Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Znaci tipican nas kretenizam.

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ostoja rece da je to zahtjev malih klubova u aba jer tako imaju vise sanse da izbace velike. Na svaka 2 dana nemaju sanse

Edited by MiddleClass

Brat Penjaroja zavrsio povereni mu posao. Katalonci su to.

Od danas krećem sa traženjem linkova za arene jer su napredni majmuni iz yetela (eon) zaključali sve sportske kanale.

Ili ću jednostavno da batalim praćenje sporta. Jer ni dinara im ne dam više. mrš stoko

11 minutes ago, Kreator said:

Od danas krećem sa traženjem linkova za arene jer su napredni majmuni iz yetela (eon) zaključali sve sportske kanale.

Ili ću jednostavno da batalim praćenje sporta. Jer ni dinara im ne dam više. mrš stoko

Koliko traze za sportski paket?

1 hour ago, goofs said:

u pitanju je nepreklapanje termina sa EL plejofom, ok sve tri ekipe su izduvale za isti, ali bolje i ovako nego ono narodsko šaltanje termina kad kome kako odgovara

sada, kad više nema aba ligaša u EL, mogli bi da sažmu ovaj raspored

stvarno je haos sa tim rasporedima, veći deo sezone imaš ogromne napore, dupla kola, pičke materine, a kad dođe kraj lige sve se rastegne da zaboraviš i protiv koga treba da igraš. pored toga, ne mogu timovi tako da ulaze i izlaze iz takmičarske forme, to nije normalno

mislim da ni kls nije problem. tu se, koliko se sećam, ne igra nikakav besmisleni ligaški deo, već odma kreće taj eliminacioni. mada kls svakako nije problem jer to je stvarno nebitno takmičenje

29 minutes ago, MiddleClass said:

Ostoja rece da je to zahtjev malih klubova u aba jer tako imaju vise sanse da izbace velike. Na svaka 2 dana nemaju sanse

jel......vrlo zanimljivo. mislim da bi imali još veće šanse ako usvoje pravilo da ti veći klubovi kreću od minus 20 svaku utakmicu......ili da u velikim klubovima levoruki igrači protiv malih mogu da šutiraju samo desnom rukom, a desnoruki levom.......ili npr. da igrači velikih klubova moraju da igraju utakmice protiv malih u salonkama i odelu sa leptir mašnom.......sve bi to značajno doprinelo da manji klub izbaci veći. a bilo bi i zanimljivo za gledanje

Edited by Ted

@Ted

Nebitno sta se nama svidja. Stavljen je predlog na glasanje i vecina abaligasa je odbila predlog da se plejof igra na 3 dana

a jbg, neozbiljna bi bila liga čiki raspored će da izađe u pet do ponoć, a i da se fleksibilno pomera kako kome paše (čitaj KLS). Raspored mora da stoji u sprezi sa EL i to mi se čiji sasvim ok.

Pauza je predugačka, to stoji, možda vikend odmora, a ne tri ili kolko već.

De su ona srećna vremena kad se igralo dan za dan domaćinstvo.

5 minutes ago, goofs said:

a jbg, neozbiljna bi bila liga čiki raspored će da izađe u pet do ponoć, a i da se fleksibilno pomera kako kome paše (čitaj KLS). Raspored mora da stoji u sprezi sa EL i to mi se čiji sasvim ok.

Pauza je predugačka, to stoji, možda vikend odmora, a ne tri ili kolko već.

načelno to je ok, ali sprega sa EL može da dovede i do ovih nepotrebnih i predugačkih pauza. šta bi radili da su večiti i Dubai završili na f4 EL?

sa druge strane, aba ligaši koji igraju EL su svakako finansijski moćniji od ostalih aba ligaša, po definiciji imaju širi roster, pa ako mogu da se mlate po El cele godine sa duplim kolima i jakim rasporedom, mogu i još dve-tri nedelje u abi. pored toga, sama aba može da vrati napokon f4 i da smanji broj utakmica na kraju, što bi pomoglo i oko usklađivanja za EL. ako f4 valja ze EL ne vidim šta bi bilo problematično u abi. na kraju krajeva, dugo se i igrao f4 u abi

Edited by Ted

Problematicno je bilo to sto Zvezda i Partizan mogu da izduvaju F4 u rodjenoj kuci od susjeda i sto mogu da se lagano ne kvalifikuju u EL, kao ni braca preko Drine

Sad moze, ko ga jebe

Edited by Ratamahatta

On 20. 4. 2026. at 16:13, Midžeta said:

Kouč je uz Huju najbolje držeći 55+ gospodin ziga

Znači, mislio sam da Penja ima 40 godina. Morao sam da guglam, nisam verovao.

Ej živote, lutalico.

On 20. 4. 2026. at 9:39, Djuro said:

Tebi

2 hours ago, April said:

Znači, mislio sam da Penja ima 40 godina. Morao sam da guglam, nisam verovao.

Ej živote, lutalico.

Katalonska prica

13 hours ago, MiddleClass said:

Koliko traze za sportski paket?

Ne znam iskreno, mrzelo me i da pogledam. Nisu pare u pitanju, jednostavno su me jako iznervirali svojim džiberskim postupkom.

10 hours ago, Ratamahatta said:

Problematicno je bilo to sto Zvezda i Partizan mogu da izduvaju F4 u rodjenoj kuci od susjeda i sto mogu da se lagano ne kvalifikuju u EL, kao ni braca preko Drine

Sad moze, ko ga jebe

Ma to se desilo tad i nikad više. Partizan je baš nesrećno tad ispao od Cibone.