Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

12 hours ago, smooth.Op said:

Nadam se da je @pbg12345 uspeo da uđe na utakmicu i da će nam preneti neka svoja zapažanja. Ja sam utakmicu gledao na autopilotu uz formulu 1.

12 hours ago, Midžeta said:

I slike @pbg12345 , tebe nece da tovare kao mene

uspeo da udjem, forumski grobari su se jos jednom pokazali kao dobri drugari heart

slika nema D

utakmica prava prvenstvena prijateljska

salim se malo, nije prijateljska, ali je razlika u kvalitetu i pre svega "sajzu"ogromna, pa rezultat nije dolazio u pitanje

partizan je koristio svoju dominaciju pre svega u visini pod kosem, imao sam utisak da nisu promasili iz reketa nijednom

borac je odigrao dosta dobro sa obzirom na svoje mogucnosti, jos su povredjeni uskokovic i carapic, plus se boldvin povredio na samoj utakmici

ono sto je glavni utisak utakmice su klinci

sa partizanove strane pre svega mijailovic, usao je sa odlicnom energijom u utakmicom, najpre imao nekoliko zapazenih rola u odbrani, kasnije se oslobodio, pa je i u napadu pokazao nekoliko lepih poteza

kod borca, najmladji daleko najbolji, nikolic je vec komotno najbolji igrac ove ekipe, a posebno me raduje dobra partija curcica i narocito radovica

igrao je bez respekta, imao nekoliko ukradenih lopti, lepih ulaza, asistencija, curcic pak je bez dileme najbolji suter u ekipi borca

a nikolic je lagano nadigrao parkera na obe strane

onaj muceni crnac, najnovije borcevo pojacanje je apsolutno sve promasio, najgore sto uglavnom nije bio ni blizu, a i sam taj njegov sut vizuelno nekako ne uliva poverenje. ulaz sto bi mu trebao biti najjace oruzje nije ni probao

makar je u odbrani bio solidan

ali ajde, prva utakmica, ubedljivo najjaci protivnik, nadam se da ce u narednom periodu pokazati vise

dva ruzna utiska

prvi manji, ocekivao bih podrsku makar dela hale kad ovi mladji borcevi igraci naprave lep potez na -20, ne da je nije bilo nego je bilo bas ruznih reakcija, moguce je i da je do mog okruzenja na utakmici

drugi, daleko veci, sramno izvestavanje nasih medija

ovo vec postaje skandalozno, odavno je lose, ali prevrsuje sve mere, covek bi pomislio da iskljucivo zvezda i partizan igraju kosarku u srbiji, svi drugi su nebitni

procitao nekoliko izvestaja sa utakmice na raznim protalima, iskljucivo se pise o partizanu, mnogi ni slova o borcu ili makar ovim klincima koji su odigrali odlicno sa obzirom ko je potivnik, kao da je partizan igrao sa nekim stranim klubom

uopste nema dileme da su partizan i zvezda dva najuspesnija i najpopularnija kluba u drzavi, ali ovo je otislo u potpunu krajnost

secam se da sam prosle godine jednom izbrojao na mozzartsportu da su 20 od poslednjih 21 teksta o domacoj kosarci bili ili o zvezdi ili partizanu

nista dobro nam to dugorocno nece doneti

• Replies 12.1k
  • Views 621.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

There was something in the air that night,

It was you alright, Fernando

Stigao grčki Kale, čestitke. Objašnjava zašto je došao

20251027_123014.jpg

jeziv si sa tim proganjanjem kaligule

ne moraš i na ovom topiku da ispoljavaš tu patologiju

hvala

On 22. 9. 2025. at 15:14, theanswer said:

Kad ste kod kamenjara, Kalates dolazi.

Najjači insajder

Ako plaća pola Monako, onda ne mora da se seku obe noge, dosta je jedna.

Midž na kraju sezone:

Dzabari igra duplo kolo, jos da danas registruju nika pa da pokorimo bugarsku

3 minutes ago, ZokiAsov said:

Dzabari igra duplo kolo, jos da danas registruju nika pa da pokorimo bugarsku

Nema danas wizz iz Nice za bg, ali ima sutra u 9 za Sofiju direktno. Idealno fantom

sa 🧱 ima da vrtimo p’n’r ko šibicari na šidskom stajalištu

mrtva evroliga, tek sam sad video da mi igramo usredu

fur

45 minutes ago, *edited by mod said:

Ako plaća pola Monako, onda ne mora da se seku obe noge, dosta je jedna.

kaze moca.rt kale gospodar vremena & jos jedan bek.

Ako dodje Kalates - najbolji moguci potez. Ovom timu fali mozak, razmisljanje i EL iskustvo. Plus mi je omiljeni EL kosarkas. Oldskul to je to...

• Popular Post
1 hour ago, mozzer said:

Plus mi je omiljeni EL kosarkas

Ti baš ne voliš košarku fantom

Nismo mogli da sredimo bar Kapustu na pozajmicu za ovo duplo kolo? sad

Malo sam čitao oko preloma pete metatarzalne kosti.
- Postoje Avulzione frakture gde je prelom bliže skočnom zglobu i ne zahtevaju operativni zahvat. Po informacijama koje je klub davao i pošto vidim da Karlik na nozi ima gips, sve upućuje da je kod njega dijagnostikovan taj tim preloma.
- Postoji teži oblik koji se zove, paz sad - Džons (Jones) fraktura. cry On je nešto niže od prethodnog, u manje prokrvljenom delu. Često se dešava kod sportista, kao rezultat povećanog pritiska na stopalo, a posebno u slučaju viška kilograma. Baš sportisti pribegavaju hirurškom zahvatu u cilju boljeg zarastanja i ranijeg povratka na teren.

Jones Fracture Symptoms, Prevention and Treatment | UPMC

U oba slučaja se procenjuje da se zarastanje postiše za 6 do 8 nedelja. Potpuni povratak treninzima 3 do 4 meseca.
Ja se nadam da su dobro postavili dijagnozu, tj. da će ovo bez hirurškog zahvata da zaraste kako treba. Jer bi naknadna potreba za intervencijom Karlika udaljila do aprila meseca.
Ako sve bude ok i zaraste kako treba u očekivanom periodu, verujem da mu se prvo treba kilaža dovesti u red, pa tek onda postepeno uvođene u trenažni proces. U prevodu SF je da ga vidimo na terenu krajem januara.

U ovoj situaciji dovođenje Kalatesa je stvarno no brainer...
Košta fino, ali nema prostora zezanju sa novajlijama iz USA.

E da, izvor: https://www.massgeneral.org/orthopaedics/sports-medicine/conditions-and-treatments/5th-metatarsal-injuries?

Edited by smooth.Op
Dodao izvor