October 29, 2025Oct 29 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbtod kad se to reči jednog epskog lažova i probisveta uzimaju kao ultimativna istinaajd da mu je ovo druga laž pa da kaže čovek. žvalava hulja laže bukvalno onog trenutka kada zineNigde nisam napisao da mu verujem, uglavnom, nebitnoOnda smo cekali da prodamo dovoljno kokica svih ovih meseci da bi doveli drugog centra i spoljnog igraca (oko kojeg Zeljko kuka od starta prelaznog roka).
October 29, 2025Oct 29 2 minutes ago, lord_s said:Nigde nisam napisao da mu verujem, uglavnom, nebitnoOnda smo cekali da prodamo dovoljno kokica svih ovih meseci da bi doveli drugog centra i spoljnog igraca (oko kojeg Zeljko kuka od starta prelaznog roka).vrlo je bitno, vučić laže i kad lažesamo ne laže kada govori o lovi koju je dao partizanudizvineš sere mi se od te priče
October 29, 2025Oct 29 da ne bude zabune, ne slušam/čitam šta govori na bilo koju temu, a kamoli o jsdp
October 29, 2025Oct 29 Vidi se da su Zeljko i Dimitris kumovi, Ekipe se maksimalno trude da ne prave male faulove..
October 29, 2025Oct 29 Prateci pbp imam utisak da stojimo kao cunjevi u odbraniI da cemo da dozvolimo 15off skokova veceras
October 29, 2025Oct 29 2 minutes ago, ZokiAsov said:Nemaju resenja za naseg pundju bratabaš komentarišem kako je osetkowski realan basketaš - ne tripuje, ne pokušava više nego što ume, ne zadužuje se i ne veruje u sreću. odličan potpis u okviru njegovog skilla i mogućnosti.jabari mi ne izgleda kao da je omađijan gurmanskom, onako, nije deb'o
October 29, 2025Oct 29 Kakve dve trojke, prvo Tajrik ne hvata loptu koju je vec ukrao, a onda Lakic sa dva mala faula pokusava da ukrade loptu i popusi crossover.