Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnina na Mediteranu

Featured Replies

38 minutes ago, Jesper23 said:

Srbin u Hrvatskoj, good luck with that. Ako već pičite na te ideje onda samo Istra, ovo južnije je na nivou avanture. Većina stanovništva je korektna, ali imate dobar procenat likova kojima je rat i dalje u glavi, jako su glasni i imaju dosta uticaja, zagorčaće vam život sigurno. I to vam priča čovjek koji ima duboke veze sa Hr dijelom Hercegovine i Dalmacijom, na žalost mentalitet ljudi je takav da je to no go. Možda neko ostrvo, tamo nije bilo pičvajza. Poslednjih godina se situacija mijenja pa taj hejt sa Srba prelazi na Nepalce i ostale uvezene radnike, možda kroz deceniju oni preuzmu štafetu. Na sve to cijene lete u nebo, skup život, za izbjegavati u svakom smislu.

Mi nasledili plac u selu pored Imotskog odakle je keva. Moze da se napravi kucica, odatle tunel ide do Makarske koju ja obozavam. Al dzaba, osetio sam to sto pricas. Mozda jednog dana...

• Replies 334
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dok je PPP pucanstvo bilo vitalnije, Desanka je bila tema od znacaja..sad nekretnine na Mediteranu..za koju godinu gde su smederevci na akciji i drva koja stizu na kucnu adresu

• Sad ću ovde da uletim klizećim ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi

• Pored Imotskog? Pa ja znam dosta Hrvata, koji ne bi tamo živeli, a kamoli Srbi...

Posted Images

Just now, Shan Jan said:

Mi nasledili plac u selu pored Imotskog odakle je keva. Moze da se napravi kucica, odatle tunel ide do Makarske koju ja obozavam. Al dzaba, osetio sam to sto pricas. Mozda jednog dana...

Pored Imotskog? lolol

Pa ja znam dosta Hrvata, koji ne bi tamo živeli, a kamoli Srbi...

Zivim ludo i brzo, sta da ti kazem lolol Salu na stranu, celo selo su mi rodjaci i ako ne pricas o politici stvarno je dosta njih ok. Ali da, bilo bi bezbednije da razvijem sator u Kalahariju. Bar ne bih bio primarni cilj za okolnu divljac.

ima u okolini imotskog i dolini neretve (blizu mora) srba, odnosno srpskih sela verovali ili ne

zavisi ta covek preferira od zivota i sa kim se druzi, po toj loigici veci deo ex yu je nenastanjiv

1 hour ago, Mel said:

A Funteventura ti po nekim pisanjima ovde dodjeko Bec, samo sa idealnom klimom.

Mi smo bili nekoliko puta na FV u raznim periodima godine i svaki put je bilo odlicno.

Kad se klinci osamostale jedna od ideja je da palimo tamo.

1 hour ago, Jesper23 said:

Na sve to cijene lete u nebo, skup život, za izbjegavati u svakom smislu.

Bogami, cene nisu ništa veće nego u Beogradu, a neretko su i niže.

uvek treba imati jednu izreku u vidu, a može i da se ubaci u podnaslov topika

u solunu dinar somun…

iz nekog razloga su mi na insta izlazili oglasi za kuće/stanove po italiji i sve oko 20-30k€, a regije lacio, sicilija(sve kontinentalne lokacije) okačiću kad se ponove

1 minute ago, Shan Jan said:

Ove cene se ne usudjujem ni da sanjam.

Lepo je sanjati wub A uočim tu kuću i pomislim što bi lepo bilo da je posedujemo i naletim na oglas! Sad mi nedostaje samo 889.900 €

16 minutes ago, Shan Jan said:

Ove cene se ne usudjujem ni da sanjam.

Zasto guglas kuce?

Jbt ja i u BG zivim u stanu od 40ak kvm.

Ko je hteo kucu, trebalo je pre 15 god da kupuje...

