April 22Apr 22 9 minutes ago, kralj said:Ja ga se sećam, to sa šutem mi je baš wtf, koliko trojki uzima za taj 50% procenat? Brz je kao metak, ali popriličan kamenac po mom sećanju.2.8 trojki ispaljuje u EC.I meni je ostao u sećanju kao kamenac.
April 22Apr 22 Evo baš gledam, karijerno je dosta slabiji. Ovogodišnji EC statsi baš čudni. Na 21 min po utakmici, trojke su sjajne, ali za dva baš mršavo. Ass/TO niđe veze. Biće interesantno svakako. Hrabar potez.
April 22Apr 22 21 minutes ago, kralj said:Ja ga se sećam, to sa šutem mi je baš wtf, koliko trojki uzima za taj 50% procenat? Brz je kao metak, ali popriličan kamenac po mom sećanju.Moguce, samo sam bacio pogled na evro kup statistiku 24/50
April 22Apr 22 Nemam nista protiv jeftinih poteza( sta vise), samo zelim da je neka vizija trenera ...edit: Kalates i Dzekiri ostaju valjda sigurno Edited April 22Apr 22 by Geo
April 22Apr 22 postajemo kk buducnost. bukvalno nam nam zalizani odredjuje igrace. tamo je predsednik ex piljar a ovaj u partizanu ex limar.dok je bio zeljko obradovic to nije moglo. mogao je da se provuce mozda 1 igrac. tek ce se videti sta znaci ujdurma koja je primorala zeljka da se povuce.
April 23Apr 23 19 hours ago, JPM said:Ma to se desilo tad i nikad više. Partizan je baš nesrećno tad ispao od Cibone.Zvezda - Buducnost onomad si zaboravio? :)
April 23Apr 23 Just now, kronostime said:Zvezda - Buducnost onomad si zaboravio? :)Nisam ali vi svi ocigledno jeste najbolji prank call ikada. :P
April 23Apr 23 Just now, JPM said:Nisam ali vi svi ocigledno jeste najbolji prank call ikada. :PEh, to su bila vremena za uzivanje pracenja drustvenih mreza.... :)
April 23Apr 23 ovog allmana sam gledao jedino u reprezentaciji CG i jedino objašnjenje mi je bilo da je ambasada SAD pretila KSCG da moraju da mu daju pasoš i minute
April 23Apr 23 10 minutes ago, ZokiAsov said:Misko je dobar covek, dovodi nam jeftine igrace, male provizije, nije alavNije valjalo kad nismo bili u dobrim odnosima i bez njegovih igraca, ne valja ni kada nam kroji tim. Navijacima se definitivno ne moze ugoditi..