April 24Apr 24 najtoplije se nadam da u tonskoj postprodukciji neće dirati ambijentalni zvuk iz arene
April 24Apr 24 basketballsphere.comKyle Allman je velika greška Partizana: Ko uopšte dovodi...Kyle Allman, trenutno prvotimac Turk Telekoma, na pragu je toga da postane igrač Partizana, kako prenosi Encestando.Pitanje na koje svi znamo odgovor, ali niko ne sme da napise. Barem neko postavlja pitanje. Valjda mu nece biti uskracena akreditacija..
April 24Apr 24 po opisu novinara, nivoa teksta prosecnog forumasa, mogu samo da zakljucim kako je ovog allmana doveo zeljko iz skorije proslosti obradovic
April 24Apr 24 ovo je vrlo dobro. do sada samo uglavnom slušali hvalospeve glede bombastičnih pojačanja. od kojih je dobar deo imao učinak kao da smo doveli rezervno krilo Metalca iz Valjeva za sumanute parebiće skromniji roster sigurno. to ne mora nužno da znači i skromniji rezultat. a bombastični rosteri do sada nije da su ostavili neki visok limit, tipa sukcesivnih plasmana na f4, top 6 ili top 8neka bude dobro komponovan i popunjen tim, neka to bude na vreme, neka se bore i poštuju dres i stručni štab.......pa dokle doguramo dogurali smo
April 24Apr 24 Jeste pravi se skromniji roster, pa se daje 2,5 milke za Carlika i juri Armoni Brooks.
April 24Apr 24 pa skromniji u EL okvirima i od onoga što je projektovano za ovu sezonu, neće svakako biti na nivou Krke ili Zadra.......mislim da ima i neki minimum ispod koga ne može Edited April 24Apr 24 by Ted
April 24Apr 24 1 minute ago, Ted said:pa skromniji u EL okvirima i od onoga što je prijektovano za ovu sezonu, napisao je kowalski gore, ove sezone si imao 2x igraca od cca 2ipo, kojima btw ide ugovor jos jednu sezonu; potpisao si karlika za slicno toliko a juris jos neke kapitalce. ne moze da bude skromnije ds yebe ocauostalom, sta bi skromno doneo budzet koji je, lupam, 5-6 milki jeftinijivideli smo da su to slicni novci u 20 ekipa, osim valensije ali to sto oni (ili svojevremeno baskonija) rade, partizan i zvezda mogu samo slucajno da sastave
April 25Apr 25 16 hours ago, shimpr said:Ukinuta nam je suspenzija. Mozemo dovoditi nove igrace. Milutinov, Vezenkov, Montero, Brajant, Francisko i Miler-Mekintajer za pocetakDa popravim spisak - sto dalje od KKP precrtani.
April 25Apr 25 9 hours ago, uini said:napisao je kowalski gore, ove sezone si imao 2x igraca od cca 2ipo, kojima btw ide ugovor jos jednu sezonu; potpisao si karlika za slicno toliko a juris jos neke kapitalce. ne moze da bude skromnije ds yebe ocauostalom, sta bi skromno doneo budzet koji je, lupam, 5-6 milki jeftinijivideli smo da su to slicni novci u 20 ekipa, osim valensije ali to sto oni (ili svojevremeno baskonija) rade, partizan i zvezda mogu samo slucajno da sastavemožda sam se pogrešno izrazio pa iskoristio koncept skromnosti koji podseća na nekakvu nemaštinu, sirotinjumislio sam naprosto manji bužet u odnosu na prethodnu sezonu zbog očekivano manjeg priliva od navijača i jeftinijih sezonskih koje su najavljenea verujem da će se gledati da se klub kurtališe tog igrača sa suludom platom i nultim učinkom Edited April 25Apr 25 by Ted
April 25Apr 25 16 hours ago, kud u maglu Simoviću said:najtoplije se nadam da u tonskoj postprodukciji neće dirati ambijentalni zvuk iz areneZa te scene je mnogo bolje bilo da su snimane pocetkom sezone, tada je bilo prepuno i bucno. Secam se kada ste pisali skoro da se na X utakmici snima (ne mogu se setiti da li je bio Asvel, ali sigurno u tom periodu) i videh da atmosfera nije bi blizu onoga sto se inace desava na vasim tekmama, nit puna dvorana, nit gore tribine.No svakako bolje nego da se snimalo sa nekim statistima koji glume da su na tekmi.E: moguce da se snimalo na vise razlicitih, ali ove prve se secam kroz utisak iznad. Edited April 25Apr 25 by Segundo
April 25Apr 25 1 hour ago, Ted said:možda sam se pogrešno izrazio pa iskoristio koncept skromnosti koji podseća na nekakvu nemaštinu, sirotinjumislio sam naprosto manji bužet u odnosu na prethodnu sezonu zbog očekivano manjeg priliva od navijača i jeftinijih sezonskih koje su najavljenea verujem da će se gledati da se klub kurtališe tog igrača sa suludom platom i nultim učinkomskapirao sam te u startu, zato sam i pitao šta donosi nešto skromniji budžet koji je i takav golem.jabarija prodati nećete. čak i shake, za kojeg sam ubeđen da će biti drastično bolji naredne sezone, ne može da se uvalja u ovom trenutku za te pareali nije to ni važno za ovu diskusiju, već da se i sa tim očiglednim teretom, potpisuju skupi igrači, što je meni razumljivo, ne možeš biti konkurentan drugačije a svejedno ćeš da potrošiš shitload novcajedina opcija je ta valensija (ranije baskonija) koju sam pominjao ali to je mnogo ozbiljan skauting igrač izvn tvog atara a to zvezda i partizan nisu znali nikada, pa neće ni sada, kada im nije drama za novac, tj budžet.
April 25Apr 25 Nije do ozbiljnog skautinga, Montero je bio najbolji mladi igrač ACB lige, svi su znali za njihove igrače pre no što su ih dovodili uz evenrualno par izuzetaka kavih ima posvud. Nemaju oni nikakvog Nika Noltija koji ganja talente po NBG blokovima i aragonskim poljima maslina, imaju zdravu atmosferu u i oko kluba, nimalo krvožedne navijače i novinare koji neće posle plasmana u plejin da pišu paskvile o treneru i igračima. Da bi se takav fanatizam prenebregao, to između ostalog i košta, jer posledice apatije i depresije su uvek dublje i dugoročnije od posledica euforije u sećanjima pomenutih fanatika.
April 25Apr 25 13 hours ago, Jimmy Kowalski said:Jeste pravi se skromniji roster, pa se daje 2,5 milke za Carlika i juri Armoni Brooks.I to za ne baš mnogo manje doloresa