Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Zvezda je ispala od Cibone, Partizan je ispo od Nolana Smita sutradan i nije igro EL 8 i po godiny

Dogodine odma plejof da se ne desavaju neprijatnosti slucajno ponovo

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

pa ni tada nije titula u abi odlučivala ko će da igra naredene sezone u el

"Kad ode Vucic nova vlast nece ni blizu ulagati u kosarku i dobicemo dvije Cibone u drzavi" vlade

nek ne brine on za nas, nego da vi ne vratite ime fmp/loli ribaru il kome već

tu brigu brigaj

♻️

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

nek ne brine on za nas, nego da vi ne vratite ime fmp/loli ribaru il kome već

tu brigu brigaj

♻️

šta ovo tačno znači, pitam da ne bih učitavao i špekulisao.

6 hours ago, MiddleClass said:

"Kad ode Vucic nova vlast nece ni blizu ulagati u kosarku i dobicemo dvije Cibone u drzavi" vlade

dvije Cibone? znači dve titule EL. može

Vučič da ode odma. ma mož da ode i bez ovih titula, neću se žalim

7 hours ago, JPM said:

Ma to se desilo tad i nikad više. Partizan je baš nesrećno tad ispao od Cibone.

od Cedevite. pored večitih samo se još Budućnost valjda dokopavala EL

suštinski, EL je takmičenje koje, okreni obrni, mogu da igraju samo dva-tri kluba iz regiona, kakvi god da su rezultati. da abu osvoji Lovćen, a da ga prate Radnički Kg i Krka, opet bi EL igrao neko od dva-tri kluba. pa taman da je ispao iz lige

takmičenje ide ka franšizama, još većem nivou nekakvog elitizma i standarda, tako da je pitanje dal će i ova dva-tri kluba moći to da isprate. naročito ako se država skloni

Edited by Ted

6 minutes ago, Ted said:

od Cedevite. pored večitih samo se još Budućnost valjda dokopavala EL

Iskreno mislio sam da nece niko da se upeca.

Kyle Allman ...

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

pa ni tada nije titula u abi odlučivala ko će da igra naredene sezone u el

One sezone je bila zabuna - bilo je prvo da ide prvi iz regularnog dela i osvajac. Oni direktno, a jos jedan u kvalifikacije (dakle onaj koji je najdalje doguro a nije ni prvi u regularnom ni u plejofu)

Pa se ispostavilo da je aerodrom predaleko od Laktasa, pa ajmo caci 1 i caci 2. Ne secam se na kraju ni da li su Igokea ili Muta igrali kvale, nisu igrali EL

Dogodine se znalo unapred da finalisti idu u EL - tako je i bilo. Pa je Cibona batalila i Zvezda otisla, Cedevita zaradila i otisla.

Sezonu posle te ista prica - 2 mesta, finalisti. Opet Zvezda i Cedevita. Jedni tukli Partizana, drugi Buducnost u petoj u Podgorici. Na kraju i jedni i drugi prosli u top 16 i bili u istoj grupi

Nakon toga kad se EL smanjila s 24 na 16 samo 1 mesto narednih 6 sezona, i to samo osvajac. Onda kad se rasirila na 18 pa na 20 - samo caci 1 i caci 2 nevezano za rezultate

Edited by Ratamahatta

1 hour ago, Geo said:

Kyle Allman ...

Miško nastavlja da kuva?

1 hour ago, Geo said:

Kyle Allman ...

Jel to onaj sto ima dredove kao Perry I isto igra za CG? Mislio sam letos da je isti covek u pitanju dok sam gledao CG sa utisanim tonom😂

Nisam pratio Eurocup ove sezone, videh prosle sedmice da je uvrsten u prvu petorku regularnog dela.

I znam da se druzi sa Chimom, skoro je bio ovde 🙂

Taj

7 minutes ago, Segundo said:

Jel to onaj sto ima dredove kao Perry I isto igra za CG? Mislio sam letos da je isti covek u pitanju dok sam gledao CG sa utisanim tonom😂

Nisam pratio Eurocup ove sezone, videh prosle sedmice da je uvrsten u prvu petorku regularnog dela.

I znam da se druzi sa Chimom, skoro je bio ovde 🙂

Taj, nikada ga nisam gledao da budem iskren ... Sada vidim da sutira za 3 skoro 50%... Koliko sma cuo potpisan, nadam se da je Penjarojina zelja bio...

Ja ga se sećam, to sa šutem mi je baš wtf, koliko trojki uzima za taj 50% procenat? Brz je kao metak, ali popriličan kamenac po mom sećanju.