Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Vidim na klupi kkp Aljoša Mitrović, moj komšija iz kraja, nisam znao da je postao trener. Btw žena mu je neka slatka Azijatkinja, Vijetnamka, Tajlađanka, tako nešto.

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Nije postao trener.

42 minutes ago, Geo said:

Ne znam sta je strasnije, kada Milton pokusava da organizuje napad ili Radanov... Inace Sterling odbio da igra KLS, pa ce dobiti neku kaznu

Koliko mi se gadi.

Da ne bude duhovitih upadica, drugačije je kad je odluka u dogovoru sa klubom.

Edited by Milošica

Ko ne skače taj je ćaci i Vučiću homoseksualče, cela hala. Baš čudno što ovaj ne sme na izbore.

grmi užice včć pdr!!!

Sterling je najvece djubre od coveka koje je kao stranac igralo za nas. Lik je kroz cel7 karijeru bio hodajuci problem u svakom okruzenju u kom je bio i jedna od vecih Zeljkovih gresaka u poslednjih par godina. Daleko mu lepa kuca.

Kakva grozna kosarka u Uzicu. Nadam se da ce i Djokic i Penjaroja uputiti izvinjenje svima koji su gledali ovaj mec..

Meni ne moraju. Nakon što sam čuo stav publike na aktuelne političke teme utakmica je dobila prelaznu ocenu.

31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kakva grozna kosarka u Uzicu. Nadam se da ce i Djokic i Penjaroja uputiti izvinjenje svima koji su gledali ovaj mec..

Zašto ga sad i ti napadaš

2 hours ago, Nikodije said:

Vidim na klupi kkp Aljoša Mitrović, moj komšija iz kraja, nisam znao da je postao trener. Btw žena mu je neka slatka Azijatkinja, Vijetnamka, Tajlađanka, tako nešto.

Nije trener, ovo je pozicija Simketatm neki kao tim menadžer koji boga pitaj šta radi i čemu služi. No nevezano za ovo, za njega sam čuo da je dobar momak.

52 minutes ago, Nikodije said:

Meni ne moraju. Nakon što sam čuo stav publike na aktuelne političke teme utakmica je dobila prelaznu ocenu.

Ti si gledajuci meceve Zvezde ocigledno razvio naviku da utakmice samo slusas.

32 minutes ago, goofs said:

Nije trener, ovo je pozicija Simketatm neki kao tim menadžer koji boga pitaj šta radi i čemu služi. No nevezano za ovo, za njega sam čuo da je dobar momak.

+1

Imamo zajednickog prijatelja, te sam imao prilike da ga upoznam i vise puta razgovaram sa njim. Iz tih nekoliko prilika i price ovog, potvrdjujem da je momak na mestu, vredan, posvecen. Nije imao top evropsku karijeru, ali jeste ludo pre svega azijsko iskustvo, ne znam jel ostala neka zemlja u kojoj nije igrao.

A sta ce mu tacno biti posao, mislim da treba pitati Nesu Ilica, mozda bi znali vise.

Aljoša opasan, socijalna inteligencija izuzetna.

Edited by Milošica