April 25Apr 25 2 hours ago, kralj said:Nije do ozbiljnog skautinga, Montero je bio najbolji mladi igrač ACB lige, svi su znali za njihove igrače pre no što su ih dovodili uz evenrualno par izuzetaka kavih ima posvud. Nemaju oni nikakvog Nika Noltija koji ganja talente po NBG blokovima i aragonskim poljima maslina, imaju zdravu atmosferu u i oko kluba, nimalo krvožedne navijače i novinare koji neće posle plasmana u plejin da pišu paskvile o treneru i igračima. Da bi se takav fanatizam prenebregao, to između ostalog i košta, jer posledice apatije i depresije su uvek dublje i dugoročnije od posledica euforije u sećanjima pomenutih fanatika.kako se zove onaj kli sto se vucarao po nemackoj drugoj ligiok montero ali njima ceo sastav przi a ja ne nam 3x igraca
April 25Apr 25 17 minutes ago, eumeswil said:Na današnji dan.kad budem odlazio na onaj svet sećaću se ovog trenahvala duco
April 25Apr 25 4 hours ago, Milošica said:I to za ne baš mnogo manje doloresaAko se objavi nešto ovih dana, mislim da to neće biti ispod 3.5 miliona za dve godine, taman između onoga što smo početno nudili a on početno tražio. Edited April 25Apr 25 by Milošica
April 26Apr 26 +svi smo ovo videli/gledali, no, par bespotrebnih crtica>-divota je bilo gledati okrsaj kod ok korala - radonjina zvezda i dulencetov partizan, uvek na loptu ili dve-epski sukob titana, bakic vs. jeretin-tosa i nesa ilic su konstante
April 26Apr 26 Meridian Sport Srbija - Kladionica MeridianbetPartizan i Kalates - priča dobija srećan nastavak"Uživam ovde. Volim ove momke, volim da igram pred ovim navijačima. Trener i ja imamo odličnu konekciju, tako da bih bio više nego srećan da se vratim sledeće
April 26Apr 26 ste videli što informer, pardon, direktno piše da je bošnjaković nabo nakićevog tasta 😂
April 27Apr 27 3 hours ago, Filozof manijak said:say no more!Ovog gnusnog mladica glasati odmah naravno a u pravoj anketi glasam za Joana za coveka godine JSD. Pod uslovom da ne proda ABU (msm na polufinale). Edited April 27Apr 27 by DCI Banks