Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

58 minutes ago, Milošica said:

Ode Mika Lazović u ArkanzO kod Kaliparija.

"Kod trenera Kaliparija mi se najviše svidelo to što je bio iskren sa mnom. Imao je mnogo uspeha sa igračima koji brzo odlaze u NBA, i zaista mi se sviđa njegov stil treniranja, i na terenu i van njega. Guraće me jako na terenu i neće odustati od mene van njega. Van terena je i zabavan lik, drži atmosferu opuštenom", rekao je Murinen.

^zvuci iz price kao zeljko

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Jedina razlika je što je Željko i na terenu dosta opušten lik.

Suska se sve glasnije da zavrsavamo Bonzija Kolsona kao zamenu za Bongu

Jao koliko (godina) ja njega prizivam kod nas.

Ja batalio to odavno, Klajburna prizivam jos od Darusafake, nema leba, nego udari mu po kontra jinxu sledeci put

On 27. 4. 2026. at 11:46, shimpr said:

Idite na ovaj topic i glasajte da pobedi lav

what the fuck is a podznak?

15 minutes ago, JPM said:

what the fuck is a podznak?

1. znak u horoskopu - lelemud.

Brat Duejn najbolji strelac Aba lige, 21.2 ppg

1 minute ago, Lord Stef said:

Brat Duejn najbolji strelac Aba lige, 21.2 ppg

Ne samo to, protiv Krke je sobalio rekord po broju poena i izjednacio rekord po broju trojki na utakmici aba lige. Zasluzio je titulu sovijaticara.

bonga ide u ditroit

Kako je preneo Mozzart sport, Penjaroja je odlučio da za ovo takmičenje ne prijavi Sterlinga Brauna, Dvejna Vašingtona, Dilana Osetkovskog i Tonjea Džekirija, i, iznenađujuće, Isaka Bongu.

Znači to bi bilo to od ove družine u Partizanu , svi pa-pa za sledeću sezonu.

Edited by Scouser

Mene iskreno žulja ako Kalates ostane. Čovek na zimu puni 38 godina, ima ozbiljne probleme sa kolenima, čak i da nema istoriju s njima, 38 godina ti zadaje svakakve probleme sa spremom ako nisi LBJ. Ne ulazim što je dobro korektno igrao do sad, ovo što je odigrao u Partizanu u ovoj polu-sezoni je u tom smislu spreme rapsodija, mislim da nijednu tekmu nije propustio. To se neće desiti više, ne postoji šansa. Kao neka treća ili čak četvrta opcija je sasvim ok, da uleti ako se olome opet svi, ali oslanjati se na njega kao ravnopravnog člana rostera je baš neozbiljno. Pritom su očigledno potpisali ovog kamenca iz Turk Telekoma. Ako je Džons-Alman-Kalates line-up na 1 za sledeću sezonu, biće to jaka dobra borba za 14 mesto u EL.

Valjda je i Šejk tu. Ne znam šta je sa onom pričom oko Bogdana, to bi bio gamechanger, ovo ostalo je boranija.

Bonga je naravno zlata vredan igrač i šteta je što odlazi. Ja bih zadržao i Sterlinga jer je paklen u dobrom sistemu, ali mi to nismo bili ove sezone. Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo dalje. Osim ako mu je Žolo zamena, onda piši propalo.

50 minutes ago, goofs said:

Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo dalje

Džekiri sličan igrač kao Bruno?

ph34r