April 27Apr 27 58 minutes ago, Milošica said:Ode Mika Lazović u ArkanzO kod Kaliparija."Kod trenera Kaliparija mi se najviše svidelo to što je bio iskren sa mnom. Imao je mnogo uspeha sa igračima koji brzo odlaze u NBA, i zaista mi se sviđa njegov stil treniranja, i na terenu i van njega. Guraće me jako na terenu i neće odustati od mene van njega. Van terena je i zabavan lik, drži atmosferu opuštenom", rekao je Murinen.^zvuci iz price kao zeljko
April 27Apr 27 Ja batalio to odavno, Klajburna prizivam jos od Darusafake, nema leba, nego udari mu po kontra jinxu sledeci put
April 28Apr 28 https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/murinen-u-partizanu-104-minuta-35-poena-i-1500000-razloga-za-rastanak/542382
April 28Apr 28 On 27. 4. 2026. at 11:46, shimpr said:Idite na ovaj topic i glasajte da pobedi lavwhat the fuck is a podznak?
April 29Apr 29 1 minute ago, Lord Stef said:Brat Duejn najbolji strelac Aba lige, 21.2 ppgNe samo to, protiv Krke je sobalio rekord po broju poena i izjednacio rekord po broju trojki na utakmici aba lige. Zasluzio je titulu sovijaticara.
April 29Apr 29 Kako je preneo Mozzart sport, Penjaroja je odlučio da za ovo takmičenje ne prijavi Sterlinga Brauna, Dvejna Vašingtona, Dilana Osetkovskog i Tonjea Džekirija, i, iznenađujuće, Isaka Bongu.Znači to bi bilo to od ove družine u Partizanu , svi pa-pa za sledeću sezonu. Edited April 29Apr 29 by Scouser
April 29Apr 29 Mene iskreno žulja ako Kalates ostane. Čovek na zimu puni 38 godina, ima ozbiljne probleme sa kolenima, čak i da nema istoriju s njima, 38 godina ti zadaje svakakve probleme sa spremom ako nisi LBJ. Ne ulazim što je dobro korektno igrao do sad, ovo što je odigrao u Partizanu u ovoj polu-sezoni je u tom smislu spreme rapsodija, mislim da nijednu tekmu nije propustio. To se neće desiti više, ne postoji šansa. Kao neka treća ili čak četvrta opcija je sasvim ok, da uleti ako se olome opet svi, ali oslanjati se na njega kao ravnopravnog člana rostera je baš neozbiljno. Pritom su očigledno potpisali ovog kamenca iz Turk Telekoma. Ako je Džons-Alman-Kalates line-up na 1 za sledeću sezonu, biće to jaka dobra borba za 14 mesto u EL.
April 29Apr 29 Valjda je i Šejk tu. Ne znam šta je sa onom pričom oko Bogdana, to bi bio gamechanger, ovo ostalo je boranija.Bonga je naravno zlata vredan igrač i šteta je što odlazi. Ja bih zadržao i Sterlinga jer je paklen u dobrom sistemu, ali mi to nismo bili ove sezone. Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo dalje. Osim ako mu je Žolo zamena, onda piši propalo.
April 29Apr 29 50 minutes ago, goofs said:Džekiri brat nam je stabilizovao unutrašnju liniju, ali ajde kao, sličan je igrač ko Bruno pa tražimo daljeDžekiri sličan igrač kao Bruno?