Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vrlo paušalna ocena

ono što smo pukli, manje više smo bili viđeni od starta da ćemo da puknemo(dubai, real, pariz)

ono što smo dobili, tu smo držali konce u svojim rukama bezmalo celu utakmicu, čak i utakmica protiv milana

za razliku od prosle sezone upgrade je(a to sam već pisao) te neizvesne utakmice smo privodili na našu vodenicu prilično sigurno

Ti zaista smatras da je manje-vise bilo vidjeno da puknemo od Dubaija (gde nismo ni jednom bukvalno bili u vodjstvu citavu utakmicu) i Pariza kuci 20 razlike?
Uz sve okolnosti, a vecina apsolutno ne ide u prilog toj tezi.

• Replies 12.1k
  • Views 621.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

zaista ne znam, ali se protiv dubia od starta videlo da mi tamo nemamšta da tražimo, to je bio utisak koji sam stekao gledajući na tv-u. protiv pariza sam bio u hali, čak i kad smo ušli u egal završnicu prvog poluvremena bilo je to na priličan o-ruk i da su nam šanse da dobijemo minimalne. dok je protiv olimpije bilo sve suprotno, čak i kad su nas stigli(mislim da su imali +1 na 3 min. do kraja) iz aviona se videlo da oni to ne mogu da dobiju.

oko drugog pasusa, baš nemam nikakav info ni koga smo jurili od dostupnih igrača, ni koliko oni koštaju, ni da li žele ili ne žele da igraju u beogradu. a tek nemam predstavu šta željko želi, koji tip igrača i kakav mu je uopšte koncept ovosezonskog tima. to da je mogao da dođe pera, al ga zoran nije zvao ili mu je poslao mail na @google umesto na @yahoo je složićeš se bespotrebno diskutovati(apropo rada slortskog sektora)

detalj koji često ljudi zaboravljaju, ove sezone el ima tri nova tima, od kojih dva plaćaju kao roman kad je ušao u chelsea i sa kojima mi ni po čemu ne možemo da se merimo

možda ako još malo osole kolice…

e

@lord_s

pričam o utisku koji sam stekao posle prve četvrtine. prosto, takva nam je bila energija na meču u dubaiju

pariz je bio sasma druga priča, tu smo bili tanki za karlika, to su oni eksploatisali maksimalno, dvejn nije mogao to da iznese, plus sve ono što se dešavalo tokom utakmice, a bilo je van parketa

Edited by kud u maglu Simoviću

Kalates na EL sajtu nije više u rosteru Monaka. Bruno i dalje jeste u rosteru Reala.

1 minute ago, smooth.Op said:

Kalates na EL sajtu nije više u rosteru Monaka. Bruno i dalje jeste u rosteru Reala.

Samo jedan igrac registrovan za EL moze do kraja godine preci iz jednog u drugog evroligasa. Sudeci po sajtu Bruno je registrovan za Real, a Kalates nije za Monako pa tako mozete obojicu dovesti.

Sta ga znam teoretski smo mogli da dobijemo dubai i pariz ali i da izgubimo od efesa, milana i baskonije. 3-3 je da kazem ok, to je to tu smo svi. Prelepo bi bilo da strpnemo jednu pobedu ove nedelje ovako sakati. Mozda vec protiv vase grobara, gde su nas svi otpisali

2 minutes ago, MiddleClass said:

Samo jedan igrac registrovan za EL moze do kraja godine preci iz jednog u drugog evroligasa. Sudeci po sajtu Bruno je registrovan za Real, a Kalates nije za Monako pa tako mozete obojicu dovesti.

Pazi, ja kad sam čitao ta pravila nisam nigde našao da sme samo jedan igrač da pređe. Već se pominje samo datum do kojeg je to moguće uraditi.

Kad je Lojd prošle godine prešao iz Makabija u Monako, krenule su te priče sa više strana kako je Monako iskoristio tu mogućnost i da više ne može nikoga da dovede. Mrzelo me da opet tumačim, pa sam pretpostavio da ljudi znaju šta pričaju i da je to priča

E sad ne verujem da su naši toliki diletanti da dovode dva igrača iz EL i da registracijom jednog gube pravo da registruju drugog.

Moguće da se spominje da jedan igrač može samo jedan klub da promeni. Ali opet me mrzi da tražim to :)

23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zaista ne znam, ali se protiv dubia od starta videlo da mi tamo nemamšta da tražimo, to je bio utisak koji sam stekao gledajući na tv-u. protiv pariza sam bio u hali, čak i kad smo ušli u egal završnicu prvog poluvremena bilo je to na priličan o-ruk i da su nam šanse da dobijemo minimalne. dok je protiv olimpije bilo sve suprotno, čak i kad su nas stigli(mislim da su imali +1 na 3 min. do kraja) iz aviona se videlo da oni to ne mogu da dobiju.

oko drugog pasusa, baš nemam nikakav info ni koga smo jurili od dostupnih igrača, ni koliko oni koštaju, ni da li žele ili ne žele da igraju u beogradu. a tek nemam predstavu šta željko želi, koji tip igrača i kakav mu je uopšte koncept ovosezonskog tima. to da je mogao da dođe pera, al ga zoran nije zvao ili mu je poslao mail na @google umesto na @yahoo je složićeš se bespotrebno diskutovati(apropo rada slortskog sektora)

detalj koji često ljudi zaboravljaju, ove sezone el ima tri nova tima, od kojih dva plaćaju kao roman kad je ušao u chelsea i sa kojima mi ni po čemu ne možemo da se merimo

e

@lord_s

pričam o utisku koji sam stekao posle prve četvrtine. prosto, takva nam je bila energija na meču u dubaiju

pariz je bio sasma druga priča, tu smo bili tanki za karlika, to su oni eksploatisali maksimalno, dvejn nije mogao to da iznese, plus sve ono što se dešavalo tokom utakmice, a bilo je van parketa

