Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

imaju preslikane statse unutar +/- 1 statističke greške

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 hour ago, goofs said:

Valjda je i Šejk tu. Ne znam šta je sa onom pričom oko Bogdana, to bi bio gamechanger, ovo ostalo je boranija.

Bonga je naravno zlata vredan igrač i šteta je što odlazi. Ja bih zadržao i Sterlinga jer je paklen u dobrom sistemu, ali mi to nismo bili ove sezone. Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo dalje. Osim ako mu je Žolo zamena, onda piši propalo.

Sve se slažem. Za Sterlinga svakako da je vredan igrač koji je pokazao da može dobro da odradi zadatke i to u oba smera (a ove godine kriminal ne zna se na kojoj strani veći). Kao da je lik iz fazona, ako su svi u razredu 5.0 onda ću da budem i ja :) ako nisu onda ću i ja da šenlučim.

Džekiri nije sličan igrač kao Bruno već je po mom mišljenju bolji od Bruna, pogotovu uzimajući u obzir role koje imaju jedan i drugi. Iskreno pre bih njega zadržao nego Bruna. Drugim rečima. time bih rešio rezervistu a bacio se na problem startera.

Za Bogdana zaista ne vidim neki drugi scenario sem da ga u nba neko potpiše i onda ga šutne , pa onda da ga niko drugi tamo ne pokupi. Baš teška priča.

Pa bolje Bruks nego Bogdan.

Obe ruke za Brooksa kao zamena za Sterlinga. Bogdan ako dodje, neka se bori za mesto u 12 sa Lakicem i Nakicem..fantom

Inace, zanimljivo nam izgleda roster na EL sajtu:

https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/teams/partizan-mozzart-bet-belgrade/roster/par/?season=2025-26

edit: Bio mi prikazan sastav Asvela, iako sam kliknuo na Partizan. Nesto im baguje sajt, pa ne promeni sadrzaj odmah nego tek kad sam refresovao stranicu, tako da je sve ok..

Edited by Jimmy Kowalski

2 hours ago, Scouser said:

Džekiri nije sličan igrač kao Bruno već je po mom mišljenju bolji od Bruna, pogotovu uzimajući u obzir role koje imaju jedan i drugi. Iskreno pre bih njega zadržao nego Bruna. Drugim rečima. time bih rešio rezervistu a bacio se na problem startera.

Ovo.

Džekiri je unapredio Igru celog tima čim se pojavio, plus je vrlo dobro skockan sa Brunom, kao crno i belo.

Zaprepašćen sam da se priča o njegovom skorom odlasku, on je jedan od uboda sezone, jako zahvalan igrač.

Za Bongu smo svi znali da ne možemo da ga zadržimo, utoliko je nejasno zašto se ne spominje Ledej, koji je, ruku na srce, u poslednjoj tekmi iskidao Bongu, a ugovor mu ističe.

Bonga DPOY opet

Dobro se sibamo sa Slobodom..

jel igra žole?

4 minutes ago, goofs said:

jel igra žole?

Igra

Korektno izgleda, biće to dobro

Ganjamo neka dva srpska klinca u NCAA. Još ne znam imena.

Jedan je Borovicanin

44 minutes ago, Milošica said:

Ganjamo neka dva srpska klinca u NCAA. Još ne znam imena.

Moracemo da popunimo roster za KLS..

Ne znam sta je strasnije, kada Milton pokusava da organizuje napad ili Radanov... Inace Sterling odbio da igra KLS, pa ce dobiti neku kaznu . Wasingtona nisu hteli da produze, pa je njegov staus malo nedefinisan, mozda i ima vec neki novi ugovor sa drugim timom u dzepu, meni iskreno zao .... Cisto da bude jasnije, zasto je Milton cetvrti stranac za KLS ....