April 19Apr 19 Odgledao utakmicu, ali ne celu. Bili smo bolji, čestitke momcima i stručnom štabu. Bilo bi dobro da sve ove igrače zadržimo ali znam da tražim previše. Bonga verovatno odlazi. Edited April 19Apr 19 by Kreator
April 19Apr 19 Steta za prvo mesto. Uvek lepa pobeda. Nik i Osetkovski reshili. Penjaroja meni br 1 lik u srbiji trenutno 🙂
April 19Apr 19 1 minute ago, DCI Banks said:Penjaroja meni br 1 lik u srbiji trenutno 🙂odlično vodio utakmicuskoro bez greške
April 19Apr 19 Author Inace Ćelaroja je imao fenomenalno odelo, prošla sam pored coveka i oduševila seMsm ne da je bitno, ali eto
April 19Apr 19 Popular Post @Midžeta opet zabusava pa moram ja da prenosim najbolje momente iz Arene.
April 20Apr 20 I ja sam tog stava. Trebalo je da im se izadje u susret.Ovako će ispasti kako nas samo zanima da im crkne krava. Mada, kako igraju,nije da bi činilo neku razliku i to odlaganje. Edited April 20Apr 20 by Filozof manijak
April 20Apr 20 11 hours ago, DCI Banks said:Steta za prvo mesto. Uvek lepa pobeda. Nik i Osetkovski reshili. Penjaroja meni br 1 lik u srbiji trenutno 🙂Tebi i predsedniku.
April 20Apr 20 20 minutes ago, Djuro said:Tebi i predsedniku.Jok, predsedniku samo služi da bi odapeo otrovne strelice ka ŽOCu
April 20Apr 20 2 hours ago, Filozof manijak said:I ja sam tog stava. Trebalo je da im se izadje u susret.Ovako će ispasti kako nas samo zanima da im crkne krava. Mada, kako igraju,nije da bi činilo neku razliku i to odlaganje.Neće ispasti, nego je tako. Mučeni Ostoja bi garant i odložio ovu krajnje nebitnu utakmicu za oba tima da mu urođeni alibi algoritam ne sugeriše šta bi mu na to rekli Midž, Čoda i ostali huligani. Njegov OKG parnjak u našim redovima bi mu garant obećao i pobedu samo da nismo juče morali da igramo. Ne kapiram kakve veze ima kvalitet Zvezdine igre sa bilo čime, nisu oni tražili odlaganje da bi se bolje spremili za Derbi. Da im je bitno kako će da odigraju Derbi, tražili bi da se odloži plejin sa Barselonom. Sa druge strane, kapiram i da je ABA svinjcu stalo da zadrži makar privid normalnog takmičenja i da se ne dozvoli da se jedna utakmica poslednjeg kola igra nedelju dana posle ostalih.Gledao sam dobar deo utakmice, izgleda da ste u ozbiljnom padu forme.