Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Naljutila se Midzi na selo i resila da sebi odsece...nogu

• Replies 12.1k
  • Views 621.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

basketballsphere.com
No image preview

Partizan završio veliki posao: Nick Calathes je crno-beli

Partizan je nakon angažovanja Bruna Fernanda završio još jedno veliko pojačanje, u klub iz Humske je stigao Nick Calathes.

Jel beše ovaj sajt dobar? Sorry @Midžeta

Eedemo, uh ne moze a da ne uspe, kolika je kvota da prva trojka upada ko kap a bacanja 1/4, prava partizanstina

On 27. 10. 2025. at 15:40, smooth.Op said:

U oba slučaja se procenjuje da se zarastanje postiše za 6 do 8 nedelja. Potpuni povratak treninzima 3 do 4 meseca.
Ja se nadam da su dobro postavili dijagnozu, tj. da će ovo bez hirurškog zahvata da zaraste kako treba. Jer bi naknadna potreba za intervencijom Karlika udaljila do aprila meseca.
Ako sve bude ok i zaraste kako treba u očekivanom periodu, verujem da mu se prvo treba kilaža dovesti u red, pa tek onda postepeno uvođene u trenažni proces. U prevodu SF je da ga vidimo na terenu krajem januara.

U ovoj situaciji dovođenje Kalatesa je stvarno no brainer...
Košta fino, ali nema prostora zezanju sa novajlijama iz USA.

E da, izvor: https://www.massgeneral.org/orthopaedics/sports-medicine/conditions-and-treatments/5th-metatarsal-injuries?

Sve što treba znati o prelomu metatarzalne:

Gips 111 pp.jpg

Dakle, 4 meseca.

Operacija bi jako pomogla da se skrati fizio rehabilitacija nakon skidanja gipsa, kao i pravilnije zarastanje kosti. No, vreme za operaciju ubrzano ističe, po čemu stičem utisak da prelom nije izmestio kost i da više liči na naprsnuće.

U ortopedskoj praksi, sve rešivo i bez posledica. U sportskoj, četiri meseca bez lopte. To praktično znači da je Karlik za sezonu realno izgubljen, možda malo košarke za ABA plejof. Uzeti se u pamet i ne računati na njega.

Kalates je dobar početak, biće neophodan bar još jedan spolja da nadomesti Karlika(ko reko Ife?) . Možda i od mangulice Džabarija tražiti nešto više za par milki koje ne odrađuje pošteno.

Ladno je i Željko Šašić povredio metatarzalku...

dobro....rešili smo pitanje pleja za 20 minuta......sad da vidimo šta ćemo sa drugih 20 minuta D

Da bilo koji drugi trener radi ovo što radi Željko terao bi se govnjivom motkom iz kluba. Eventualno bi se Duletu tolerisalo i nikome više na celom svetu. U eri kada i centri pripaljuju i dižu za tri mi dovodimo Kalatesa, pa topčina. Mislio sam da ima neki plan oko sklapanja tima, nešto što ja kao amater ne vidim, ali ovo je bukvalno princip majmun ušao u tenk i svaki sledeći potez je gori od prethodnog, što je za nas baš popriličan uspeh.

Edited by freemason

Pa ti bi trebalo da budeš zadovoljan što je došao Kalates fantom

pa dobro, doveli smo i centra neki dan ranije, a kapiram da tom centru treba plej razigravač da bi mogao da bude koristan. jer je ovaj izgleda teškaš i mrcina, nije centar koji pripaljuje trojke. odnosno bio bi manje koristan ako igru organizuju neka prinundna rešenja tipa Dujana ili Brauna

Edited by Ted

nije problem kalates, to je krpljenje rupe, problem je dzabari krater i plasim se da ce taj potpis obeleziti sezonu.

Plasim se da si u pravu, ovo sto za sada igra mi se ni najmanje ne svidja. Opet, covek je klasa pa se nadam da ce ipak odigrati nesto u skladu sa svojim renomeom...

Naravno da će Džabulani sa ubedljivo najjačom platom u rosteru biti faktor koji će obeležiti sezonu.

Ima evidentan višak kilograma, očajne lateralne kretnje, a čitav utisak o njegovoj igri je još gori jer ne briljira ni poenterski.
Ali ruku na srce, ni nema nekih akcija za njega, sem kad dobije loptu da rešava na postu, ili posle izvođenja lopte sa strane da jako iznosi na koš na nižem igraču od sebe.
Nisam video ni da je uspostavljena neka saradnja između njega i Karlika. Karlik je dosta profitirao jer prisustvo Džabarija odvlači fokus odbrane na tu stranu, što mu je omogućilo da lakše prolazi do koša. Verujem da će Parker uz Kalatesa imati mnogo bolje situacije u napadu i da će podići procente.

Ako se osvrnem na početak priprema, šarenoliki sastav, pa povrede i doselekciju... Nije realno da donosimo bilo kakav objektivan sud bar do kraja novembra.
Prošle godine smo fulali sa dva najplaćenija igrača. Baaaš bi bilo loše da i ove godine tu dođe do zajeba.

Dzabari mora da iskulira gurmansku u poncu, znam da je tesko ali mora

da, Džabari do sada nije pokazao gotovo ništa......a kapiram da je jedan od najplaćenijih i pretpostavljam jedan od onih od kojih se očekivalo da budu nosioci, naročito u fazi napada. nadam se njegovom aktiviranju vrlo skoro

Edited by Ted

Džaba nam novci, moji sinovci

Džabari nam bio loše volje

Edited by Filozof manijak