April 22Apr 22 Zvezda je ispala od Cibone, Partizan je ispo od Nolana Smita sutradan i nije igro EL 8 i po godiny Dogodine odma plejof da se ne desavaju neprijatnosti slucajno ponovo
April 22Apr 22 "Kad ode Vucic nova vlast nece ni blizu ulagati u kosarku i dobicemo dvije Cibone u drzavi"
April 22Apr 22 nek ne brine on za nas, nego da vi ne vratite ime fmp/loli ribaru il kome većtu brigu brigaj♻️
April 22Apr 22 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:nek ne brine on za nas, nego da vi ne vratite ime fmp/loli ribaru il kome većtu brigu brigaj♻️šta ovo tačno znači, pitam da ne bih učitavao i špekulisao.
April 22Apr 22 6 hours ago, MiddleClass said:"Kad ode Vucic nova vlast nece ni blizu ulagati u kosarku i dobicemo dvije Cibone u drzavi" dvije Cibone? znači dve titule EL. možeVučič da ode odma. ma mož da ode i bez ovih titula, neću se žalim7 hours ago, JPM said:Ma to se desilo tad i nikad više. Partizan je baš nesrećno tad ispao od Cibone.od Cedevite. pored večitih samo se još Budućnost valjda dokopavala ELsuštinski, EL je takmičenje koje, okreni obrni, mogu da igraju samo dva-tri kluba iz regiona, kakvi god da su rezultati. da abu osvoji Lovćen, a da ga prate Radnički Kg i Krka, opet bi EL igrao neko od dva-tri kluba. pa taman da je ispao iz ligetakmičenje ide ka franšizama, još većem nivou nekakvog elitizma i standarda, tako da je pitanje dal će i ova dva-tri kluba moći to da isprate. naročito ako se država skloni Edited April 22Apr 22 by Ted
April 22Apr 22 6 minutes ago, Ted said:od Cedevite. pored večitih samo se još Budućnost valjda dokopavala EL
April 22Apr 22 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pa ni tada nije titula u abi odlučivala ko će da igra naredene sezone u elOne sezone je bila zabuna - bilo je prvo da ide prvi iz regularnog dela i osvajac. Oni direktno, a jos jedan u kvalifikacije (dakle onaj koji je najdalje doguro a nije ni prvi u regularnom ni u plejofu)Pa se ispostavilo da je aerodrom predaleko od Laktasa, pa ajmo caci 1 i caci 2. Ne secam se na kraju ni da li su Igokea ili Muta igrali kvale, nisu igrali ELDogodine se znalo unapred da finalisti idu u EL - tako je i bilo. Pa je Cibona batalila i Zvezda otisla, Cedevita zaradila i otisla. Sezonu posle te ista prica - 2 mesta, finalisti. Opet Zvezda i Cedevita. Jedni tukli Partizana, drugi Buducnost u petoj u Podgorici. Na kraju i jedni i drugi prosli u top 16 i bili u istoj grupiNakon toga kad se EL smanjila s 24 na 16 samo 1 mesto narednih 6 sezona, i to samo osvajac. Onda kad se rasirila na 18 pa na 20 - samo caci 1 i caci 2 nevezano za rezultate Edited April 22Apr 22 by Ratamahatta
April 22Apr 22 1 hour ago, Geo said:Kyle Allman ...Jel to onaj sto ima dredove kao Perry I isto igra za CG? Mislio sam letos da je isti covek u pitanju dok sam gledao CG sa utisanim tonom😂Nisam pratio Eurocup ove sezone, videh prosle sedmice da je uvrsten u prvu petorku regularnog dela.I znam da se druzi sa Chimom, skoro je bio ovde 🙂
April 22Apr 22 7 minutes ago, Segundo said:Jel to onaj sto ima dredove kao Perry I isto igra za CG? Mislio sam letos da je isti covek u pitanju dok sam gledao CG sa utisanim tonom😂Nisam pratio Eurocup ove sezone, videh prosle sedmice da je uvrsten u prvu petorku regularnog dela.I znam da se druzi sa Chimom, skoro je bio ovde 🙂Taj, nikada ga nisam gledao da budem iskren ... Sada vidim da sutira za 3 skoro 50%... Koliko sma cuo potpisan, nadam se da je Penjarojina zelja bio...
April 22Apr 22 Ja ga se sećam, to sa šutem mi je baš wtf, koliko trojki uzima za taj 50% procenat? Brz je kao metak, ali popriličan kamenac po mom sećanju.