April 23Apr 23 Author Ko ce in 30 years time da se bije sa kumom u kafani, to je pitanje svih pitanjaJa bi stavila kintu na Madara za to
April 23Apr 23 mislis na tradicionalnu srpsku svadju medju prijateljima™?sledece sezone u ovo vreme ce nasi drugovi, makedonac i crnogorac, neno dimitrijevic i kajl olman, ispijati lozu i vino, razgovarati i polemisati cija je repka jaca. Edited April 23Apr 23 by holden kolfild
April 23Apr 23 TelesportSAZNAJEMO: Olmen stiže u Partizan, ovo su detalji! - Tele...Kako prenosi španski portal „Encestando“, a naš portal potvrđuje, Partizan i Kajl Olmen postigli su dogovor o ugovoru na 2+1 godinuAllman 2+1. To Misko care, dovedes 29-godisnjeg debitanta u EL i odmah mu das minimum 2-godisnji ugovor.. Edited April 23Apr 23 by Jimmy Kowalski
April 23Apr 23 iskreno, više volem ove underdog likove, pa da se pokažu kao pogodak (kao Bo)......pun mi kufer izvikanih......dobro, uvek može da se pokaže i kao kurton, nema garancije. al eto, nema ni Valensija nafurane igrače, pa eno završiše na 2. mestuako ćemo nešto napraviti nekada to će biti sa takvim igračima, fino selektiranim, nego tako što ćemo da kupujemo igrače koje targetiraju Oly, Real, Fenernego, ovaj Kajl Crnojević, jal se on vodi kako domaći ili strani igrač ovde Edited April 23Apr 23 by Ted
April 23Apr 23 2 minutes ago, uini said:ako igra za repku crne gore, onda je stranacpih, krajnje vreme došlo kad su nam i crnogorci stranci.......kuda ide ovaj svetdoduše sad se nešto prisećam da je i Gordić valjda bio stranacnaopako
April 23Apr 23 zhofri je binsr, tako da, negde dobijes, negde izgubisa kakve ima veze uopste, spremas strategiju za kls 26/27 ( :
April 23Apr 23 ma kakav kls, koga to interesuje. to i da ukinu ne znam dal bi iko primetio ili se žalionego mi smešno da je npr. Gordić stranac kod nas ili, šta ja znam, da je Dobrić stranac kad bi otišao u Budućnost.......jasno da je formalno tako, ali je i pored toga smešno, neobično, nekako deluje pogrešno
April 24Apr 24 Ukinuta nam je suspenzija. Mozemo dovoditi nove igrace. Milutinov, Vezenkov, Montero, Brajant, Francisko i Miler-Mekintajer za pocetak