October 28, 2025Oct 28 Popular Post In adr njuz..U vrticu moga klinca vaspitacica je deci odredila da igraju kosarku i da se podele na Partizanovce i Zvezdase. Ima nekih 12 decaka u grupi.Moj Uros se mnogo rastuzio i razocarao jer je bio jedini sa prave strane u svojoj grupi. Pridruzio mu se posle i najbolji drug Simon kome navijanje i klubovi nisu poznati ali mu je bilo zao sto je Uros sam sa te strane.Ne znam kako su igrali, na sta je to licilo, ali, Uros i Simon su pobedili ostale rezultatom 7:5.Ne mogu da docekam sledeci deciji rodjendan da likujem pred tatama dzipsijima.
October 28, 2025Oct 28 Tako smo mi kad sam bio prvi razred igrali fudbal nas 11 protiv 6 cigana i izgubili 7:3. Ja dao jedan gol
October 28, 2025Oct 28 basketnews.comNick Calathes finalizing move to Partizan under key condi...Nick Calathes is finalizing a move from AS Monaco to Partizan Belgrade under a key agreement, sources tell BasketNews.Evo i Calathes se izvinjava Midzi sto ce ostati bez nogu, ali to je tako..
October 28, 2025Oct 28 Hriste Boze raspeti i svetiNik Kalates u Partizan letiHvala svima, a hvala u BoguModerator Midzeta ostace bez nogu
October 28, 2025Oct 28 To je to. Verovatno će Nik biti registrovan za sledeće kolo EL. Mada treba verovati Sportklubu, možda stvarno ne dolazi...
October 28, 2025Oct 28 Jel ikada u istoriji bila veća saga između KKa i nekog igrača, imam utisak da ga “dovodimo” svake sezone od kad se Žoc vratio.Ne znam na šta će ovo da liči, al ajd.
October 28, 2025Oct 28 A bukvalno ga nikad nismo dovodili, vec je njegovo ime uvek jeftin klikbejt jer je igrao pod Zeljkom. Isto kao i sa Sloukasom pre nego sto je potpisao za Pao ili Veselim npr.
October 28, 2025Oct 28 Aleeee, cela Grcka zna, svaki Grk to znaDa je Partizan, srpski tim, doveo Kalatesa
October 28, 2025Oct 28 VARAJU NAROD NA OČIGLED SVIH! Šibicari haraju ispred stanice u Barajevu – niko ih ne dira!**Barajevo, 28. oktobar 2025.** – Prava mala banda šibicara danima teroriše prolaznike ispred železničke stanice u Barajevu! Trojica prevaranata, naoružani stolčićem, tri čašice i veštim prstima, od jutra do mraka „deru“ lakoverne građane i uzimaju im novac – i to bez ikakvog straha od policije!Kako svedoče očevici, „majstor“ za stolom vrti čašice munjevitom brzinom, dok njegov saučesnik „glumi“ slučajnog prolaznika koji navodno pogađa i odnosi debele pare. Treći član ekipe stoji po strani i osmatra okolinu – čim se pojavi patrola, svi nestanu kao da ih nikada nije bilo!„Sve je namešteno! Ljudi pomisle da mogu da zarade, a oni ih opelješe za tren oka. Video sam kako su jednom čoveku uzeli 5.000 dinara u dve runde,“ kaže jedan ogorčeni stanovnik Barajeva.Iako su građani više puta zvali policiju, šibicari se vraćaju iz dana u dan, potpuno bez straha. „Čim odu uniformisani, evo njih opet! Kao da imaju radar za patrole,“ dodaje drugi svedok.Barajevci su ogorčeni i traže hitnu reakciju nadležnih. „Nije normalno da prevaranti rade na sred ulice, a da ih niko ne zaustavi!“ poručuju građani.
October 28, 2025Oct 28 4 hours ago, SNARC said:In adr njuz..U vrticu moga klinca vaspitacica je deci odredila da igraju kosarku i da se podele na Partizanovce i Zvezdase. Ima nekih 12 decaka u grupi.Moj Uros se mnogo rastuzio i razocarao jer je bio jedini sa prave strane u svojoj grupi. Pridruzio mu se posle i najbolji drug Simon kome navijanje i klubovi nisu poznati ali mu je bilo zao sto je Uros sam sa te strane.Ne znam kako su igrali, na sta je to licilo, ali, Uros i Simon su pobedili ostale rezultatom 7:5.Ne mogu da docekam sledeci deciji rodjendan da likujem pred tatama dzipsijima.eeeee, tako je bilo kad sam i ja bio mali decavečito je kod cigana prelivalo od kadra, a kod nas je manjkalo........za onaj fudbal 7 na 7, falilo nam je dva igrača, pa smo večito regrutovali ove sa dve leve noge, što sviraju violinu, igraju folklor i nemaju nikakvo interesovanje za sport da nam popune broj. jedan od njih se pokazao iznenađujuće, kao opasan siledžija, pa je dobro igrao odbranu (tukao). sreća nije bilo suđenja pa nije ko imao da ga izbaci iz igredržali smo se junački, kolko je bilo moguće Edited October 28, 2025Oct 28 by Ted
October 28, 2025Oct 28 3 hours ago, uini said:pretpostavljam da redarska služba ima terminator-moći, ono kad skenira lice i sastav individue pa ga odstrane natrag u ćaci-cityMeni je strepnja dublja od nade da su prepoznatih "6 vinovnika fizičkog incidenta" sa "naše" strane, a da ekipa iz ćaci-city nije mogla biti prepoznata zbog "objektivnih"okolnosti (ugao kamere, Ostoja nije nikoga prepoznao, a i koga je prepoznao, ne zna ni ime samo nadimak)
October 28, 2025Oct 28 13 minutes ago, Profesionalac said:Meni je strepnja dublja od nade da su prepoznatih "6 vinovnika fizičkog incidenta" sa "naše" strane, a da ekipa iz ćaci-city nije mogla biti prepoznata zbog "objektivnih"okolnosti (ugao kamere, Ostoja nije nikoga prepoznao, a i koga je prepoznao, ne zna ni ime samo nadimak)Ma kakvi, samo će da zamene sa novih 5-6 ćacija.