodi, tacno ne znam sta da napisem (iako dobro znam da su manje vise svi Kninjani Srbi osim Mirka Marjanovica bili Zvezdasi).Ja uopšte ne dovodim u pitanje to koliko Zvezda znači tamošnjim ljudima, uopšte nije ni poenta u tome ali ovakav rasplet je toliko WTF da prosto baca u drugi plan apsolutno sve drugo.Da sam se ja pitao, serija bi se završila Lukinim dolaskom u Banja Luku, okupljanjem porodice i odlaskom u nepoznato.Plus što bismo tako bili pošteđeni frizure Jane Bjelice na kraju, realno, to mi je bila najmučnija stvar u ovoj epizodi. Edited December 14, 2025Dec 14 by Halvard
December 14, 2025Dec 14 1 hour ago, Emerald said:Samo na 2-3 teme u koje se razumem. Evo potvrdeSamo pise da sam mucki provokaor jer ne pisem njegovu istinu.A, sto se tice pashe, to mu dodje uskrs ? Je l si na to mislio?Znaš kurac (onu stvar). Nabubao si par dogadjaja i napravio ih drugačijim u svojoj glavi. Kad te i drugi poklope, znaš koliko je sati, dragi pasha. Džaba ti menjanje identiteta.
December 14, 2025Dec 14 Samo sam 2-3 teme nabubao, nije to strasno. Lako ce te to svojim znanjem da opovrgnete. Ti to najbolje znas kada odes da tihujes pa se vratis na novu seansu.Nisi mi odgvorio: je l to pasha uskrs?
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, Emerald said:Samo sam 2-3 teme nabubao, nije to strasno. Lako ce te to svojim znanjem da opovrgnete. Ti to najbolje znas kada odes da tihujes pa se vratis na novu seansu.Nisi mi odgvorio: je l to pasha uskrs?Ne brate nego misli da si neki pasha, lik koji je obitavao ovde... Edited December 14, 2025Dec 14 by ronin
December 14, 2025Dec 14 2 minutes ago, Emerald said:Samo sam 2-3 teme nabubao, nije to strasno. Lako ce te to svojim znanjem da opovrgnete. Ti to najbolje znas kada odes da tihujes pa se vratis na novu seansu.Nisi mi odgvorio: je l to pasha uskrs?Ajde, maštaj malo o tajnim službama koje te prate. 😂
December 14, 2025Dec 14 2 minutes ago, ronin said:Ne brate nego misli da si neki pasha, lik koji je obitavao ovde...Puno vremena provodi na forumu, to je problem.
December 14, 2025Dec 14 Author 41 minutes ago, Kampokei said:Potpuno sam zbunjen od ove Zvezde u ovoj epizodi, tacno ne znam sta da napisem (iako dobro znam da su manje vise svi Kninjani Srbi osim Mirka Marjanovica bili Zvezdasi).Син Мирка Марјановића је звездаш. Упознао сам човека. Био је шоу када га је ћаћа водио у Партизанову ложу да гледају дерби а он у Звездином дресу.
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, nautilus said:Син Мирка Марјановића је звездаш. Упознао сам човека. Био је шоу када га је ћаћа водио у Партизанову ложу да гледају дерби а он у Звездином дресу.Znao sam ga i ja iz vidjenja davno, u skolskim danima. Normalan decko, cak bih rekao fin.
December 14, 2025Dec 14 Just now, Kampokei said:Znao sam ga i ja iz vidjenja davno, u skolskim danima. Normalan decko, cak bih rekao fin.Pa Zvezdaš.Ne kao mi. Edited December 14, 2025Dec 14 by Milošica
December 14, 2025Dec 14 Author Ма да, играо се са нама кад му је ћаћа прије рата долазио у Книн. Човек ради неки нормалан посао. Од Мирка је наследио један стан и то је то.
December 14, 2025Dec 14 Ima neke simbolike u tome da se na topicu o nasim sukobima odigrava jos jedan, i to ni manje ni vise nego na liniji Belfast - Dablin
December 14, 2025Dec 14 4 minutes ago, Kampokei said:Ima neke simbolike u tome da se na topicu o nasim sukobima odigrava jos jedan, i to ni manje ni vise nego na liniji Belfast - Dablin Nije na toj liniji, nego na liniji narcisoidnog izmišljanja naspram stvarnosti.
December 14, 2025Dec 14 Šta je to bilo sa Zvezdom u poslednjoj epizodi? vidim pominjete ali ništa konkretno.Zvezda je 8.8, dakle samo tri dana posle Oluje igrala protiv Ksamaksa prvu evro utakmicu posle sankcija i koliko se sećam tih dana, to je u Bg bila mnogo važnija tema nego Oluja.
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, Nikodije said:Šta je to bilo sa Zvezdom u poslednjoj epizodi?Luka nije nikako mogao da nađe posao, otišao u upravu Zvezde i pokazao direktoru karte sa svih utakmica na kojima je bio, ovog je to ganulo i dao mu posao, i svi su živeli dugo i srećno. Edited December 14, 2025Dec 14 by Halvard
December 14, 2025Dec 14 Meni se svidelo na kraju sto ih prikazuju sa kako-tako skucenim i boljim zivotom. Narocito kuma koji vozi dobra kola za taj period i ima svoj biznis. Ono Krajisnika sto poznajem su neverovatno vredni i snalazljivi ljudi. Koliko god to bio ruralni kraj sa malo obrazovanih ljudi, radna etika i zivotna borbenost su im zaista na vrhunskom nivou.