April 29Apr 29 1 hour ago, goofs said:Valjda je i Šejk tu. Ne znam šta je sa onom pričom oko Bogdana, to bi bio gamechanger, ovo ostalo je boranija.Bonga je naravno zlata vredan igrač i šteta je što odlazi. Ja bih zadržao i Sterlinga jer je paklen u dobrom sistemu, ali mi to nismo bili ove sezone. Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo dalje. Osim ako mu je Žolo zamena, onda piši propalo.Sve se slažem. Za Sterlinga svakako da je vredan igrač koji je pokazao da može dobro da odradi zadatke i to u oba smera (a ove godine kriminal ne zna se na kojoj strani veći). Kao da je lik iz fazona, ako su svi u razredu 5.0 onda ću da budem i ja :) ako nisu onda ću i ja da šenlučim.Džekiri nije sličan igrač kao Bruno već je po mom mišljenju bolji od Bruna, pogotovu uzimajući u obzir role koje imaju jedan i drugi. Iskreno pre bih njega zadržao nego Bruna. Drugim rečima. time bih rešio rezervistu a bacio se na problem startera. Za Bogdana zaista ne vidim neki drugi scenario sem da ga u nba neko potpiše i onda ga šutne , pa onda da ga niko drugi tamo ne pokupi. Baš teška priča.
April 29Apr 29 Obe ruke za Brooksa kao zamena za Sterlinga. Bogdan ako dodje, neka se bori za mesto u 12 sa Lakicem i Nakicem..Inace, zanimljivo nam izgleda roster na EL sajtu:https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/teams/partizan-mozzart-bet-belgrade/roster/par/?season=2025-26edit: Bio mi prikazan sastav Asvela, iako sam kliknuo na Partizan. Nesto im baguje sajt, pa ne promeni sadrzaj odmah nego tek kad sam refresovao stranicu, tako da je sve ok.. Edited April 29Apr 29 by Jimmy Kowalski
April 29Apr 29 2 hours ago, Scouser said:Džekiri nije sličan igrač kao Bruno već je po mom mišljenju bolji od Bruna, pogotovu uzimajući u obzir role koje imaju jedan i drugi. Iskreno pre bih njega zadržao nego Bruna. Drugim rečima. time bih rešio rezervistu a bacio se na problem startera.Ovo. Džekiri je unapredio Igru celog tima čim se pojavio, plus je vrlo dobro skockan sa Brunom, kao crno i belo. Zaprepašćen sam da se priča o njegovom skorom odlasku, on je jedan od uboda sezone, jako zahvalan igrač. Za Bongu smo svi znali da ne možemo da ga zadržimo, utoliko je nejasno zašto se ne spominje Ledej, koji je, ruku na srce, u poslednjoj tekmi iskidao Bongu, a ugovor mu ističe.
April 30Apr 30 44 minutes ago, Milošica said:Ganjamo neka dva srpska klinca u NCAA. Još ne znam imena.Moracemo da popunimo roster za KLS..
May 1May 1 https://x.com/XOsChat/status/2050223467639787905/video/1?s=46 Edited May 1May 1 by kud u maglu Simoviću
May 2May 2 Ne znam sta je strasnije, kada Milton pokusava da organizuje napad ili Radanov... Inace Sterling odbio da igra KLS, pa ce dobiti neku kaznu . Wasingtona nisu hteli da produze, pa je njegov staus malo nedefinisan, mozda i ima vec neki novi ugovor sa drugim timom u dzepu, meni iskreno zao .... Cisto da bude jasnije, zasto je Milton cetvrti stranac za KLS ....