Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnina na Mediteranu

Featured Replies

17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ako ne apliciraš za boravišnu vizu na osnovu kupovine nekretnine?

Da li to uopste moze, valda se to dobija ako ti se odobri radna zbog nekog posla? Ne pricam o ovima koji ulazu 300k+.

• Replies 334
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dok je PPP pucanstvo bilo vitalnije, Desanka je bila tema od znacaja..sad nekretnine na Mediteranu..za koju godinu gde su smederevci na akciji i drva koja stizu na kucnu adresu

• Sad ću ovde da uletim klizećim ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi

• Pored Imotskog? Pa ja znam dosta Hrvata, koji ne bi tamo živeli, a kamoli Srbi...

Posted Images

On 28. 7. 2025. at 11:49, makaronee said:

menjao bih mediteran danas popodne za neku uvalu u potezu arcachon - santander.

Slično, samo nešto zapadnije - Hihon, La Korunja, Vigo. Eh...

26 minutes ago, le petit nicolas said:

možda bar?

poz

Razmišlajam još...

Što kaže @kud u maglu Simoviću Tivat i Igalo deluju ok, ček i Budva ima dosta finih ravnioh delova (mada je Budva vašar na kvadrat leti, ne znam kakva je u porleće...)

2 minutes ago, radisa said:

Razmišlajam još...

Što kaže @kud u maglu Simoviću Tivat i Igalo deluju ok, ček i Budva ima dosta finih ravnioh delova (mada je Budva vašar na kvadrat leti, ne znam kakva je u porleće...)

Ja sam ove godine prvi put bio u Baru i dosta mi se svideo.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tivat?

42 minutes ago, radisa said:

Razmišlajam još...

za hn je bitno da osmisliš dnevno latitudno kretanje

idealna je lokacija ispod/iznad braće grakalić

1 hour ago, zorglub said:

Slično, samo nešto zapadnije - Hihon, La Korunja, Vigo. Eh...

Ovo je tema za sebe, taj francusko-spanski atlantski pojas je ludilo. A i sve toplija leta potencijalno igraju ulogu. Citam da arhipelag Lofoten u Norveskoj leti ne moze da izadje na kraj sa turistima.

Sad ću ovde da uletim klizećim D ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi po balkanskom principu, a ti nisi tamo preko godine da možeš da se izboriš za nešto svoje. Održavanje je muka, jer su dostupni majstori lokalci kojima je u duši da ne rade ništa i gledaju u more. I rentanje na daljinu je muka, mada može da se zaradi. A cela priča poprilično košta.

Ako se kupuje za život, onda je malo bolja priča, mada i ona nosi neke svoje minuse, isko kao i kuća na planini.

17 minutes ago, goofs said:

Sad ću ovde da uletim klizećim D ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi po balkanskom principu, a ti nisi tamo preko godine da možeš da se izboriš za nešto svoje. Održavanje je muka, jer su dostupni majstori lokalci kojima je u duši da ne rade ništa i gledaju u more. I rentanje na daljinu je muka, mada može da se zaradi. A cela priča poprilično košta.

Ako se kupuje za život, onda je malo bolja priča, mada i ona nosi neke svoje minuse, isko kao i kuća na planini.

Moji imaju brvanru na planini i da ne preterujem ali ne bih znala sta bih bez nje. Moji doduse znaju da brinu o kuci, ali koliko vidim ni komsije se ne zale na probleme, svi imamo brvnare, dve porodice pored nas dolaze povremeno kao i mi, i sve je u Ok stanju.

Kliknula sam na neke linkove i upala u rabbit hole mediteranskih nekretnina 😃

Rekla bih da su stanovi u Trstu prilično skuplji od sličnih u Udinama, ali o ovom drugom ne znam ništa. Po slikama deluje ok, ali slike znaju da varaju. Kakav je u odnosu na Trst, jel ima neka caka?

Šta kažu naši forumski italijani, u kom pravcu vredi gledati u Italiji? Gde bi bila ta njihova Valensija od pre 3 godine, da se može naći nešto normalno pod još uvek normalnim uslovima? Šta je up and coming?

51 minutes ago, goofs said:

niko te ne sprečava da letuješ na drugom mestu, a ovde provodiš vreme mimo sezone

to je valjda neki plan o kome se priča

a za vreme sezone izdaješ

čak i u cg možeš da nađeš mlade pouzdane ljude koji bi se bavili gostima za dogovoreni fee

my 2c, ono gde se živi, ne izdaje se

1 hour ago, Kampokei said:

A i sve toplija leta potencijalno igraju ulogu.

Galicija i Asturija pre svega zbog klime. Čak je i ovde neko spomenuo Kipar ili Krit, u taj pakao bih išao samo od Oktobra do Aprila.

Brod a ne nekretnina

Brod ima sumanute godisnje troskove.

ne znam za druge zemlje, ali u cg je veci porez za strance bez stalnog boravka. ne zove se porez, nego neka taksa, ali se placa u okviru poreza.

poz