Ne znam, meni je taj rakurs da izadjem na teren pa da na poluvremenu shvatam da nemam sta da trazim i da mi protivnik sipa trojke i obilazi kao cunjeve jer eto, hothanded su, odmorniji su, nije Arena pa kao po difoltu igram 30% losije, i slicno prilicno problematican da prihvatim. Protiv Pariza smo napravili sta, 14-15 faulova? Ne secam se da je nesto mnogo vise bilo ni vs Dubai. Pa da smo napravili 25+ faulova, pokusali da secemo ritam utakmice, protiv Pariza makar probali da usporimo igru nego smo valjda od prvog sekunda hteli da dokazemo (ako uopste) da mozemo da igramo u njihovom ritmu i kao da nije bilo nikakve ideje, reakcije i adaptacije na desavanja na parketu. Dubai koja je potpuno nova ekipa, prvi mec u sezoni, delovali smo ispumpano, umorno (od puta u ekonomskoj klasi), do granice nezainteresovanosti - gde bi u mojim knjigama ekipa koje je manje-vise na okupu citavu godinu, morala da ima sijaset tacaka eventualne prednosti, da ne pricam o tome koliko je obvious bilo da ce nas napuniti Bertans i Musa, pa opet je makar meni delovalo da smo vecinu meca imali pristup kao da igramo protiv Hercegovca iz Gajdobre. Pariz takodje, bez agresije na lopti, bez ideje, namere i zelje da se promeni ritam, isece igra, uspori, napadaju mismecevi... I opet da ponovim, uz svo duzno postovanje Pariza i njihovog i njihovih rostera - Partizan mora biti favorit u 10/10 meceva protiv Pariza, na domacem terenu, unatoc povredi bitnog (bilo kog) igraca. Jos uvek. Dok za 2 godine Pariz na napravi euroNBA ekipu i dodje na preseason da nam razvali dupeta.

10 minutes ago, MiddleClass said:

Da, ali vidiš sad, zanimljivo, po sajtu EL bio je u protokolu u 4/6 Monakovih utakmica. Nije ulazio nijednom u igru, ne znam ni dal je bio sa timom, ali da bi bio u protokolu morao je da bude registrovan za takmičenje, a ako je registrovan onda ne možemo da dovedemo i njega i Bruna. Bar tako ja razumem sve to.

Sad sam češljao bylaws, ne postoji to ograničenje, postoji ograničenje da jedan igrač može samo jednom da pređe iz tima A u tim B tokom jedne EL sezone. Mislim da je kolektivna konfuzija bila pogrešno tumačenje tog Lojdovog transfera, on je dva puta prošle godine promenio tim, ali to mu je omogućeno pod "specijalnim uslovima" jer rat i Izrael.

43 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Željko je više puta rekao, pa evo i ovaj poslednji put, da on ne voli da menja roster u toku sezone. on čovek ima neke principe rada, koji su mu kroz karijeru doneli to što su mu doneli, i postavili ga na mesto legende jednog takmičenja. a ima i lepih godinica života, ili što se kaže mator je, pa nije sad za očekivati da će on bilo šta kardinalno da menja u svom pristupu ili da kreće od početka. ja nemam nikavu sumnju da bi on, kada bi oformio roster po svojim željama, legitimno napao EL i verovatno je opet osvojio.

e sad, problem može da bude činjenica da takav roster nije moguće oformiti u ekipi koja ima rang kakav kkp trenutno ima u EL. a to je neka sredina tabele. provlačile su se priče za pojedine igrače, npr. za Kendrika Nana, da smo mi tu njuškali okolo i nudili ovo ili ono, ali je ipak završio u Panati. na kraju krajeva ni čuveni Mirotić nije završio ovde. a bilo je još igrača, Veseli je dolazio jedno tri godine i naravno nije došao. što negde govori da su bivale nanjušene/ciljane top akvizicije, ali da ipak nije bilo realno, jer se uvek pojavi neka opcija koja prevagne.

dalji problem može da bude ako mi i dalje jurimo takve akvizicije, za koje su ipak male šanse da ih privolimo, pa propustimo da se popunimo sa onima koje realno možemo da dovedemo. odnosno igrači koje možemo da dohvatimo se rasporede po drugim klubovima dok mi jurimo ono što je teško dostižno.

ovaj prelazni rok je počeo odlično, brzo je stigla nekolicina igrača i posle toga tajac. negde se zaglavilo i ni makac. pratimo vesti bukvalno za svaki klub u EL kako potpsuje ovog ili onog, jedino se ništa ne dešava u kkp. otud i moja dilema dal je moguće da je kkp jedini klub koji baš nikoga ne može da dovede i kome baš niko, niti jedan od dostupnih ne odgovara.

Edited by Ted

sport klub :

Nit je Kalates prva opcija niti se Partizanu žuri

Sportklub

Nit je Kalates prva opcija niti se Partizanu žuri

Beogradski mediji su pisali u ponedeljak da Partizan pregovara sa Nikom Kalatesom, kao i da se oko svega pita njegov trenutni klub Monako.

Brate je l' si ozbiljan kad prenosiš ovo smeće ili se sprdaš?

pretpostavljam da redarska služba ima terminator-moći, ono kad skenira lice i sastav individue pa ga odstrane natrag u ćaci-city

5 hours ago, Kreator said:

sport klub :

Nit je Kalates prva opcija

Nik je Kalates prva opcija