Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Novajlija može biti taj +1

• Replies 12.1k
  • Views 621.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Pedja Drobnjak smatra da je dobro sto je Cam Payne otpao, jer nije neki fan tih backup igraca sa 10+ godina staza u NBA, da bi dali instant neki znacajniji doprinos u EL. U tom smislu izmedju Killiana Hayesa i Monte Morrisa kao mogucih opcija, prednost daje Hayesu, jer je mladji plus sa iskustvom igranja u Evropi i neko ko moze da bude potencijalni dugorocni oslonac u ekipi.

Takodje nije fan Fernanda, koga prati jos iz Merilend dana, jer ne predstavlja potrebni upgrade. Oko toga sam saglasan s njim, da se ne ponavljam.

kapiram drobnjakov rezon (na stranu što "dugoročni oslonac" danas znači tri sezone tops) ali ako je na snazi mocartov info kalates +1, onda killian nema nikakvog smisla, pošto se ne zna ko je veći kamenorezac. pri čemu je killianovo iskustvo igranja u evropi valjda sezona u njemačkoj, gde je igrao kao što igraju talenti u megi.

u laboratorijskim uslovima, monte morris je božanstvo sa olimpa za sve nabrojane, samo je ključno pitanje kako on shvata odlazak u evropu - da li vidi sebe kao malog boga koje je sišlo sa nba neba među smrtnike ili bi igrao ozbiljan basket.

"Na drugoj strani, Klubu preti ozbiljna opasnost od pojave nejedinstva na tribinama i eskalacije sukoba stavova u vezi tema koje nemaju veze sa sportom. U izazovnim vremenima, KK Partizan Mozzart Bet jeste spreman za takmičenje na najvišem nivou, ali mu je preko potrebno jedinstvo na tribinama i demonstracija vernosti klubu i crno-belom timu. Rasprave i skandiranja oko vankošarkaških stvari, poslednji sukobi na Južnoj tribini i sva negativna energija neka ostanu u prošlosti!"

Pretpostavljam da se odnosi na to da ostavimo Pavkovića u prošlosti...

Ostoya izvadio saopstenje iz svih mogucih partijskih zabeleski "opasnost", "nejedinstvo", "zajednistvo", "spoljni neprijatelj", "nismo duzni", "najveci na svetu"
U istom tonu mi je i ovo saopstenje FKCZ posle prvog remija u domacem prvenstvu ftw

Edit - aaa cek tek sad citam, ima tu i "podmetanja", "neistina i lazi" i "izazovnih vremena"...

Papi approves

a man in a suit and tie is standing in front of a vulin.rs logo

Edited by lord_s

• Popular Post

Poserem mu se u usta i petom utabanam

U šta se maskirati u petak? Dvoumim se između izvođenja auta i 3/4

Ostoja ko u onom crtanom filmu.....kad lik prvo ima otvarač al nema konzervu, pa posle ima konzervu al nema otvarač. okreni-obrni nije dobro. nekoć je bilo igrača na tržištu al ne para, sad ima para al nema igrača. hit mi je da umiruje navijače porukom kako se sklapanje rostera eto bliži kraju, a ono se bliži kraju i kalendarska godina. i sve to par dana nakon što je trener javno zakukako kako eto nemamo roster, pa smo izgubili kući 20 razlike od ekipa koja ipak nije top EL

suština stvari je vrlo prosta. nemamo roster zato što ga nismo napravili, a nismo ga napravili pošto čekamo beskonačno (iako je prelazni rok počeo dobro sa tri brza rešenja), a čekamo beskonačno zato što sportski deo izgleda ne zna šta hoće ili hoće nešto što nije realno ili ne postoji ili su šanse da se dogodi bliske nuli, a ne zato što nemamo para.........moj lični utisak je da bi bolji sportski sektor od postojećeg sa 27M budžetom mogao da napravi roster na vreme i to takav koji bi igrao značajo bolju košarku nego postojeći. recimo kao ovi Parižani što su nas rasturili kući iako nemaju gotovo ni jedno ime koje zvuči, a trener im je nn lice, odnosno čovek koji tek ulazi u posao na nivou EL

hit rečenica, Partizan ima stabilnost na terenu......pa bukvalno nema.....mi smo ekipa koja može na početku jednog minuta da vodi 6 razlike a na isteku istog da gubi 6 razlike. bukvalno je nestvarna brzina kojom možemo da se survamo. što ne bi bilo grdno kad bi mogli da se tako i vratimo nazad. nema tu ni s od stabilnosti

To sa Parizom ce vidim ja postati omiljena referenca za navijace svih ostalih klubova sto trose nemilice para, a ne ispune zacrtane ciljeve. Pre nego sto potegnemo za argumentom "a kako Pariz moze da sklopi super tim u rasponu od 5 do 8 miliona, a mi (drugi) ne mogu ni sa 2 ili 3 puta vise para" da prvo vidimo da li ce Pariz i u drugoj godini otici u plej-of, a mozda i napraviti iskorak u odnosu na proslu sezonu. A i kako cemo mi proci. Mi smo prosle sezone sa svim ucesnicima Final 4 imali skor 1-1, pa po tom kriterijumu ispada da smo bili ravnopravni sa najboljim ekipama, a opet nismo na kraju usli ni u play in, jer smo negde drugde prosipali bodove.

