Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnina na Mediteranu

Featured Replies

4 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Ništa Španija, Italija, Portugal?

Eto vidiš, čak ni u SF varijanti mi nije palo na pamet. lolol

U Portugaliji nisam bila. Italija, Španija....hm, nekad sam pričala sa kad bih dobila na Lotou, preselila bih se u neko selo u Provansi, da sedim i slikam i mirišem lavandu. U međuvremenu sam izgubila motivaciju za slikanjem i galerijskim preduzetništvom, otidoše i želje. Počela da se ložim na severniji deo Evrope, sad bih da mogu tamo kupila gajbu, matori se, treba ti lekar, dobra povezanost delova grada kad si nevozač, i sadržaji da u ostatku godine osim leta postoji nešto, i neki ljudi, da deluju antidepresivno.

Ali, pošto je tema Mediteran, onda najpre Kroejša.

• Replies 334
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dok je PPP pucanstvo bilo vitalnije, Desanka je bila tema od znacaja..sad nekretnine na Mediteranu..za koju godinu gde su smederevci na akciji i drva koja stizu na kucnu adresu

• Sad ću ovde da uletim klizećim ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi

• Pored Imotskog? Pa ja znam dosta Hrvata, koji ne bi tamo živeli, a kamoli Srbi...

Posted Images

Za jos koju godinu bice topik brak sa penzionerom u Svedskoj umesto nekretnina na Mediteranu.

Jbt od kad sam se vratila u Srbiju, imam utisak da sam ostarila 15 godina.

Elem i dalje zelim da verujem u svoj zivot od 4 meseca godisnje u Herceg Novom ili negde oko Budve.

Edited by Mel

43 minutes ago, Engineer said:

Brod a ne nekretnina

naughty-patches-flies-floats-or-fucks-ch

3 hours ago, Kampokei said:

sve toplija leta potencijalno igraju ulogu.

Žena i ja zbog toga upravo razmišljamo kako nam plan da penzionerske dane provedemo u Italiji možda i nije najpametniji... Uložiti svu kintu u kupovinu nekretnine negde gde se mirno može desiti da za deset godina život preko leta postane nemoguć? I više nećeš moći ni da prodaš to što si kupio.

1 minute ago, aram said:

Žena i ja zbog toga upravo razmišljamo kako nam plan da penzionerske dane provedemo u Italiji možda i nije najpametniji... Uložiti svu kintu u kupovinu nekretnine negde gde se mirno može desiti da za deset godina život preko leta postane nemoguć? I više nećeš moći ni da prodaš to što si kupio.

Nista, moraces u Konstanz, negde gde nece da poplavi ako se jezero malo podigne, i mirna Backa i Tirol.

31 minutes ago, Mel said:

Za jos koju godinu bice topik brak sa penzionerom u Svedskoj umesto nekretnina na Mediteranu.

Jbt od kad sam se vratila u Srbiju, imam utisak da sam ostarila 15 godina.

Elem i dalje zelim da verujem u svoj zivot od 4 meseca godisnje u Herceg Novom ili negde oko Budve.

Promene se afiniteti. Ili mi sami....

Jedan od moje braće je pre par godina kupio gajbu u Portonovom u Kumboru. To je valjda ona Boka na vodi...nisam ni bila tamo, niti me privlači da odem. Doduše, stalno su tamo ovi familijarni penzioneri. I onda njima tamo lepo, ali meni je bezveze biti u stanu na moru, bar stanu tog tipa.

Inače je razmatrao (pun je kao brod) da uzme u Lovranu, za šta sam ja navijala....jebiga.

Ne znam, meni lično je prioritet da sredim stan kako treba u Beogradu, pa mi je valjda realnost preplavila snove i želje

Idite u Talin. To je top grad.

trebinje bi čak i moglo da prođe

al bosna jbg

1 hour ago, Milošica said:

Idite u Talin. To je top grad.

Sta znam, nije mi nesto bio vau osim sto su sve zene zgodne plavuse.

Just now, Shan Jan said:

Meni je zanimljiv. I izgledom, i istorijski(što je naravno povezano).

A nije zanemariv ni taj faktor koji si naveo.

Ja se pre 10-15 godina u naduvan ko cepelin trenucima gubio po bespućima ćiriličnog interneta tražeći više o nebugarskoj/ nerumunskoj/neturskoj obali Crnog Mora. Tipa što istočnije to egzotičnije.

I definitivno kad nejač ojača i osamostali se ću zeznuti ženu za neki odmor tipa Soči pa na jug do Turske. A ako bi se geopolitičke karte nekad promešale pa taj kraj pobedi u nebitnosti Portugal ili Urugvaj, mooožda bi se i drznuo kupovati šta za penziono bivstvovanje.

Do tada turizam. Ako me gospođa ne rokne do tada idemo na sledeći nivo - Kavkaz i zapadna obala Kaspijskog jezera. Možda i južna. Ni Astrahan nije daleko. Astana i Samarkand takođe. Odatle ni Bajkal nije predaleko.

Ali da se vratim penziji - totalno mogu da se zamislim u nekoj postojebini tipa

https://maps.app.goo.gl/h8PaCn2YzbRjB4MY7

22 minutes ago, Shan Jan said:

Imaju i neku endemsku tuberkulozu, ako se dobro secam.

4 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Do tada turizam. Ako me gospođa ne rokne do tada idemo na sledeći nivo - Kavkaz i zapadna obala Kaspijskog jezera. Možda i južna. Ni Astrahan nije daleko. Astana i Samarkand takođe. Odatle ni Bajkal nije predaleko.

Hladno je Desmonde

2 hours ago, aram said:

Onda Sopot

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sopot

Ima Sopot ovde kod Avale, ne mora čak do Poljske da ide

Spoiler

sam ću izaći...