Nedavno se u mom malom mistu na Braču prodavala novogradnja od ~40m2 za cca 120k. Lokacija nije idealna po mo mišljenju, ima pešačenja uzbrdo, ali si nizbrdo si za par minuta minuta na moru. Odmah pored je veliki Konzum, svakako bi se lagano izdavao. Ne znam kakve su cene sada, ali bilo je razumno, pogotovo u odnosu na naše cene.

13 minutes ago, copkillah said:

Bogami, cene nisu ništa veće nego u Beogradu, a neretko su i niže.

Ne možeš baš porediti vukojebine koje su desetak km od mora sa centrom BG-a. Pričam o lokacijama koje su na cca 1km od obale. Cijene radne snage su tek užasne, prije svega ne možeš naći majstora, a i kad ga nađeš cijene su x2 ili čak x3 u odnosu na BG (za one koji bi pravili kuću).

Imam drugara koji ima imanje Čista Mala, tamo ima Srba koji prodaju zemlju od prilike je 20-30K ojra za dunum. I to je top cijena.

Za Trst sam kao opciju čuo od Slovenaca (ženina rodbina) oni tamo kupuju obzirom da je Kopar duplo skuplji, Ljubljana isto. Nije loša opcija.

https://www.halkidikiproperties.com/en/property/7930

7 minutes ago, Jesper23 said:

Ne možeš baš porediti vukojebine koje su desetak km od mora sa centrom BG-a. Pričam o lokacijama koje su na cca 1km od obale. Cijene radne snage su tek užasne, prije svega ne možeš naći majstora, a i kad ga nađeš cijene su x2 ili čak x3 u odnosu na BG (za one koji bi pravili kuću).

Imam drugara koji ima imanje Čista Mala, tamo ima Srba koji prodaju zemlju od prilike je 20-30K ojra za dunum. I to je top cijena.

Za Trst sam kao opciju čuo od Slovenaca (ženina rodbina) oni tamo kupuju obzirom da je Kopar duplo skuplji, Ljubljana isto. Nije loša opcija.

https://www.halkidikiproperties.com/en/property/7930

Eno, u drugom postu sam naveo konkretnu cenu za konkretnu nekretninu, koja je na nekoliko minuta pešačenja od mora. I pričam takođe o ceni svakodnevnog života koja je ista ili niža nego u Beogradu.

50 minutes ago, Delija67 said:

Kad bi se malo smirila situacija na bliskom istoku Bejrut bi mi bio prva opcija.

situacija se tamo menja nagore za desetak minuta - valjda kolko treba

izraelicanskim luftwaffe da dolete*; a nabolje, heh..

grad je podeljen, u sunitskoj cetvrti je evropomorfna dnevna promenada koja opusti gasenjem sunca u_moru,

na kraju glavne ulice (al hamra), kad se instaliraju razne čike u papučama sa priveskom u obliku demode ak47 ispred zgrada,

dok prpošna armija republique libanaise obezbeđuje prebacivanje dnevne kase iz npr. HSBC u trezore narodne.

trivia: tamo je negde i popularni matine bar za transosobe,

odnosno prodavnica vina i šunke chez antoine u radnji iza mračno crnih izloga.

hrišćani su iza visokih ograda ashrafiye, danju filipinske sobarice setaju kerice, dok se ne otvori nocni zivot,

uglavnom automobilizovan.

šiitska cetvrt, уэлл, sta reci - tamo ima ludosti na obodu, hipodrom, nacionalni muzej,

i kompaund nekog uticajnog - nasredulice, bolno van gradjevinske linije.

700k motornih vozila, zvučni signali se ne štede.. al da je drajv uopšteuzevši, jeste.

only for those who loves action, maybe.. kako već peva tomvejc.

uglavnom, vikendice su u brdskom zaledju, gde moye da se dise

ili uz obalu tipa igalo-zelenika, dalje prema tripoliju, npr.

OnT / menjao bih mediteran danas popodne za neku uvalu u potezu arcachon - santander.

uzgred, ovih dana je tamo i atlantska voda toplija od bokakotorske.

______

*

image.png

zlatna mladez na ekskurziji po juznom bejrutu, 2006.

Edited by makaronee
OnT