May 4May 4 3 hours ago, uini said:zašto bi to radio, kada može da izrola kls, malo trčkara, šutne 7 šuteva i ciaone znam ništa, samo onako rezonujem - izbegava potencijalnu povredu i neće da se cima za takmičenje koje nema skoro nikakvu gledanost i ne podiže mu cenu.uz sve to je i samo takmičenje tako nakaradno da ga neki igrači igraju, neki ne, evo prošle godine isto nije morao da igra nit se to tražilo od njega.
May 4May 4 Prosle sezone se vodilo racuna koliko je ko odigrao utakmica u sezoni (i to nosioci sa oko 30 minuta po EL mecu). Pa je Duane dobio priliku da se razmase jer je igrao najmanje. U principu i sada da je on umesto Nicka, to bi bilo fer.
May 4May 4 Nova.rsOduševio na Evrobasketu, pa dominirao u Evrokupu: Litvanc...Partizan se priprema za letnju rekonstrukciju igračkog kadra, a prema informacijama koje stižu iz Litvanije, crno-beli su blizu angažovanja novog organizatora iTed ce se oduseviti ako dodje. Igrac po njegovom ukusu..
May 4May 4 Veličko je legitimni Ciglates zasiromašne to je ok, ali zašto Partizan gleda igrače za siromašne?
May 5May 5 Možda znaju nešto glede budućnosti OKG-a što mi ne vidimo Inače stvarno carska iskopina. Litvanac, još i plej, a kamenjar. Takoreći unicorn.
May 5May 5 8 hours ago, bios said:Možda znaju nešto glede budućnosti OKG-a što mi ne vidimo Inače stvarno carska iskopina. Litvanac, još i plej, a kamenjar. Takoreći unicorn.Kalnietis, čak ima istu visinu i težinu kao on.
May 5May 5 16 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ted ce se oduseviti ako dodje. Igrac po njegovom ukusu..tako je bre.....vozi po jeftinijim opcijama. niska očekivanja vode ka velikom rezultatu. provereno je u praksi da velika očekivanja i ogromne plate vode ka razočaranju, nepotrebnom pritisku. nama treba tim koji ne može da razočara, ali može da oduševi. rezultat će onda biti ili očekivan ili izuzetan. nema nauspeha. ako budemo 15. tako je realno, ako budemo 5. ma bravo bre, uzimaj EL na ludilo. samo treba trener koji može da napravi veću vrednost od običnog zbira. neki ćelavi Španac npr.16 hours ago, uini said:šutirao u eurocupu za tri .294%a ted očekuje da šutne 90% ako je sampa očigledno ga ne ostavljaju samog, jer bi bio ubitačan, no mu smetaju puno. ali mi ćemo imati više takvih i neće moći sve da ih pokrijupošto je u pitanju razigravač, spuštam mu granicu na 80, eto može i 70, neću da kukam