January 14Jan 14 2 hours ago, radisa said:A ljubi brat? Meni je lik sa kojim sam se zamalo sudarila otvorio prozor i drao se a zavrsio sa pomirljivim aj ljubi brat kad je odlucio da je zavrsio razmenu uctivosti kroz prozor. To me je razbesnelo mozda i vise od svega drugog.
January 14Jan 14 Бураз користе деца основношколског узраста масовно, вероватно под утицајем неких јутјубера дегенерика.
January 14Jan 14 2 hours ago, Halvard said:Moram priznati da ni ja nešto nisam primetio buraza, tj. nije da mi je nepoznato, ali ne bih pomislio da je nešto masovno u upotrebi.Prilično se omasovilo u srednjoškolskoj populaciji, ne lažem vas. Nego ih ne slušate dovoljno.
January 15Jan 15 13 hours ago, Nikodije said:Ljubi brat je popularizovao Beli Preletačević čini mi se. Čujem to često ali ne koristim.Ljubi čika je Beli.
January 15Jan 15 Popular Post Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jednog: “Zdravo, brate”, “Zdravo, brate”, “Zdravo, brate”..
January 16Jan 16 On 29. 11. 2025. at 8:59, Filozof manijak said:Svi će oni biti raspali penzosi, ako budi imali sreće da dožive. Dok stignu dotle, postojaće samo lažni investicioni fondovi. Penzijsko invalidsko osiguranje Maxbet
January 16Jan 16 On 14. 1. 2026. at 18:56, johan nagel said:А 'мили' конобара тачно замишљам, знам неколико таквих ликова.Uvek u konstrukciji 'vidi mili...'
January 16Jan 16 On 14. 1. 2026. at 14:13, Moonwalker said:Zasto? Meni Vi nema veze sa godinama vec sa zeljom za distancom. Persiram i mladjima. Znak da ne poznajem nekog, a kad poznajem da nemam zelju za ortacenjem.Narocito kad insistiraju na zblizavanju na keca. Ili ako poznaje nekog mog, pa racunaju da poznaju i mene.Meni objasnio kolega: 'ne smeš to - kad im persiraš, misle da ih namerno zajebavaš' Taj isti sve žene u restoranu zove Kevo. Ne znam zašto to trpe. Doduše, jedna ga je betonirala(Nisam ti ja keva, deda, ja imam decu kod kuće)
January 16Jan 16 On 14. 1. 2026. at 14:59, Moonwalker said:@radisaPa OK, das ljudima vremena dok se druga strana navikne. Ili prihvatis da si vi i to je to.Na mojim poslovnim počecima u jednoj maloj firmi cca dvadesetak ljudi bila je izvesna starija gospođa Sneža koja je jedina u firmi svima persirala. Ne moram ni da naglasim da smo je svi u firmi želeli posedovati, od direktora do magacionera. To je možda razlog zašto neke žene izbegavaju persiranja.
January 16Jan 16 1 hour ago, April said:Taj isti sve žene u restoranu zove Kevo. Ne znam zašto to trpe. Doduše, jedna ga je betonirala(Nisam ti ja keva, deda, ja imam decu kod kuće)Zbog "mira u kuci", da se ne narusava komoditet okolini. Svaka cast ovoj koja ga je betonirala. Edited January 16Jan 16 by Moonwalker
January 16Jan 16 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:samo čekam da neko dete nazove ljubibratPostojao je vojvoda Mićo Ljubibratić, znači još od davnina smo imali to "ljubi brat"