January 16Jan 16 1 hour ago, April said:To je možda razlog zašto neke žene izbegavaju persiranja.Gospđa Sneža je persirala da bi vas naložila ili da bi vas držala na odstojanju?
January 16Jan 16 21 minutes ago, Sokrat said:Meni je omiljeno 'braćala'. Da mi se neko tako obrati, tačno bih ga odrobijao. Bolje nego burazengija
January 16Jan 16 Cini mi se da su osoblje na salterima u Euromediku od pre par godina istrenirali da ti se ne obracaju bez gospodjo/gospodine ako imas vise od 18 godina.Nikada u zivotu nisam bila vise gospodja nego tamo kad odem. Dobar dan, gospodjo. Izvolite, gospodjo. To vam je levo, pa druga vrata, gospodjo. Hvala, gospodjo. Dovidjenja, gospodjo. Zao mi ih je, mislim da izgovore te reci 800 puta dnevno. Zulja mozak, a gubi i smisao u tom obimu.
January 16Jan 16 Popular Post Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.
January 16Jan 16 5 hours ago, Muzzy said:Gospđa Sneža je persirala da bi vas naložila ili da bi vas držala na odstojanju?Bila je to mešovita firma sa puno lepih žena i hot gazdaricom, a mi smo bili mladi, većina 30-Ali mlađe koleginice nisu persirale, nedostatak distance prilično je odnose spuštao na nivo ortačkih.Teško da gospođa Sneža to nije znala.
January 16Jan 16 Popular Post 2 hours ago, pariah said:Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo. Konobar u Steco-u, na autoputu : reci, direktore.
January 16Jan 16 Fantazije prema distanci + učitavanja u njenu nameru Muvanja obično krenu iz neformalizacije i druženja.
January 17Jan 17 On 16. 1. 2026. at 16:15, Stela said:Cini mi se da su osoblje na salterima u Euromediku od pre par godina istrenirali da ti se ne obracaju bez gospodjo/gospodine ako imas vise od 18 godina.Nikada u zivotu nisam bila vise gospodja nego tamo kad odem. Dobar dan, gospodjo. Izvolite, gospodjo. To vam je levo, pa druga vrata, gospodjo. Hvala, gospodjo. Dovidjenja, gospodjo.Zao mi ih je, mislim da izgovore te reci 800 puta dnevno. Zulja mozak, a gubi i smisao u tom obimu.tacno se dorazbolim od tolikog gospodjanja. nikad se necu navici.
January 17Jan 17 On 13. 1. 2026. at 16:06, Budja said:"prica".imati ili naći izvor prihoda a da ne mora da se radiraditi, ne biti plaćen, biti jeban u mozak i misliti da imaš "dobru priču" (infinite regression)davati nekome ili nekima protekcijuimati ili steći protekciju ili privilegijune platiti porezplatiti mitoitd.
January 17Jan 17 ja sam alergična na "poštovani" u prepisci sa saradnicima sa kojima se čujem više puta na dnevnoj bazi i to godinama, imam jednu takvu i sumnjam da joj u glavi nešto ozbiljno fali.