May 2May 2 Vidim na klupi kkp Aljoša Mitrović, moj komšija iz kraja, nisam znao da je postao trener. Btw žena mu je neka slatka Azijatkinja, Vijetnamka, Tajlađanka, tako nešto.
May 2May 2 42 minutes ago, Geo said:Ne znam sta je strasnije, kada Milton pokusava da organizuje napad ili Radanov... Inace Sterling odbio da igra KLS, pa ce dobiti neku kaznuKoliko mi se gadi.Da ne bude duhovitih upadica, drugačije je kad je odluka u dogovoru sa klubom. Edited May 2May 2 by Milošica
May 2May 2 Ko ne skače taj je ćaci i Vučiću homoseksualče, cela hala. Baš čudno što ovaj ne sme na izbore.
May 2May 2 Sterling je najvece djubre od coveka koje je kao stranac igralo za nas. Lik je kroz cel7 karijeru bio hodajuci problem u svakom okruzenju u kom je bio i jedna od vecih Zeljkovih gresaka u poslednjih par godina. Daleko mu lepa kuca.
May 2May 2 Kakva grozna kosarka u Uzicu. Nadam se da ce i Djokic i Penjaroja uputiti izvinjenje svima koji su gledali ovaj mec..
May 2May 2 Meni ne moraju. Nakon što sam čuo stav publike na aktuelne političke teme utakmica je dobila prelaznu ocenu.
May 2May 2 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kakva grozna kosarka u Uzicu. Nadam se da ce i Djokic i Penjaroja uputiti izvinjenje svima koji su gledali ovaj mec..Zašto ga sad i ti napadaš
May 2May 2 2 hours ago, Nikodije said:Vidim na klupi kkp Aljoša Mitrović, moj komšija iz kraja, nisam znao da je postao trener. Btw žena mu je neka slatka Azijatkinja, Vijetnamka, Tajlađanka, tako nešto.Nije trener, ovo je pozicija Simketatm neki kao tim menadžer koji boga pitaj šta radi i čemu služi. No nevezano za ovo, za njega sam čuo da je dobar momak.
May 2May 2 52 minutes ago, Nikodije said:Meni ne moraju. Nakon što sam čuo stav publike na aktuelne političke teme utakmica je dobila prelaznu ocenu.Ti si gledajuci meceve Zvezde ocigledno razvio naviku da utakmice samo slusas.
May 2May 2 32 minutes ago, goofs said:Nije trener, ovo je pozicija Simketatm neki kao tim menadžer koji boga pitaj šta radi i čemu služi. No nevezano za ovo, za njega sam čuo da je dobar momak.+1Imamo zajednickog prijatelja, te sam imao prilike da ga upoznam i vise puta razgovaram sa njim. Iz tih nekoliko prilika i price ovog, potvrdjujem da je momak na mestu, vredan, posvecen. Nije imao top evropsku karijeru, ali jeste ludo pre svega azijsko iskustvo, ne znam jel ostala neka zemlja u kojoj nije igrao.A sta ce mu tacno biti posao, mislim da treba pitati Nesu Ilica, mozda bi znali vise.