I naravno, nas roster se ne pravi od 27 miliona, nego nekih 10 miliona manje (racunajuci i ovo popunjavanje rupa u rosteru)..

ne kažem ja da je bilo šta propalo ili da nema šanse. sport je to, sve može da se okrene, imamo u rosteru igrače koji poseduju kvalitet ze EL, dal ćemo i kad da se položimo videće se brzo. sve je ovde brzo u ovoj ligi, nema puno mesta za filozofiranje, vajkanje na zlu sudbu, kukanje itsl.

a ništa od toga ne menja činjenicu da smo se našli u nezavidnoj situaciji posle mesec ipo dana. u kojoj se verovatno ne bi našli da smo imali popunjen roster. pri čemu se to nije desilo usled neke više sile i nepredviđenih okolnosti, nego uglavnom zbog toga što smo ušli u igranje dve lige paralelno sa cirka jednim centrom i jednim plejom. sasvim je jasno da to ne može, to su govorili manje više i iz samog kluba. govorili, al ništa nisu uradili. pored toga, jasno ja da su prazne priče da to može da pokrije neko drugi, ne može. mislim na nivou koji nam treba. i ja mogu da trčim na 100 metara na Olimpijadi pošto imam dve noge i pokretan sam, ali će to da izgleda komično i neće doneti nikakv rezultat.

i kako to u životu obično biva, upravo je plej otpao na duže vreme, a otpao je u realno nebitnoj utakmici koju je morao da igra pošto očigledno nema ko, čak ni na tom nižem nivou. Bog je nekako sačuvao Tajrika do sada.

to su stvari na koje smo mogli da utičemo, ali nismo uradili ništa već se išlo na sreću, tipa neće valjda niko od ključnih da se povredi dok je pokrpimo roster, valjda će da se ukaže taj neki mamojeb koji će da ostane bez ugovora tamo preko itsl. to jako liči na strategiju Đure mutavog u fudbalu, kad je uložio u prelazni rok vredost polovnog Audija i doveo Radišu Ilića (Bog da mu dušu prosti, obožavao sam ga i mnogo mi je žao što ga nema), pa ušao u LŠ. odnosno išao na sreću i po čuvenom principu app, pa mu prošlo. Ostoja se javno hvali kako je napravio sjajan biznis model, kome ne bi trebale da budu imanentne prakse pouzadanja u sreću i princip app.

Edited by Ted

2 hours ago, Ted said:

hit rečenica, Partizan ima stabilnost na terenu......pa bukvalno nema.....mi smo ekipa koja može na početku jednog minuta da vodi 6 razlike a na isteku istog da gubi 6 razlike. bukvalno je nestvarna brzina kojom možemo da se survamo. što ne bi bilo grdno kad bi mogli da se tako i vratimo nazad. nema tu ni s od stabilnosti

vrlo paušalna ocena

ono što smo pukli, manje više smo bili viđeni od starta da ćemo da puknemo(dubai, real, pariz)

ono što smo dobili, tu smo držali konce u svojim rukama bezmalo celu utakmicu, čak i utakmica protiv milana

za razliku od prosle sezone upgrade je(a to sam već pisao) te neizvesne utakmice smo privodili na našu vodenicu prilično sigurno

Na jedan ovaj Pariz (kome kapa dole za sve sto rade, ludilo) dodje jedno pet Albi, Asvela i onih ne-CSKA ruskih ekipa koji se promuvaju par godina kroz EL, tavore pri dnu, pa onda nestanu.

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vrlo paušalna ocena

ono što smo pukli, manje više smo bili viđeni od starta da ćemo da puknemo(dubai, real, pariz)

ono što smo dobili, tu smo držali konce u svojim rukama bezmalo celu utakmicu, čak i utakmica protiv milana

za razliku od prosle sezone upgrade je(a to sam već pisao) te neizvesne utakmice smo privodili na našu vodenicu prilično sigurno

ocena sa bazira na mom utisku, a utisak se bazira na praksi gledanja utakmica. pri čemu ne mislim samo na ovu sezonu, nego na ovaj poslednji višegodišnji ciklus. slažem se sa ovim što si napisao za neizvesne utakmice, koje bi ranije pogubili, a sad ih dobismo. a ne slažem se da smo bili viđeni da puknemo od Dubaia i Pariza. može da se kaže da ti porazi nisu nikakvo iznenađenje, ali baš da puknemo, pa ne.

sam trener je dao dijagnozu na poslednjoj kzš, doslovce je rekao da nemamo roster, i to je to. ja samo mislim da nije tako moralo da bude, u okolnostima kada nismo u nekoj stisci sa lovom. verovatno se nije pojavio mister idealni kao dostupan u našem cenovnom rangu, al jbg, ako nema pravi kompromis, popunjavaj se. retko kada sve baš biva idealno

Zaintrigiran naslovom preleteo kroz ovaj Ostojin pismeni uradak. U najboljoj tradiciji poznog Terzić Zvezdana i klasičnog Čović Nebojše - sile mraka i bezumlja, unošenje razdora, finansijska stabilnost, dušmani da dumru i slično. Beogradski blizanci su stvarno kancer srpskog sporta.

jel kaže setite se gde smo bili 2021