Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderni sleng, izrazi, mimovi i sve što vam treba da razumete svoje dete kad krene da priča u šiframa

Featured Replies

Braćala, budala

• Replies 343
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.

• Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jed

Posted Images

meni ne sestra u telefonu zapisana kao buraz, najčešće je tako i zovem

1 hour ago, April said:

To je možda razlog zašto neke žene izbegavaju persiranja.

think

Gospđa Sneža je persirala da bi vas naložila ili da bi vas držala na odstojanju?

1 hour ago, April said:

gospođa Sneža

IMG_0332.jpeg

21 minutes ago, Sokrat said:

Meni je omiljeno 'braćala'. Da mi se neko tako obrati, tačno bih ga odrobijao.

Bolje nego burazengija

Cini mi se da su osoblje na salterima u Euromediku od pre par godina istrenirali da ti se ne obracaju bez gospodjo/gospodine ako imas vise od 18 godina.

Nikada u zivotu nisam bila vise gospodja nego tamo kad odem. Dobar dan, gospodjo. Izvolite, gospodjo. To vam je levo, pa druga vrata, gospodjo. Hvala, gospodjo. Dovidjenja, gospodjo.

Zao mi ih je, mislim da izgovore te reci 800 puta dnevno. Zulja mozak, a gubi i smisao u tom obimu.

• Popular Post

Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo. s_c blink

5 hours ago, Muzzy said:

think

Gospđa Sneža je persirala da bi vas naložila ili da bi vas držala na odstojanju?

Bila je to mešovita firma sa puno lepih žena i hot gazdaricom, a mi smo bili mladi, većina 30-

Ali mlađe koleginice nisu persirale, nedostatak distance prilično je odnose spuštao na nivo ortačkih.

Teško da gospođa Sneža to nije znala.

• Popular Post
2 hours ago, pariah said:

Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo. s_c blink

Konobar u Steco-u, na autoputu : reci, direktore.

Fantazije prema distanci + učitavanja u njenu nameru cool

Muvanja obično krenu iz neformalizacije i druženja.

On 16. 1. 2026. at 16:15, Stela said:

Cini mi se da su osoblje na salterima u Euromediku od pre par godina istrenirali da ti se ne obracaju bez gospodjo/gospodine ako imas vise od 18 godina.

Nikada u zivotu nisam bila vise gospodja nego tamo kad odem. Dobar dan, gospodjo. Izvolite, gospodjo. To vam je levo, pa druga vrata, gospodjo. Hvala, gospodjo. Dovidjenja, gospodjo.

Zao mi ih je, mislim da izgovore te reci 800 puta dnevno. Zulja mozak, a gubi i smisao u tom obimu.

tacno se dorazbolim od tolikog gospodjanja. nikad se necu navici.

On 13. 1. 2026. at 16:06, Budja said:

"prica".

imati ili naći izvor prihoda a da ne mora da se radi

raditi, ne biti plaćen, biti jeban u mozak i misliti da imaš "dobru priču" (infinite regression)

davati nekome ili nekima protekciju

imati ili steći protekciju ili privilegiju

ne platiti porez

platiti mito

itd.

ja sam alergična na "poštovani" u prepisci sa saradnicima sa kojima se čujem više puta na dnevnoj bazi i to godinama, imam jednu takvu i sumnjam da joj u glavi nešto ozbiljno fali.

Reci joj da pređe na "Draga"

FhbPOqy.jpeg